Uw medewerkers eind dit jaar in het zonnetje zetten? Begin nu!

Uw medewerkers eind dit jaar in het zonnetje zetten? Begin nu!

Wilt u uw medewerkers in het zonnetje zetten omdat zij in deze onvoorziene tijden, buitengewoon hard gewerkt hebben? Of wilt u elkaar eindelijk weer eens face to face ontmoeten, aangezien iedereen elkaar alleen nog maar digitaal spreekt? Start dan nu alvast met communiceren en ontmoet elkaar later LIVE. U hoeft niet te wachten tot het einde van het jaar met het bedanken of het overbrengen van uw boodschap.

De maatregelen die door het RIVM en de overheid zijn opgelegd, hebben veel invloed op ons allemaal. Sinds de maatregelen versoepeld zijn, is het gelukkig weer mogelijk om live samen te komen. Digitale communicatiemogelijkheden hebben ons de afgelopen periode flink geholpen om contact met elkaar te onderhouden. Maar een boodschap in real life overbrengen, is nog steeds doeltreffender en effectiever.

Daarom hebben we bij goMICE achter de schermen hard gewerkt om ons voor te bereiden op de creatie en realisatie van uw corona-proof meeting of event. Denk bijvoorbeeld aan de volgende ideeën:

  • Starten met een corona-proof coördinatieplan rondom de gehele logistiek en organisatie
  • Afstand houden en ruimte creëren middels een doordacht styling plan
  • Contactloos aanmelden en routing plan
  • Hygiëne maatregelen zoals desinfectiestations en aangepaste catering
  • Looproutes en signage passend bij uw huisstijl of concept
  • Verspreiden van aankomst- of bezoektijden
  • Hybride evenementen: deels online, deels op locatie
  • Inzet van bijzondere buitenlocaties

Lees hier ook ons uitgebreide blog met tips over zakelijk ontmoeten in Coronatijd.

Start nu alvast met online- en offline communiceren en ontmoet elkaar later LIVE!

Maar bij goMICE gaan we verder dan alleen het realiseren van een onvergetelijke beleving tijdens het LIVE moment zelf. Een goMICE communicatietraject zorgt er namelijk voor dat ook de periodes vóór en ná uw meeting of event, bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen.

Hiervoor zetten we o.a. een aantal digitale en duurzame tools in, waaronder onze Digital Event Manager en onze unieke goMICE apps. Daarnaast maken uw medewerkers een unieke beleving mee en voelen ze zich ná het LIVE-moment extra verbonden met uw bedrijf en elkaar. Dit gevoel houden we graag vast!

Dus denkt u aan een LIVE ontmoeting later dit jaar of begin volgend jaar? goMICE gaat graag samen met u aan de slag met de creatie van een corona-proof plan waarmee u nu alvast start met het bedanken en verbonden houden van uw medewerkers om op een later tijdstip een onvergetelijk LIVE-moment met elkaar te beleven!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!