Header
Header

Unieke WOW-locaties voor uw betoverende winterevent!

Unieke WOW-locaties voor uw betoverende winterevent!

E-news september 2022

Winter is coming! En ondanks de koudere temperaturen en soms donkere dagen, leent deze periode zich perfect voor de organisatie van krachtige evenementen! De winter heeft namelijk iets magisch en betekent: gezelligheid, lekker eten en een sprankelende sfeer.

Wilt u deze winter eens flink uitpakken en uw collega’s of relaties verrassen, belonen of inspireren met een event op een betoverende locatie in het buitenland? Lees dan zeker verder, want in deze e-news delen wij vier WOW-locaties voor uw winterevent!

ICEBAR – Stockholm

De Zweede hoofdstad is tijdens de winterperiode in één woord magisch te noemen! Heldere koude luchten die prachtig weerkaatsen op de bevroren wateren. De zon die al voor 15.00 uur ondergaat en daarmee de gezellig verlichtte straten overdag al laat stralen. En de culturele, architectonische en historische highlights versierd met een laagje sneeuw… Dat is Stockholm in de winter!

Een winter WOW-locatie die perfect samensmelt met de betoverende sfeer van de stad is de ICEBAR! Deze bar, die uit maar liefst 40 ton ijs bestaat, is de perfecte locatie voor een icy borrel & teambuilding activiteit gecombineerd met een warm diner! Trek een warme cape aan en geniet van een koude cocktail tijdens een workshop ijssculpturen gevolgd door een warm diner. Enjoying cold drinks and warm food!

goMICE Manager Operations Elsbeth bezocht in 2019 de ICEBAR! Benieuwd naar de mogelijkheden bij deze coole bar? Vraag ons naar de mogelijkheden! 

Unieke WOW-locaties voor uw betoverende winterevent: ICEBAR Stockholm by ICEHOTEL.
Photos on the left by: ICEBAR Stockholm by ICEHOTEL.

Hemelse eventlocatie in Sölden!

Ziet u een winters event gecombineerd met een wintersportervaring samen met uw collega’s of relaties helemaal zitten? Dan is het Oostenrijke Sölden (Tirol) dé perfecte reisbestemming! Naast de winterse activiteiten die hier in overvloed uit te oefenen zijn, is in Sölden ook het bergrestaurant ‘ice Q‘ gelegen…

Na een relaxte gondelrit komt u aan bij het indrukwekkende ice Q: een ultramodern glazen gebouw dat volledig opgaat in de omringende bergen, gelegen op 3.048 meter boven zeespiegel. Daarnaast is het culinare aanbod in combinatie met het panoramische uitzicht surrealistisch te noemen!

Geniet van een heerlijk aperitief op het terras, geef uw meeting een inspiratieboost tussen de bergen en aanschouw de zonsondergang tijdens een gastronomische ervaring! ice Q is gegarandeerd een uitzonderlijke locatie voor uw winterse event!

Fun fact: de schitterende locatie is ook niet onopgemerkt gebleven bij de regisseur van de wereldberoemde James Bond films en is in 2015 gebruikt als exclusieve filmlocatie voor de 007-film ‘Spectre’!  De unieke filmsettings, decors, auto’s en overige componenten van de 24 Bondfilms zijn bij ice Q te bezoeken in het interactieve hightech museum 007 ELEMENTS. Gaan jullie ook op geheime missie in Sölden? 😉

Unieke WOW-locaties voor uw betoverende winterevent: ice Q Restaurant Sölden.
Photos above by: ice Q Restaurant Sölden.

Muzikaal ontmoeten met betoverend uitzicht!

Uw collega’s of relaties ontmoeten op een iconische locatie met een muzikaal karakter en betoverend uitzicht over de bevroren haven, besneeuwde bergen en bewegende gletsjers? Dat kan in Reykjavik!

De architectonische eventlocatie is door zijn unieke design zowel van binnen als buiten een waar plaatje te noemen! Zo schittert de locatie ’s avonds letterlijk op de horizon van de stad met zijn tienduizende gekleurde LED-lampjes.

Een sprankelende locatie voor (gala) diners, recepties, meetings of een feestavond. Nieuwsgierig naar meer over de eventmogelijkheden op deze winterse prachtlocatie voor uw organisatie? Wij denken graag met u mee!

Unieke WOW-locaties voor uw betoverende winterevent: Reykjavik!

Fascinerende “onderwater” locatie in Londen

Verras uw gasten met een memorabel galadiner, receptie, Kerstfeest of nieuwjaarsevent op deze historische locatie met een spectaculaire ligging aan de oever van rivier de Theems! Onder de romp van dit fascinerende 19e-eeuwse schip in Londen zijn de meest uiteenlopende winterse evenementen te organiseren.

Ontvang uw gasten met een glaasje bubbels terwijl zij onder de sfeervol uitgelichte romp de prachtige tafelsetting tegemoet lopen. De reflectie van de belichting op de romp doet aanvoelen alsof u dit event onder water beleeft! Onder het genot van live entertainment en een subliem diner bereid door top chefs, wordt een fantastische ambiance gecreeërd.

Een betoverende locatie om uw bedrijf flink in de schijnwerpers te zetten!

Unieke WOW-locaties voor uw betoverende winterevent: Londen
Photos by: Prestigious Venues & Greg Allen.

Gratis online sparringsessie?

Het betrokken en verbonden houden van uw relaties en medewerkers is van groot belang, maar kan ook uitdagend zijn! Want hoe zorgt u er nu precies voor dat uw boodschap goed overkomt en de impact maakt die u wenst? Boek hier een gratis online sparringsessie met één van onze professionals en laat u verrassen door de mogelijkheden van onze Stretch-methode in combinatie met uw volgende LIVE meeting, event of incentivereis!

Wilt u voortaan ook inspiratie, tips en mooie incentive- en eventvoorbeelden ontvangen per mail? Schrijf u dan gratis in voor onze E-news via http://eepurl.com/hkGXAz 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!