Header
Header

Voorbereidingen voor de incentive reis naar Kroatië

Voorbereidingen voor de incentive reis naar Kroatië

Momenteel zijn we bij goMICE een bijzondere incentive reis aan het voorbereiden: een incentive reis naar Kroatië. Dit is bijzonder te noemen omdat Kroatië in de regel als minder toegankelijk wordt gezien als incentive bestemming. Dit heeft onder meer te maken met het aanbod aan vluchten naar Kroatië. Daar waar de populaire incentivesteden veel aanbod van airlines hebben en er vele vluchten per dag plaatsvinden, daar is het aanbod naar Kroatië vele malen kleiner. Maar als we er in slagen om een gunstig vluchtplan te vinden, dan is Kroatië bij uitstek een fantastische bestemming om een zeer divers en uitdagend programma in elkaar te steken. En daar zijn we dus nu ook volop mee bezig voor één van onze opdrachtgevers.

Incentive reis naar Kroatië

De groepen die al eens via ons een incentive reis naar Kroatië hebben gemaakt kunnen het beamen: je komt altijd super enthousiast terug uit dit prachtige land. De natuur, de stranden, het heerlijke eten (Italiaans/Kroatisch), het klimaat en de vriendelijkheid van de bewoners zorgen er voor dat Kroatië een land is waar je al snel verliefd op wordt.

Incentive reis naar Kroatie door goMICE

Al jaren werken we samen met diverse hotels in diverse steden in Kroatië. Bij goMICE selecteren we de locaties voor onze meetingsincentives, concepts en evenementen altijd zorgvuldig. We bezoeken de locatie zelf en toetsen of er voldaan wordt aan onze hoge kwaliteitseisen. Zo deden we dit ook voor onderstaande locaties. We lichten ze graag even uit.

Monte Mulini hotel

Wat ons betreft het beste hotel in Rovinj, net buiten het stadje. Prachtige locatie voor mensen die de luxe zoeken van een 5 sterren hotel. Een gezellig drukke pool, maar totaal geen overlast en een lekker sfeertje. Super groepsaccomodatie voor incentive reizen, maar in de zomer ook zeer geschikt voor een privéreis (met kids).

Incentive reis Kroatie door goMICE

Restaurant Da Sergio

Dit restaurant nemen we vrijwel altijd op in het programma voor incentive reizen naar Kroatië. Ze serveren the best pizza in town. Restaurant Da Sergio is een gezellig sfeervol restaurantje, waar je normaliter buiten moet wachten voor een plekje omdat het zo druk is. Je mag je drankje gelukkig mee naar buiten nemen tijdens wachten, waardoor het al gauw gezellig wordt met de overige wachtenden. Wachten bij dit restaurant voelt dan ook eigenlijk niet echt als wachten, maar het wachten wordt altijd beloond met heeeeeeeerlijke pizza! Uiteraard zorgen we er tijdens een incentive reis natuurlijk voor dat de groep niet hoeft te wachten op een plekje in dit sfeervolle restaurant.

Activiteiten in Rovinj

In Rovinj zijn er tal van (sportieve) activiteiten mogelijk tijdens de incentive reis. Voor de incentive reis naar Kroatië die we nu aan het organiseren zijn hebben we er voor gekozen om onder meer een hele vloot speedboten (mét kapitein) te huren. Lunchen (heerlijke verse vis) doen we in één van de dorpjes aan het water of op één van de eilandjes.

Incentive reis naar Kroatie door goMICE

Verder behoren een fietstocht, canyoning en rafting tot de uitdagende mogelijkheden in Rovinj, maar wij hebben een luchtballonvaart opgenomen in het programma voor deze incentive reis. Men zal vroeg in de ochtend opgehaald worden en een uur lang de mooie parken en overweldigende natuur die het land rijk is, vanuit de lucht gaan bewonderen. Na de landing wordt men verrast met een ontbijt midden in deze prachtige natuur. Mooie lange gedekte tafels zullen de gasten uitnodigen en met een glas champagne zal de zon verder opkomen. Een adembenemende ervaring om een mooie incentive reis mee af te sluiten op de laatste dag.

Verder lezen over de (incentive) reizen die we als goMICE organiseren? Neem dan snel een kijkje op onze blogpagina!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!