Header
Header

Waar moet u aan denken als u met relaties of collega’s naar een congres gaat?

Waar moet u aan denken als u met relaties of collega’s naar een congres gaat?

Normaliter is al maanden voorafgaand aan een congresbezoek bekend dat je van plan bent te gaan met collega’s of relaties. Echter wordt de reis zelf veelal pas een paar weken voor aanvang aangevraagd. Dan komt vaak de teleurstelling dat de beschikbaarheid beperkt is.

Plan op tijd

Dat klinkt logisch aangezien de agenda’s moeten worden afgestemd op andere zakelijke en privé afspraken. Wij raden daarom aan een aantal maanden vooraf te boeken om zo het hotel vast te leggen alsmede de voorkeurslocaties om te gaan lunchen of dineren met uw relaties. Zorg dan ook voor flexibele voorwaarden van uw reservering. Dat is misschien wat duurder, maar zeker beter dan geen reservering waardoor u de agenda van uw relatie in de war schopt wat weer kan leiden tot irritatie. Dan is een kamer die € 50,- per nacht meer kost vanwege de voorwaarden ineens een te verwaarlozen bedrag.

Waar moet je aan denken als je met relaties of collega’s naar een congres gaat?

Niet op tijd kunnen plannen?

Ook dan is er een oplossing! Geef in ieder geval aan bij uw gezelschap dat u wat later gaat plannen, maar dat de logistiek zeker op orde komt. De aangewezen congreshotels zijn vaak al maanden voor aanvang volgeboekt en rekenen nabijgelegen locaties torenhoge tarieven. Maar dichtbij is zeker niet altijd het beste want een simpele taxi is niet te krijgen door de drukte en te voet is het vaak weer een eind lopen.

Waar moet je aan denken als je met relaties of collega’s naar een congres gaat?

Het beste van twee werelden

Een simpele en efficiënte oplossing is om aan het metro- of treinnetwerk vanaf het congres een mooi hotel te zoeken. Je bent dan snel weg van de drukte en stapt voor uw hotel uit. De kosten van het OV zijn goed te overzien en de prijs van het hotel is vaak een stuk voordeliger. Ook zijn er vaak leuke en gezellige restaurants in de buurt en maakt u een goede indruk op uw relaties door niet in de geijkte omgeving te verblijven van het congres maar bied u een creatieve oplossing aan waarbij er wat meer gevoel voor het stadsleven ontstaat. Daarnaast komen mensen wat los van de drukte rondom het congres. Kortom het beste van twee werelden waarmee u goede sier kunt maken!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!