Header
Header

Case: zomerse incentivereis naar de Algarve!

Case: Zomerse incentivereis naar de Algarve!

Recent organiseerden wij een geheel verzorgde incentivereis voor een van onze vaste klanten uit de Oil & Gas industry naar het bruisende Albufeira gelegen in de Algarve. Na Mallorca, Ibiza, Napels, Sevilla, Lissabon en Valencia viel dit jaar de keuze snel op de Portugese badplaats. Ik, Projectmanager Chiara, neem u graag mee op de 4-daagse incentivereis:

Dag 1: Swingende start van de incentivereis

Keurig op tijd vertrok het toestel vanuit Eindhoven voor een ochtendvlucht van 3 uur richting de luchthaven van Faro. Eenmaal geland op Portugese bodem werden we met veel enthousiasme en een grote glimlach ontvangen door de buschauffeur die de groep naar Dom Pedro Millennium Golf Course in Vilamoura bracht. Bij aankomst stond de groep een heerlijk hapje en drankje op te wachten, inclusief uitzicht op de prachtig langgerekte grasvelden. Een topstart van de reis! Ondertussen deelden Projectmanager Nadia en ik de door goMICE samengestelde goodiebags uit aan de groep, met daarin handige spulletjes voor het verblijf.

Tijd voor een actieve golf clinic! De groep werd opgedeeld in kleine groepjes met elk een eigen instructeur. Putten, chippen, pitchen en de full-swing werden behandeld en geoefend. Na twee uur  zweten was het tijd voor een welverdiende lunch, waarna we per bus richting het hotel gingen. Door de perfect voorbereidde fast check-in hadden alle deelnemers binnen een mum van tijd de kamersleutels. Na wat tijd om op te frissen werd de avond ingeluid met een welkomstborrel op de rooftop van het hotel. De eerste groepsfoto werd gemaakt en een welkomstspeech werd gehouden. Vervolgens wandelden we met elkaar naar een restaurant even verderop voor een Italiaans driegangendiner!

Zomerse incentivereis naar de Algarve!

Dag 2: Met tuktuk’s naar de wijngaard

Na een uitgebreid ontbijt stonden 11 kleurrijke tuktuk’s klaar voor het hotel om de groep mee te nemen op een Albufeira highlighttour! De route omvatte onder andere de prachtige kustlijn, het oude centrum en een idyllische wijngaard. Na een korte rondleiding en uitleg over de wijngaard was het tijd om te genieten van een uitgebreide driegangenlunch. Natuurlijk onder genot van een lokaal glaasje wijn… 😉 Na deze activiteit werd de groep per privé transfer naar het hotel gebracht, waar zij gedurende de namiddag van de hotelfaciliteiten konden te genieten.

Nadia en ik bezochten intussen het dinerrestaurant in de oude stad voor een final check. De groep genoot hier ’s avonds van een traditioneel ‘platter’ diner met een subliem uitzicht op zee! Op platen van 1 meter werden verschillende bites geserveerd; denk aan bruschetta, hammetjes, kaas, chicken wings, garlic bread, pizza slices en salade. Na het eten kreeg de groep de gelegenheid om zelf de muziekinstallatie te bedienen en werden er typische Nederlandse knallers gedraaid. Een deel van de groep heeft na het diner de avond voorgezet op de strip van Albufeira.

Zomerse incentivereis naar de Algarve!

Dag 3: Op en aan het water!

De volgende ochtend zat iedereen weer fris en fruitig aan het ontbijt en bezocht Nadia alvast de haven van Albufeira om te checken of de 4 RIB-boten klaar lagen voor onze groep. Ik ging met de groep mee in de bus. De stemming zat er direct weer goed in, want iedereen had zin in de dolfijnen tour: op hoge snelheden op zoek naar dolfijnen. Super tof! Na ongeveer 45 minuten spotten we de dolfijnen, ontzettend bijzonder om deze zeezoogdieren in het wild te zien! De tour werd voortgezet langs indrukwekkende steile kliffen en mooie rotsformaties. Na een ochtend stuiteren op het water volgde een heerlijke lunch in de haven van Albufeira. De middag stond in het teken van ontspanning en vrije tijd.

Trendy beachclub

Nadat de groep zich had opgefrist in het hotel stond de bus weer klaar voor vertrek. De laatste avond sloten we namelijk in beach style af. Met de ondergaande zon als decor werd er een prachtige groepsfoto gemaakt, waarna een zorgvuldig samengesteld Aziatisch diner werd genuttigd. De aanwezige DJ begon de sfeer wat op te hypen en binnen no-time stond de hele beachclub te dansen. Een perfecte feestelijke afsluiting van deze geslaagde incentivereis!

Zomerse incentivereis naar de Algarve!

Dag 4: Ontspannen en terug naar Nederland

Na een vrije ochtend en check-out werd de reis afgesloten met een BBQ-lunch. Tot op de laatste minuut van de reis maakte de groep er een feestje van! Zo werd er tijdens de vlucht nog een song door de boordradio afgespeeld… Een mooie weergaven van de stemming van de groep gedurende de gehele reis! 😉

Hiermee kwam er een eind aan weer een onvergetelijke incentivereis met deze groep. Wat hebben ze genoten en wat hebben wij weer veel leuke en positieve reacties mogen ontvangen. Het compleet ontzorgen van de groep en het tot in de puntjes voorbereiden is wat ons energie geeft. In ons achterhoofd zijn we nu al aan het brainstormen over een mogelijk volgende bestemming 😊

Ook uw toekomstige groeps- of incentivereis naar de Algarve of een andere mooie Portugese bestemming als Porto of Lissabon laten organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!