Header
Header

Januari 2020: Een update van Anita

Januari 2020: Een update van Anita

Allereerst de beste wensen voor het jaar 2020 en welkom in de “Roaring” Twenties! Na een heerlijke vakantie in Dubai, één van mijn favoriete bestemmingen voor een korte zonvakantie, (relatief kort vliegen, geen jetlag want: klein tijdsverschil, iedere dag een blauwe hemel en zon, het geweldige service-level en fantastisch eten), zijn we weer helemaal klaar om hele mooie dingen te gaan doen in 2020!

Omdat we al heel veel jaren in Dubai te gast mogen zijn, doen we niet heel veel meer dan heerlijk eten, drinken en van de zon genieten. Samen met onze 2 zonen hebben we genoten en met elkaar teruggekeken op het jaar 2019. We hebben met elkaar oude herinneringen opgehaald en nieuwe gecreëerd.

dubai-2019-2020-anita-5

Restaurants in Dubai

Verder bezoeken we onze favoriete restaurants in Dubai, zoals Pai Thai, Shimmers, Siddharta Lounge, maar ook ontdekken we graag nieuwe pareltjes die we dan ook weer in kunnen zetten voor een incentive reis. Als kers op de taart hebben we dit keer ook gedineerd in restaurant Al Muntaha gelegen op de 27e verdieping van Burj Al Arab. Wat een feestje was dat! Het eten, de sfeer, de bediening en het uitzicht waren er ongekend! Sprakeloos waren ook onze jongens over dit restaurant, waar werkelijk alles klopt.

dubai-2019-2020-anita-5

Terugblik op 2019 en een vooruitblik op 2020

Zakelijk kijken we wederom terug op een fantastisch 2019 en we zijn enorm trots op wat we vorig jaar allemaal hebben mogen organiseren voor onze trouwe en ook veel nieuwe opdrachtgevers!  Ook dit jaar staat er weer veel op stapel. De maanden januari en februari staan vaak in het teken van de voorbereidingen voor diverse events en incentive reizen! Maar een aantal projectmanagers vliegen deze maand ook weer uit met groepen. Zoals bijvoorbeeld Lotte, zij gaat deze maand met een groep naar Lapland! Lees hier meer over onze inspectie in Scandinavië.

inspectiereis-naar-scandinavie-1

Trends op de MICE markt

Ook houden we trends binnen de branche altijd in de gaten en delen we graag de belangrijkste trends en hoe goMICE daarop inspeelt. De belangrijkste trend die we zien is dat de customer experience steeds belangrijker gaat worden. Er zullen daarom interactieve tools nodig zijn om de doelgroep te vinden, te activeren en een optimale beleving te bieden. Mooi nieuws is dat we onze dienstverlening binnen goMICE verder uitgebreid hebben en dit initiatief sluit naadloos aan op het verhogen en verlengen van de customer experience.

dubai-2019-2020-anita-5

Eventmarketing en -communicatie: zet uw reis of event in als strategisch instrument voor nog meer impact!

Naast het creëren en organiseren van een onvergetelijke reis of event kan goMICE u ook helpen om uw doelstellingen te behalen door de inzet van een compleet traject voorafgaand, tijdens en na uw reis of event. Wij denken met u mee hoe wij uw doelen en boodschap kunnen vertalen naar een concept of communicatieplan met uw reis of event als centraal punt.

Denk bijvoorbeeld aan een enthousiasmerend voortraject waarmee u uw relaties kunt opwarmen of stimuleren om zich aan te melden. Of aan een salesactivatiecampagne die op weg naar een incentive reis zorgt dat uw (weder)verkopers actief gestimuleerd worden om hun targets te behalen. Ook als u iets heeft te vieren of een nieuw product gaat introduceren kan een compleet traject zorgen voor nog meer effect en resultaat.

activatie-page

goMICE kan dit traject geheel voor u uit handen nemen of daarbij ondersteunen met online en offline communicatie. Voor de online communicatie zetten wij onze toolbox in met onder andere onze digital eventmanager en onze unieke goMICE activatie en/of reis- en eventapp! Effectief en duurzaam! Door de inzet van de goMICE activatie en/of reis- en eventapp kunt u bijvoorbeeld het kennisniveau van uw doelgroep op een vernieuwende manier verbeteren. Naast het stimuleren van de sales of het target kunt u hierdoor ook andere KPI’s meenemen, zodat u nog meer relaties of medewerkers kunt betrekken of belonen.

Betrek goMICE ruime tijd voorafgaand aan uw reis of event om gezamenlijk een geïntegreerd communicatie- of activatietraject te ontwikkelen. Samen met u zorgen wij niet alleen voor impact tijdens uw reis of event maar ook voor nog meer effect in het complete traject.

Al met al kijk ik er weer naar uit om onze klanten, samen met onze projectmanagers, stuk voor stuk echte toppers, verder te ontzorgen, te verrassen en mooie herinneringen voor hen en hun deelnemers te mogen creëren. Want dat is onze passie!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!