Header
Header

Een beloningsreis naar het imposante Madrid

Een beloningsreis naar het imposante Madrid

Voor onze opdrachtgever verzorgen wij al enkele jaren incentive reizen en beloningsreizen. En dit jaar mochten wij een beloningsreis naar Madrid organiseren. Het imposante Madrid, want dit is een geweldige stad! Met als hoogtepunt het bezoeken van een wedstrijd van de “Koninklijke” Real Madrid!

De vlucht naar Madrid

Er vertrok zowel een groep vanuit Belgie en een groep vanuit Nederland. Wij wilden ze natuurlijk zo veel als mogelijk tegelijk op de luchthaven van Madrid ontvangen. Na een 2,5 uur durende vlucht landde de groep uit Nederland om 10:40 en een kwartier later landde de vlucht uit Brussel.

Rooftop tour in Madrid

Het programma van deze beloningsreis begon met een rooftop tour. Tijdens deze Rooftop Tour maak je op een hele unieke manier kennis met de stad. Je geniet zo van alle prachtige uitzichten over de skyline van Madrid met een bird’s eye view. De groep kreeg op verschillende plekken een lekker hapje, drankje en lunch aangeboden. De mooiste uitzichten zien de deelnemers naar mijn mening vanaf bijvoorbeeld Palacio de Cibeles of het De Las Letras Terrace.

Beloningsreis naar Madrid

Een wedstrijd van Real Madrid bezoeken

Na overdag de stad ontdekt te hebben, was het in de avond tijd voor een bezoek aan het stadion van Real Madrid. En niet alleen voor een rondleiding, die hadden we de volgende dag georganiseerd, maar om de voetbalwedstrijd tegen Espanyol bij te wonen! Het was een prachtige wedstrijd waarin Real Madrid oppermachtig was. Ondanks het feit dat enkele belangrijke spelers van “de Koninklijke” ontbraken, hadden de bezoekers weinig in te brengen. Na 90 minuten kon de thuisploeg dan ook de 2 – 0 overwinning gaan vieren.

Beloningsreis naar Madrid

Een diner op grote hoogte

Na deze mooie wedstrijd was het tijd om te gaan genieten van een diner op (letterlijk) grote hoogte. Gelegen op de 33e verdieping van Terre Espacio genoot iedereen van culinaire hoogstandjes en de prachtige uitzichten over Madrid.

Beloningsreis naar Madrid

Na een indrukwekkende en geslaagde eerste dag bracht de groep op de tweede dag nogmaals een bezoek aan het stadion van Real Madrid. Dit keer niet voor een wedstrijd maar voor een privé rondleiding door het stadion. Voor voetballiefhebbers een MUST bij een bezoek aan Madrid. Het Santiago Bernabéu is een gigantisch stadion met plaats voor meer dan 80.000 toeschouwers.

Beloningsreis naar Madrid

Een tour door het in 1947 gebouwde stadion begint met een panoramisch kijkje op het speelveld vanaf het dak. Daarna volgt een bezoek aan de ‘Presidential Box’, de kleedkamers, de spelerstunnel, de bank en natuurlijk het speelveld zelf. Aan het einde van de tour mocht de groep natuurlijk ook nog een blik werpen op de tentoonstelling van alle gewonnen trofeeën.

Afsluiting van de beloningsreis

Deze beloningsreis besloeg twee dagen en na deze leuke tijd, was het al weer bijna tijd om naar de luchthaven te gaan. Om niet met een lege maag naar huis te gaan, werd er voor de terugvlucht nog genoten van een heerlijke lunch bij een bekend restaurant in Madrid. Hier werden verschillende traditionele tapas geserveerd en zorgden de heerlijke ‘home-made’ nagerechten voor een fantastische en gezellige afsluiting van deze beloningsreis!

Benieuwd naar meer over het fantastische Madrid als groepsreisbestemming? Lees dan ook zeker dit blog en vraag ons naar de vele mogelijkheden!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!