Header
Header

goMICE is klaar voor uw zakelijke ontmoeting 2.0.

goMICE is klaar voor uw zakelijke ontmoeting 2.0.

Na maanden van thuiswerken, online meetings en social distancing komt er vanaf 1 juni a.s. langzaam weer wat lucht in onze manier van werken en ontmoeten (zowel privé als zakelijk).

Versoepeling maatregelen

Een verbod op LIVE contact is voor de mens als sociaal dier niet gemakkelijk geweest. Bij goMICE geloven wij als geen ander in de kracht van LIVE ontmoeten en samen beleven en zijn dan ook ontzettend blij dat we langzaam weer naar het LIVE samenkomen toe mogen werken.

Uiteraard zitten er (zolang het virus onder ons is) nog wat beperkingen aan het samenkomen met grote groepen. Vanaf 1 juni in ieder geval met 30 personen en vanaf 1 juli (tot 1 september) weer met 100 personen.

Wij, als makers van zakelijke LIVE momenten, zijn dan ook druk bezig geweest om voor onze opdrachtgevers in kaart te brengen hoe wij meetings, events of incentives gaan creëren en realiseren binnen deze nieuwe kaders.

Het protocol voor zakelijke bijeenkomsten

Vanuit het Eventplatform (het overkoepelend overlegplatform van verschillende branche- en vakorganisaties in de evenementenbranche) is deze maand het ‘protocol voor zakelijke bijeenkomsten’ gelanceerd, welke ook is gepresenteerd aan het ministerie van Economische Zaken en Milieu. Uitgangspunt voor dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen die door het RIVM zijn vastgesteld. Dit protocol zorgt er mede voor dat wij, bij de creatie en organisatie van uw volgende LIVE moment, veilige richtlijnen in acht kunnen nemen. Daarnaast hebben we een toolbox klaarstaan die meehelpt in het veilig en hygiënisch organiseren en ontmoeten.

Denk hierbij onder andere aan:

  • Het zorgen voor veilige werkomstandigheden voor alle partners en leveranciers die meewerken tijdens uw meeting of event (van organisatie, tot opbouw en afbouw)
  • Veilig vervoer en bezoekersregistratie
  • Veilige logistieke organisatie en verplaatsing op locatie
  • Veilige bereiding en uitgifte van eten en drinken
  • Het aanstellen van een corona-verantwoordelijke voor naleving van alle richtlijnen.

Wij nemen uw zorgen graag voor u weg

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog niet meteen voor u ziet hoe u uw volgende ontmoeting, binnen de richtlijnen, kan organiseren zonder afbreuk te doen aan de beleving of de doelstelling van uw LIVE moment. Deze zorgen kunnen wij voor u wegnemen door een compleet plan voor u uit te werken passend bij uw wensen en doelen met inachtneming van alle richtlijnen voor een veilige zakelijke ontmoeting.

Nu nog niet LIVE maar wel top of mind?

Dit kan eventueel ook betekenen dat we een concept of plan voor u uitwerken waarin u uw doelgroep de eerste maanden nog online informeert, activeert of enthousiasmeert en toewerkt naar een LIVE moment in binnen- of buitenland op een later moment dit jaar of in 2021. In contact blijven met uw doelgroepen en top of mind blijven met uw merk hoeft niet ten koste te gaan van het uitstellen van uw LIVE moment!

Blijf up to date via onze social kanalen

Wij zullen u de komende tijd dan ook regelmatig blijven informeren over de mogelijkheden passend bij de actuele maatregelen. Volg ons via LinkedIn, Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van tips en mogelijkheden binnen het nieuwe zakelijke ontmoeten!

Wij zijn er klaar voor!

Wij zijn er in ieder geval klaar voor om uw volgende LIVE meeting veilig, duurzaam en met impact te realiseren!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!