Header
Header

De zomervakantie van 2017 op volle toeren!

De eerste grote groep Nederlands zijn vorig weekend op vakantie gegaan en de volgende groep staat voor de deur. Nederland is massaal op weg naar een bestemming in Nederland, het buitenland of viert de zomervakantie lekker thuis.

Zomervakantie goMICE op volle toeren!

goMICE werkt gewoon door ook al zijn er op dit moment een paar collega’s op vakantie. Ik schreef eerder al dat we nog niet veel merken van de vakantieperiode. De aanvragen blijven binnenkomen en we zijn weer hele mooie incentive reizen en events aan het voorbereiden. Deze twee maanden vertrekken er relatief minder groepen, maar vanaf september barst het weer los!

Groepsvakanties op maat

Wist u dat goMICE ook groepsvakanties op maat regelt? Deze aanvragen komen vaak uit het partnership met onze klanten die een reis op maat wensen voor een privé- of familiegroep (meer dan 10 deelnemers). Denk aan een rondreis in de U.S.A, Zuid-Amerika, of Afrika.

De zomervakantie 2017 geschreven door Anita van goMICE

Ook dit jaar hebben we weer een paar mooie reizen mogen verzorgen voor een aantal van onze klanten. Bestemmingen als Zuid-Afrika, de Emiraten, de U.S.A. hebben we mogen uitwerken, maar ook een rondreis in Europa voor een gezin wat met de hele familie een jubileum viert. Opa en oma zijn 50 jaar getrouwd en zij trakteren het gehele gezin op een rondreis Europa. Hoe gaaf is dat!

De zomervakantie 2017 geschreven door Anita van goMICE

Mooi om zoiets te mogen uitwerken en nog mooier nog is het wanneer ze straks tevreden terugkeren! En waarom kiezen ze voor goMICE? De dochter van de opa en oma brengt al jaren de groepen bij ons onder voor het bedrijf waar ze voor werkt. Toen opa en oma hun idee ter sprake brachten, deed zij direct de suggestie om ons van goMICE te vragen of we dit ook konden organiseren. Mooi hoe zoiets kan lopen!

Eigen aankomende vakantie

Voor mij zelf staat ook een grote trek voor de deur om ’s werelds grootste trek te gaan aanschouwen in Tanzania de Serengeti. Ik zal namelijk binnenkort met mijn gezin vertrekken naar een fantastische bestemming. Op onze bucketlist staat al jaren een safari in Tanzania.

De zomervakantie 2017 geschreven door Anita van goMICE

De wens om met mijn gezin op safari te gaan is jaren geleden geboren, toen de jonge Anita nog wereldreizen begeleidde. Ik heb al eens geschreven dat ik na mijn studie 6 jaar (wereld)reizen met Amerikanen heb begeleid. Ik ging dan 3 maanden met een groep van 50 personen op pad en trok door vele werelddelen met hen. Het was hard werken en moest van alle markten thuis zijn, maar wat een ervaring was het. En zo zat ook altijd Afrika en Tanzania in het pakket van 3 maanden.

Mijn besluit in Tanzania

Tanzania is voor mij een bijzondere bestemming. De laatste keer dat ik in Tanzania was besloot ik om na 6 jaar afscheid te gaan nemen van het reislustige leven. Ik weet nog dat ik aan de krater van Ngorongoro zat te genieten van de ondergaande zon, de overweldigende natuur en uiteraard al het wild. Tot tranen geroerd zag ik de zon ondergaan, eigenlijk verdrietig en blij tegelijk.

De zomervakantie 2017 geschreven door Anita van goMICE

Ik had een groep van 50 personen mee op sleeptouw, maar voor het eerst wist ik dat er een einde moest komen aan mijn reizen. Het werd niet alleen tijd om mijn carrière te starten in Nederland, ik voelde me voor het eerst in al die jaren alleen en besloot daar 2 dingen. Het eerste besluit was dat ik binnenkort bij mijn werkgever zou gaan aangeven te willen stoppen met de reisbegeleiding en het andere besluit was dat ik Tanzania later minimaal één keer met mijn gezin zou willen bezoeken. Uiteraard wist ik toen nog niet óf ik een gezin mocht gaan krijgen, ik had tenslotte nog niet eens een vriend of partner, want geen enkele man vond het gezellig wanneer ik weer eens voor drie maanden op reis ging. Terwijl al mijn vriendinnen aan het settelen waren ging die wereld jaren aan me voorbij.

Jaren later vond ik mijn huidige man en hebben we een leuk gezin en nu is het dan zo ver! We gaan naar Afrika, Tanzania en Zanzibar. Ik ben heel benieuwd hoe het na al die jaren in Tanzania is. Ik heb jarenlang spannende verhalen mogen vertellen aan mijn eerst nog jonge kroost en man. Inmiddels zijn onze zonen 13 en 15 jaar en kunnen ze deze reis aan. Ik kijk vooral ook uit naar het moment dat ik de plek weer zal zien waar ik bovenstaande besluiten heb genomen. Ik denk dat ik daar dan mogelijk dezelfde emoties voel, want Tanzania is verbijsterend mooi en wanneer je dat met je gezin mag aanschouwen dan voel je je bevoorrecht.

De zomervakantie 2017 geschreven door Anita van goMICE

Fijne zomervakantie

In ieder geval is dit mijn laatste blog voor de zomervakantie en dit heb ik ook geschreven om alle lezers, relaties, volgers en opdrachtgevers een hele mooie vakantie toe te wensen! Ik wens u dus allen een hele mooie zomer(vakantie) toe. Ga goed voorbereid op pad, waar u ook naar toe gaat en vooral, kom in goede gezondheid weer terug.

Direct na mijn vakantie staan er weer een aantal mooie inspecties gepland. Bijna direct na mijn vakantie vlieg ik alweer naar een aantal zuidelijke bestemmingen. Op het programma staan Milaan, Mallorca, Sicilië, Sardinië, Athene, Dubai en Quatar. Dit om groepen weer onvergetelijke reizen te gaan bezorgen, verzorgd door goMICE!  Want ook al ben ik niet meer de “jonge” Anita, het zit me nog steeds in hart en nieren om mensen onvergetelijke ervaringen te bezorgen. Daar doe ik alles voor en zo ook ons team van goMICE!  Uiteraard zal ik u daar weer over berichten in de volgende blogs.

Geniet van de zomer, waar u ook verblijft!

 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!