Niet één, maar twee keer een incentive reis naar Ibiza

Niet één, maar twee keer een incentive reis naar Ibiza

Soms vragen mensen mij wel eens wat mijn favoriete (MICE) bestemmingen zijn? En dan moet ik eigenlijk altijd een antwoord schuldig blijven omdat ik gewoonweg vele favoriete bestemmingen heb als het gaat om Incentives, Meetings Concepts of Events. Iedere bestemming heeft wel weer iets bijzonders te bieden en ik hou van de diversiteit van iedere bestemming.

Wanneer men aan mij vraagt welke vakantie bestemmingen mijn persoonlijke voorkeur krijgen dan lepel ik meestal zo veel bestemmingen op dat je het geen favoriete bestemmingen meer kunt noemen. Toch hieronder mijn favoriete bestemmingen in willekeurige volgorde en in willekeurige type bestemmingen en deze hebben dus niet met mijn MICE voorkeuren te maken.

(Op sommige bestemmingen kun je klikken, over die bestemmingen en de groepsreizen hierheen hebben we eerder al eens geschreven. Over de overige bestemmingen zullen we binnenkort ook eens in de pen klimmen!)

Ibiza: ’the place to be’ in Europa

Als goMICE kijken we vooral welke bestemming het beste past bij de betreffende aanvraag en voorgenomen event of incentive. Ibiza is naast mijn eigen favoriete vakantie bestemming in Europa ook een zeer favoriete bestemming voor het organiseren van een incentive reis of een event. Ook dit jaar lopen er weer tientallen aanvragen van verschillende opdrachtgevers naar Ibiza en omdat ik al jarenlang voor een specifieke relatie de mede-begeleider ben, ging ik ook dit jaar weer mee met hun twee reizen en zorgde ervoor dat ik de afgelopen twee weken, twee keer vier dagen op mijn favoriete eiland was.

Twee keer een incentive reis naar Ibiza

En wat waren het weer mooie reizen. De eerste groep van 55 personen verbleef in het Hard Rock Hotel en de tweede groep in het Ushuaia hotel. Beiden onderdeel van de Palladium groep, maar ook weer heel verschillend.

In het Ushuaia hotel serveren ze ook een ‘unexpected breakfast’. Lekker als het de avond ervoor wat later is geworden en je hebt trek trek in een stevige hartige of zoete hap.

Tijdens de voorinspecties hadden onze projectmanagers hun werk voortreffelijk gedaan en dat zorgt er voor dat de reizen zelf meestal vlekkeloos verlopen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Uiteraard zijn we ook tijdens de reis druk in de weer met van alles en nog wat, maar daar merken de deelnemers eigenlijk nooit iets van. Zij vragen dan ook vaak of wij ook zo aan het genieten zijn. Met een glimlach zeggen we dan meestal: “Wij genieten er vooral van dat jullie genieten!”. 😉

Het ontgaat de deelnemers veelal dat wij het gehele programma, ondanks de voorinspectie, doorlopen en alles dubbelchecken en aan alle details denken. Maar dat hoort ook zo. De deelnemers moeten het gevoel hebben dat alles “vanzelf”gaat.

Als de deelnemers het gevoel hebben dat alles “vanzelf gaat, hebben wij onze job goed gedaan!

Incentive activiteiten tijdens deze incentive reis naar Ibiza

We hadden weer fantastische programma’s samengesteld voor deze groepen. Zo hebben de deelnemers van de beste, maar ook zeer authentieke restaurants kunnen genieten. Dat laatste is altijd een uitdaging omdat wij onze groepen niet in de “standaard” corporate locaties willen laten eten. En altijd slagen we er weer in om pareltjes van restaurants te selecteren. Dit kan alleen omdat wij zelf altijd op onderzoek gaan op bestemmingen. Keer op keer en daarom kunnen we onze opdrachtgevers ook keer op keer verrassen.

incentive-reis-naar-ibiza-met-de-medewerkers-van-total-100

Een special ‘Bohemian lunch’ tussen de heuvels

Naast al deze mooie restaurants, hadden we ook een ‘Bohemian lunch’ georganiseerd, tussen de heuvels. Met Bohemian parasols, kratten voor de sandwiches en teilen met ijs voor de gekoelde drankjes, kwamen de deelnemers tot rust en konden zij genieten van al het lekkers. We hadden een soort van oase gecreëerd halverwege een inspannende en warme tour over het eiland met 2CV’s en Mehari’s. We kregen fantastische reacties op deze variant van lunchen in een restaurant.

Een catamaran tocht mocht niet ontbreken

Ook tijdens de catamaran tocht wisten we de deelnemers te verrassen met een barbecue lunch aan boord. Voor anker voor de kust en in het azuurblauwe water van Formentera werd door één van de crew-members de barbecue, hangend boven zee opengeklapt en werd er verse vis, kip en vlees bereid. Samen met verse salades, groente en fruit werd er een heerlijke lunch samengesteld.

Na deze twee incentive reizen naar Ibiza, eenmaal terug in Nederland, kwamen de reacties van veel deelnemers binnen. De één na de ander beoordeelde goMICE met een 10 en velen vergezeld met prachtige quotes. Ik blijf het herhalen, daar doen we het voor, namelijk deelnemers fantastische belevingen bezorgen!

incentive-reis-naar-ibiza-met-de-medewerkers-van-total-beoordeling

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!