Header
Header

Europa bezoeken tijdens Corona 2021 – deel 4: Barcelona

Europa bezoeken tijdens Corona editie 2021 – Deel 4: Barcelona

Voordat we naar Ibiza zouden gaan… hadden we eerst nog een tussenstop in Barcelona! Beiden zijn top incentive bestemmingen en Barcelona is daarnaast ook een belangrijke bestemming voor zakenreizigers. Daarom hadden we zowel voor Barcelona alsook voor Ibiza, naast de ontspanning, ook weer verschillende afspraken met leveranciers ingepland. We moesten vanuit Monte Carlo heeeel vroeg vertrekken naar Nice, waar Vueling ons om 09.00u naar Barcelona zou brengen. Wij reden met onze auto naar parking 6 op de airport van Nice en de 4 jongens gingen per taxi.

Parkeren bij de airport in Nice

Parking 6 is een parking die je van tevoren kunt boeken, waardoor je met een code in en uit kunt rijden. De betaling gaat dus op een creditcard of (in het geval van zakenreizen bij Uniglobe Alliance Travel) op de Airplus kaart van de betreffende organisatie. Hierdoor heb je dus geen betaling ter plaatse nodig en dat is voor onze zakenreizigers altijd extra fijn. De parking ligt op loopafstand van de twee terminals. Vorig jaar was terminal 2 nog gesloten (vanwege het weinige vliegverkeer door Corona), maar nu waren beiden weer open en was het best wel weer druk.

Onze reis door Europa tijdens Corona vervolgde wij naar Barcelona.

Vamos naar Barcelona!

Al snel zaten we in het vliegtuig, de checks verliepen snel en efficiënt en de internationale CoronaCheck-app deed zijn werk. Op het vliegveld en in het vliegtuig was er nog wel een mondkapjesplicht. Dit op de airport wanneer je rondloopt en tijdens de gehele vlucht, tenzij je wat eet of drinkt natuurlijk.

De vlucht van Nice naar Barcelona ging snel en rond 10.30 uur zaten we alweer in een taxi op weg naar het hotel. We verbleven dit keer in het W hotel, één van onze 5-sterren leveranciers. Hier werden we hartelijk ontvangen. Wat een prachtige kamers heeft dit hotel toch en de service is werkelijk fantastisch!

Snel omgekleed en zo scheidden onze wegen weer voor een paar uur. De jongens gingen alvast naar Puro Beach (één van onze favoriete beach clubs én vaste leveranciers voor incentive reizen) en wij gingen op pad om inspecties te doen. We bezochten meerdere 4- en 5-sterren hotels en diverse restaurants voor onze incentive groepen. Mocht u nog nooit in El Naçional zijn geweest, dan is dit een echte aanrader. In dit prachtige gebouw hebben zich verschillende supergezellige restaurants gevestigd. Tijdens onze incentive reizen zetten we altijd wel één van deze restaurants in.

Verblijf tijdens uw incentive reis naar Barcelona in het luxe W hotel.
Het W Hotel Barcelona.

Loungen en clubben in Barcelona… net als pré-corona!

De tijd vloog om en rond 16 uur zetten ook wij koers naar Puro Beach, waar we de middag eindigden in het heerlijk verkoelende zwembad en waar we genoten van de loungemuziek van de DJ en de heerlijke hapjes en drankjes.

In de avond hadden we nog een paar restaurants gepland om te bezoeken om uiteindelijk met elkaar te gaan dineren in één van onze favoriete restaurants aan de boulevard, namelijk Carpe Diem. We kregen een fantastische tafel en werden begroet met een glaasje bubbels. Zeer attent en leuk. Het eten was werkelijk weer fantastisch! Na 22.00 uur veranderde het restaurant (binnen) in een club (zoals vroeger) en geloof me of niet….. het was bomvol en iedereen was aan het dansen en feesten! Het voelde toch een beetje gek, na al die tijd zonder mensenmenigtes. Maar wel fijn om te zien dat het in Barcelona weer mocht en kon.

Wij hebben het niet heel erg laat gemaakt (de jongens wel 😉) omdat we de volgende dag alweer door zouden vliegen naar Ibiza.

We bezochten geweldige restaurants en beach clubs voor high-end incentive reizen in Barcelona.

Een aantal weken geleden waren we ook al op Ibiza, (na het eindexamen van onze jongste zoon) toen was het nog heel rustig en terughoudend.  We waren benieuwd hoe dat nu zou zijn, zeker nu we de club Carpe Diem hadden gezien! De clubs zouden nog gesloten blijven op Ibiza, maar misschien kon er inmiddels ook weer meer, dan een aantal weken daarvoor.

Benieuwd? Lees dan mijn volgende blog met mijn ervaringen in de zomer van 2021 op Ibiza! Of lees mijn blogs over onze voorgaande bestemmingen: Luzern & Heidelberg, Turijn & Lugano of Monte Carlo.

Anita van Maanen,
Managing Director

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!