Header
Header

Bij goMICE hebben we tof werk!

Bij goMICE hebben we tof werk!

Ik zeg het wel vaker: “Wat een leuk werk hebben we toch”. Vorige week kwamen er weer 8 groepen terug en dan is het fantastisch wanneer je direct reacties krijgt die ons werk bekronen.

Met een dikke glimlach zitten onze projectmanagers achter hun computer om alle complimenten in ontvangst te nemen. En ik word daar keer op keer blij van! Wij horen graag dat onze dienstverlening en service weer met een gemiddelde 9 wordt beoordeeld. En ook dat de restaurants, activiteiten en het programma weer als zeer creatief werd ervaren.

Vaste opdrachtgevers

We mogen al vele jaren voor diverse vaste opdrachtgevers reizen en events organiseren. Dit varieert van een incentive reis tot een inspiratiereis, maar ook zeer verschillende events.  Toch nemen onze contactpersonen altijd de moeite om ons te complimenteren. En daar zijn wij trots op!

Nieuwe opdrachtgevers

Ook heel tof is het wanneer we constateren dat “nieuwe” opdrachtgevers heel blij en tevreden terugkomen. Het is toch altijd spannend wanneer een opdrachtgever overstapt naar goMICE, omdat ze verwachten dat wij het “beter” kunnen dan de partij waar ze voorheen boekten.

Waarmaken van verwachtingen

We moeten het dan ook wel zien waar te maken, want niets vervelender dan wanneer het mis zou gaan. Ik, maar ook ons gehele team zou daar enorm van balen en zelfs “ziek” van zijn, geloof me. Gelukkig is dat nog nooit gebeurd en het kan eigenlijk ook niet misgaan. Onze projectmanagers en ik zijn perfectionisten, die niets aan het toeval overlaten. Allemaal zelf reislustig en fijngevoelig, waardoor iedereen een extra voelspriet heeft om de opdrachtgevers goed aan te voelen en daarmee de juiste snaar weten te raken bij de keuze van het programma.

Goede voorbereiding

Het hangt of staat allemaal bij een goede voorbereiding. Denk hierbij aan:

  • inspecties ter plaatse;
  • op zoek gaan naar ‘net weer even iets anders’;
  • zoeken naar dat ene nog niet ontdekte restaurant of activiteit;
  • goed communiceren met de opdrachtgever;
  • uiteindelijk alle stukjes op zijn plaats laten vallen.

Begeleiden van de groep ter plaatse

Ook ter plaatse lopen we onze benen onder ons lijf vandaan. We checken alle locaties nog een keer en staan continu in contact met onze leveranciers ter plaatse.

40 kilometer in 4 dagen!

Onlangs hebben mijn collega en ik in 4 dagen 40 kilometer door de stad gelopen! Dit om alles in goede banen te leiden. En voor de deelnemers lijkt het soms wel eens dat het wel mee valt wat er aan vooraf gaat. En als dat zo is, dan hebben wij ons werk juist goed gedaan!

Want dan loopt alles ter plaatse vlekkeloos en zoals gepland en lijkt het alsof het organiseren van zo’n reis een fluitje van een cent is. En zo hoort het ook. Wij ontzorgen en stellen ons volledig in dienst van de opdrachtgever en deelnemers. Niets is ons te veel en heerlijk vinden we dat.

Nieuwe aanvragen

Zoals in mijn vorige blog geschreven, wordt het rond deze tijd (in juni en de zomer) meestal wat rustiger, maar dit jaar niet. De nieuwe aanvragen blijven binnenkomen! Gelukkig hebben we op tijd nieuwe projectmanagers aangenomen om alles tot in de puntjes te kunnen blijven regelen. Ook zij delen dezelfde passie en dat is ook wel een voorwaarde om bij goMICE aan de slag te gaan!

Vakantie

Wel ga ik zelf nog op vakantie! Quality time met mijn gezin. Leuk detail: Wij hebben alle vier een bucketlist gemaakt van bestemmingen waar we graag nog een keer naar toe willen. Dit variërend van Noord-Spanje, Zuid-Amerika tot Lapland. We proberen iedere 2 jaar een wat “grotere” reis te maken, maar het moeten wel altijd bestemmingen zijn waar we ook inspiratie en inspecties kunnen doen. Reizen = ons werk. En we zijn altijd bezig met ons werk. Dit jaar gaat onze zomervakantie richting Tanzania, gecombineerd met een paar dagen strand op Zanzibar. Want ook Afrika is een bestemming voor groepsreizen. In mindere mate, maar wel opkomend. Zo organiseerden wij laatst nog een groepsreis naar Kaapstad.

Naast het heerlijk genieten van de safari in Tanzania en het strand op Zanzibar hebben we ook een aantal inspecties en afspraken met leveranciers gepland. Ik heb er onwijs veel zin in na wederom een onwijs leuk en druk jaar.

Alle lezers/opdrachtgevers: Opnieuw bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en het feit dat wij jullie reizen wederom mochten organiseren. Wij zijn trots!

Mooie zomer(vakantie) gewenst!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!