Header
Header

Inspiratiereizen van goMICE

De inspiratiereizen van goMICE: ervaringen opdoen in een ander land en hiervan leren.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Inspiratiereizen

Inspiratiereizen

Inspiratiereizen – verrassend en interactief

Inspiratiereizen bij goMICE zijn verrassend en uitdagend, we dompelen u en uw medewerkers of relaties volledig onder in de andere cultuur zodat u deze optimaal kunt beleven. Letterlijk grensverleggend bezigzijn, dat is de bedoeling. Het is een frisse impuls voor u en uw organisatie, uitermate geschikt wanneer u op zoek bent naar nieuwe ideeën en inzichten.

Met onze unieke en veelzijdige programma’s zorgen ervoor dat u zich geen moment verveelt en maximaal geniet – want dat is ook belangrijk. Een ander mooi aspect van onze inspiratiereizen is het interactieve karakter, tijdens de reis worden ervaringen en ideeën uitgewisseld en ontstaan gesprekken in een andere context. Wij garanderen u een verrassend en interactief programma waarbij u aansprekende projecten, inspirerende initiatieven en prikkelende lokale voorbeelden krijgt voorgeschoteld. Onze energieke ‘ambassadeurs’ vertellen u alles over ontwikkelingen en trends en u bezoekt vakgenoten en andere grensverleggende ondernemers.

Natuurlijk wilt u dat uw inspiratiereis voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het creëren van een digitale hub, het vooraf verzamelen van ideeën en content of de deelnemers alvast op ontspannen wijze live met elkaar laten kennismaken. Na uw inspiratiereis houden we iedereen betrokken door het delen van ervaringen en desgewenst te zorgen voor intervisie of netwerksessies achteraf.

Uw inspiratiereizen laat u organiseren door goMICE. We hebben de kennis, het netwerk, de tools en vooral het enthousiasme en de expertise om er een inspirerende, grensverleggende ervaring van te maken!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.