Header
Header

High-end ontmoeten en beleven in Amsterdam

High-end ontmoeten en beleven in Amsterdam

Wilt u uw team of relaties in 2022 op unieke wijze in de watten leggen, belonen of gezamenlijk nieuwe plannen smeden op een inspirerende locatie? Maar wilt u gezien de situatie rondom corona liever niet buiten de landsgrenzen treden? In onze voorgaande blogs: Zuid-Limburg, een sprookjesachtige bestemming voor uw meeting of event en High-end Rotterdam gaven wij u al diverse tips voor meeting, event en incentive mogelijkheden in Nederland. Maar ook onze hoofdstad Amsterdam biedt unieke, vernieuwende en inspirerende mogelijkheden voor uw ontmoeting!

Of u nu een zakelijke meeting, een dagje weg, een (meerdaags) event of een incentive weekend- of midweek in gedachten heeft… goMICE kijkt ernaar uit om u Amsterdam op een zeer exclusieve en vernieuwende manier te laten ontdekken. Wij kennen Amsterdam als geen ander en zullen uw doelgroep gegarandeerd verrassen met een veelzijdig en creatief maatwerk programma. Uiteraard met uw doelen, doelgroep en wensen als uitgangspunt!

Verblijf in een van de meest luxueuze hotels van Amsterdam

Amsterdam telt een groot aantal luxe vier-, vijf- en zelfs zes-sterrenhotels! Deze onderscheiden zich in verschillende opzichten. Ter inspiratie stellen wij graag een selectie van deze geweldige hotels aan u voor:

Hard Rock Hotel Amsterdam American****

Dit hotel is gevestigd in een fraai gebouw uit 1902; het waanzinnige pand waar voorheen het ‘American Hotel’ in huisde. Juist, dat aloude en prachtige pand dat rechtstreeks aan het Leidseplein zit en dat uitpuilt van de historische details. Je waant je in dit chique pand als een echte rockster. You will love it, beloofd!

Hotel Jakarta Amsterdam****

Een uniek duurzaam, energieneutraal en luxe 4-sterrenhotel in Amsterdam waar twee werelden samenkomen. Waar voorheen de lijndienst vertrok naar Jakarta, staat nu dit hotel met een oase van groen in het centrum van Amsterdam. Indonesië was nog nooit zo dichtbij. Het hotel beschikt over 200 luxe kamers, een waanzinnige skybar met panoramisch uitzicht over het IJ en een subtropische tuin in het hotel!

Hotel Jakarta Amsterdam: een unieke, duurzame en luxe oase om te verblijven tijdens een bezoek aan Amsterdam.
Hotel Jakarta Amsterdam.

Nhow Hotel Amsterdam RAI****

Voor liefhebbers van modern design, onderscheidende programmering  en ‘State-of-the-art’ faciliteiten is een verblijf in het nieuwe Nhow Hotel Amsterdam RAI een unieke beleving! De zes individuele kamerontwerpen zijn geïnspireerd door de zes richtingen waarnaar de hoeken van het gebouw wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest en beschikken allen over een spectaculair uitzicht op de omgeving. Het hotel bevindt zich in de buurt de Zuidas, vlak naast het congrescentrum RAI Amsterdam.

InterContinental Amstel Hotel*****

Het bekende Amstel Hotel is een 5-sterrenhotel, gekenmerkt door een rijke geschiedenis van oprechte gastvrijheid en uitzonderlijke luxe. Het hotel, met haar unieke ligging aan de Amstel, ontving haar eerste gasten in 1867 en staat sindsdien bekend om haar majestueuze uitstraling en huiselijke warmte. De imposante lobby, historische trap, betoverende kroonluchters en hoge plafonds maken het tot de ware ‘Grande Dame’ van Amsterdam.

InterContinental Amstel Hotel biedt u gegarandeerd een high-end beleving tijdens uw bezoek aan Amsterdam!
InterContinental Amstel Hotel.

Hotel TwentySeven*****

Een exceptioneel en sensationeel boutique hotel met 16 exclusieve suites en een eigen Michelinsterrenrestaurant, is gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de Dam en het Rokin. Het unieke hospitality concept van het hotel biedt daarnaast volledig gepersonaliseerde services om aan alle wensen en verlangens van hun gasten te voldoen! Dat is het ontdekken waard!

Wij creëren uw persoonlijke Amsterdam Bucketlist!

Een luxe privéboottocht over de grachten is een must, maar er zijn vele andere luxe activiteiten om in Amsterdam te ondernemen. goMICE stelt de ‘Ultieme Amsterdam Bucketlist’ voor u samen, met exclusieve activiteiten voor een unieke belevenis. Wij selecteren de beste restaurants voor een onvergetelijke lunch en diner. Daarnaast brengen we u de naar de beste skybars met prachtig uitzicht over de stad, zoals bijvoorbeeld Capital C, de ADAM Toren, Hoogtij of Floor 17 voor de ‘Rooftop Movie Experience’. Van een snelle kop koffie tot uitgebreide cocktails, een 7-gangendiner, groot feest of een exclusief event.

Maak uw reis naar Amsterdam nog exclusiever!

Kunt u ook niet wachten om (later) in 2022 een unieke bijeenkomst, (meerdaags) event of incentive reis op high-end niveau in Amsterdam te organiseren? Begin dan nu met een prikkelend communicatietraject en houd uw doelgroep voor én na uw LIVE moment betrokken en verbonden met de goMICE Stretch-methode. Wij helpen u graag met de organisatie van uw onvergetelijke high-end bijeenkomst, groepsreis of event in onze bruisende hoofdstad Amsterdam!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!