Uw high-end beleving in Rotterdam!

Beleef Rotterdam als nooit te voren!

Bij incentive reizen wordt vaak gedacht aan een bestemming in het buitenland. Maar waarom niet in eigen land? Zeker nu reizen naar het buitenland niet altijd mogelijk is, is een verblijf in deze bijzondere stad, die afgelopen jaren al vaak als top 10 must visit city werd genoemd, een goed en origineel idee!

Binnen Nederland zijn meer dan genoeg verrassende één of meerdaagse meetings te organiseren waar uw deelnemers nog lang over zullen napraten. Bovendien kan met het budget dat u bespaart op bijvoorbeeld vliegtickets, extra worden uitgepakt ter plaatse. Denk bijvoorbeeld eens aan: High-end Rotterdam!

Bij Rotterdam denkt men vaak aan de haven, de Erasmusbrug en de Markthal. Uiteraard zijn dit highlights die niet overgeslagen mogen worden tijdens een bezoek aan de stad. Tijdens bijvoorbeeld een fiets- of eBiketour ontdekt u onder begeleiding van een gids de leukste plekjes van de stad in een gebied naar keuze. Ook op culinair gebied en aan gastvrije gezelligheid zal u niets ontbreken in Rotterdam, denk bijvoorbeeld aan de altijd sfeervolle Witte de Withstraat of de nieuw ontwikkelde restaurants in de Hofbogen.

Wilt u daarnaast nog extra uitpakken en uw personeel of klanten verrassen met iets bijzonders? Denk dan een aan de volgende mogelijkheden:

  • Privé watertaxi’s: Rotterdam is het mooist vanaf het water. Op een watertaxirondvaart laten de schippers u graag de stad en haar historische en moderne havens zien. Geniet van de skyline tijdens de privé rondvaart in de snelle MSTX-boten!
  • Eten op grote hoogte: Bij een incentive naar Rotterdam mag een bezoek aan de Euromast niet ontbreken! En als u dan toch van het adembenemende uitzicht (vanaf het 100 meter hoge uitkijkplatform) van de stad geniet, waarom dan niet afsluiten met een smakelijke lunch, borrel of diner op grote hoogte?
  • Dineren op sterren-niveau: Geniet van een uniek 7-gangen diner bij één van de vele sterrenrestaurants die de stad rijk is. Denk bijvoorbeeld aan restaurant FG, Fred of Parkheuvel. Allen uniek en zeker een onvergetelijke culinaire beleving!
  • Helikopters: Eens toe aan wat anders dan vervoer met de bus of per fiets naar locatie? Vlieg met een helikopter vanaf Hotel New York naar de Rotterdamse haven voor een privérondleiding en beleef de stad vanuit een vogelperspectief.
  • RIB-Experience: Een sensationele manier om de stad vanaf het water te ontdekken! De enorme snelheid zorgt bij alle deelnemers gegarandeerd voor een adrenalinekick. Met een supersnelle speedboot aangedreven door twee krachtige buitenboordmotoren scheurt u met snelheden van wel 100 kilometer per uur over de Maas langs bekende bezienswaardigheden van Rotterdam.
  • Galadiner: Geef een spetterend galadiner met afsluitende feestavond in één van de vele locaties die de stad rijk is. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Laurenskerk, de industriële Onderzeebootloods, de historische Van Nellefabriek of Diergaarde Blijdorp.

Bent u ook zo enthousiast over bovengenoemde high-end mogelijkheden in Rotterdam en bent u benieuwd naar de vele andere mogelijkheden in deze waanzinnige stad? Rotterdam is al jarenlang de thuisbasis van goMICE waardoor wij, naast een speciale band met deze stad, een groot netwerk van betrouwbare partners hebben opgebouwd. Hierdoor kunnen wij u Rotterdam optimaal laten beleven tijdens uw (meerdaags) event, bijeenkomst of incentivereis!

Daarnaast denken wij met onze Stretch-methode ook nog mee hoe u vroegtijdig kunt beginnen met het informeren, enthousiasmeren en het prikkelen van uw doelgroep. Zo zet u uw boodschap gedurende langere periode nog meer kracht bij en zorgen wij dat uw volgende meeting, event of incentivereis wordt gerealiseerd met nog meer impact en resultaat! Wij helpen u graag verder bij de realisatie van uw high-end beleving in Rotterdam!