Header
Header

Incentive reis Dubai

Bij goMICE verzorgen wij uw incentive reis naar Dubai tot in de puntjes. Origineel, verrassend en onvergetelijk, succes gegarandeerd!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive Dubai

Incentive reis Dubai

Dubai – groot, groter, grootst

Een incentive reis naar Dubai betekent een reis naar dé moderne metropool van het Midden-Oosten. Alles in Dubai is groot, u vindt hier niet alleen de hoogste wolkenkrabbers. Ook hebben ze hier het grootste winkelcentrum, de grootste fonteinshow en ga zo maar door. Hier vindt u de meest exclusieve hotels, die onderdeel zijn van een betoverende skyline. Bij goMICE kennen wij deze stad als geen ander, de organisatie van uw incentive is bij ons in goede handen!

Dubai leent zich als veelzijdige wereldstad uitstekend voor de meest uiteenlopende incentive reizen. Natuurlijk is die nieuwe, moderne skyline alleen al een bezoekje waard. Maar ook het oude centrum van de stad, waar u de traditionele markt met al haar heerlijk geurende kruiden vindt, is beslist iets wat u niet mag missen. Een regelrechte smeltkroes van traditionele Arabische cultuur en moderne architectuur maken van deze stad een unieke incentive bestemming.

Ook als sportliefhebber zit u hier goed, vanuit Dubai reist u eenvoudig door naar Abu Dhabi waar het Formule 1 circus jaarlijks neerstrijkt. Ook een bezoek aan Ferrari World mag niet ontbreken! Kruipt u liever zelf achter het stuur? In het Dubai Autodrome stapt u in de meest flitsende bolides, waarmee u de coureur in uzelf loslaat en de adrenaline laat stromen. Wilt u iets doen wat u gegarandeerd niet in Europa terugvindt? Wat dacht u van een woestijnsafari door het Dubai Desert Conservation Reserve? Alles kan en alles mag, verzin een thema voor uw incentive reis naar Dubai en goMICE maakt het mogelijk!

Natuurlijk wilt u dat uw incentive reis naar Dubai voor maximale impact zorgt. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor, dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit LIVE-moment. Wat uw wensen of ideeën ook zijn: onze kennis, creativiteit en expertise staan volledig tot uw beschikking. Creatie, realisatie, of het volledige traject: goMICE is uw partner voor het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen!

Een incentive reis naar Dubai organiseren doet u met goMICE! Wij hebben het netwerk, de ervaring, de tools én het enthousiasme om van uw reis een unieke ervaring te maken.

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.