Header
Header

Incentive reis Edinburgh: uniek, imposant en… whiskey!

Incentive reis Edinburgh: uniek, imposant en… whiskey!

Als u een incentive reis naar Edinburgh organiseert, dan staat u gegarandeerd een bijzondere reis te wachten. De Schotse hoofdstad is gebouwd op zeven heuvels, heeft veel groen en telt maar liefst 4500 monumentale panden. Zoveel dat zowel het oude als het nieuwere gedeelte van de stad terug te vinden zijn op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dit tezamen met de authentieke sfeer en leuke groepsactiviteiten, maken Edinburgh tot een uitstekende bestemming voor uw groeps- of incentive reis. Benieuwd naar meer tips en wetenswaardigheden over Edinburgh en verschillende groeps- en incentive mogelijkheden? Lees dan zeker verder!

Exciting Edinburgh

Edinburgh is beslist anders dan de vele zonbestemmingen die we bij goMICE als groeps- en incentive bestemmingen aanbieden, maar zeker niet minder een bezoekje waard! In circa 1,5 uur vliegen sta je op Schotse bodem, dus lekker dichtbij en ideaal om zoveel mogelijk tijd in de stad door te kunnen brengen. De vele gebouwen uit de 16e en 17e eeuw domineren in het stadsbeeld, waarbij het imposante Edinburgh Castle hoog boven de stad uittorent. Daarnaast leent een groepsreis naar Edinburgh zich ideaal voor een combinatie met bijvoorbeeld Glasgow of de Schotste Hooglanden!

Edinburgh als geweldige bestemming voor jullie groeps- en incentive reis!

Top 5 groepsactiviteiten in en rondom Edinburgh

Uw reisgezelschap hoeft zich niet te vervelen in de Schotse hoofdstad, mark our words! Om u een idee te geven van een aantal van de groepsmogelijkheden, vindt u hieronder vijf van onze favoriete activiteiten (in willekeurige volgorde ?):

  • Whiskey- of gin proeverij.Schotland is wereldberoemd om zijn Whiskey’s, maar is ook al jarenlang de thuisbasis van veel van ‘s werelds best verkopende Gin-merken zoals Gordon’s en Hendricks. Prikkel uw smaakpapillen en kom meer te weten over de historie van deze dranken tijdens een professionele proeverij.
    Tip: Distilleer een eigen fles gin! Een uniek souvenir en aandenken aan de reis voor de gehele groep!
  • Treasure Hunt CitygameOntdek Edinburgh en ga de onderlinge strijd aan tijdens een actieve citygame! De deelnemers verkennen de stad in kleine teams door middel van het beantwoorden van verschillende vragen en het uitvoeren van foto- en video opdrachten per smartphone. It’s not about the treasure – it’s all about the hunt!
  • Bezoek Edinburgh Castle. Ook wel de belangrijkste historische locatie in Edinburgh en niet weg te denken uit het stadsbeeld. Het kasteel is gelegen bovenop Castle Rock en biedt een adembenemend uitzicht over de Schotse hoofdstad. Ontdek onder begeleiding van een ervaren gids de schatten van het kasteel, aanschouw The One O’Clock Gun (een dagelijks kanonschot) en waan je als een royalty in het voormalige Royal Palace, dat in het kasteel gehuisvest is.
    Tip: Organiseer een meeting, diner of feestavond in één (of meerdere) van de prachtige zalen die deze iconische locatie rijk is. Laat de groep bij aankomst verwelkomen door een doedelzakspeler en vlammende fakkels: een voorproefje op de magische avond die hen binnen te wachten staat…
  • Highland Games. De Schotse Highland Games zijn een onmisbaar symbool van de nationale identiteit van Schotland. Op een prachtige landgoed met een monumentaal kasteel op de achtergrond worden verschillende teams gemaakt om tegen elkaar te strijden: van caber toss (paalwerpen) en hammer throw (hamer werpen) tot de Highland Dance! Een staaltje onvergetelijke teambuilding gegarandeerd!
  • Edinburgh Pub Crawl. Edinburgh is één van de beste plekken in Schotland om het uitgaansleven te ontdekken. Onder begeleiding van een lokale gids worden de deelnemers meegenomen naar authentieke pubs, hippe bars en live muzieklocaties. Ervaar de gezellige avonden (en nachten) in Edinburgh op zijn Schots!

Kies voor een Edinburgh pubcrawl, Schotse Highland Games of een spannende citygame!

Sustainable Schotland

Schotland is trots op zijn bergen in de Hooglanden, uitgestrekte meren, hoge kustkliffen, kabbelende rivieren en uiteraard zijn prachtige hoofdstad: Edinburgh. Om ervoor te zorgen dat al dit natuurschoon en de Schotse cultuur bewaren blijft, hecht Schotland een grote waarde aan duurzaamheid. Een doel waar zij landelijk met grote toewijding aan werken en wat zijn vruchten afwerpt. Schotland is namelijk één duurzaamste landen in Europa! Meer weten over duurzame groeps- en incentive bestemmingen in Europa? Lees dan ook ons blog: Top 5 duurzame bestemmingen in Europa.

Maak uw reis naar Edinburgh nog magischer!

Natuurlijk wilt u dat uw groeps- of incentive reis naar Edinburgh voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit LIVE-moment.

goMICE is úw partner voor unieke en onvergetelijke ervaringen in binnen- en buitenland. Wat uw wensen of ideeën ook zijn: onze kennis, creativiteit en expertise staan volledig tot uw beschikking.

Uw incentive reis naar Edinburgh, regelt u dus met goMICE!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!