Incentive reis Edinburgh

Uw incentive reis naar Edinburgh regelt u met goMICE. Uniek, uitdagend en… whiskey!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive Reis Edinburgh

Incentive reis Edinburgh

Edinburgh – Athene van het Noorden

Als u een incentive reis naar Edinburgh organiseert, dan staat u iets bijzonders te wachten. De hoofdstad van Schotland telt maar liefst 4500 monumentale panden, zoveel dat zowel het oude als het nieuwere gedeelte van de stad terug te vinden zijn op de UNESCO World Heritage site. Authentieke sfeer, kastelen en andere monumentale panden leveren de stad de bijnaam “Athene van het Noorden” op.

Edinburgh is een uitstekende keuze voor een incentive reis. Beslist anders dan een van de vele zonbestemmingen die we bij goMICE aanbieden, maar zeker de moeite waard! De vele gebouwen uit de 16e en 17e eeuw domineren het stadsbeeld, waarbij het imposante Edinburgh Castle hoog boven de stad uittorent. Auld Reekie, de oude stad van Edinburgh is een geliefde attractie onder de toeristen, ook al schijnt het er te spoken (!). Ook The Scotch Whiskey Experience mag niet ontbreken tijdens een bezoek aan de Schotse hoofdstad.

Natuurlijk wilt u dat uw incentive reis naar Edinburgh voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit LIVE-moment. Wat uw wensen of ideeën ook zijn: onze kennis, creativiteit en expertise staan volledig tot uw beschikking. Creatie, realisatie, of het volledige traject: goMICE is uw partner voor het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen! Een incentive reis naar Edinburgh regelt u met goMICE! Wij hebben het netwerk, de ervaring, de tools én het enthousiasme om van uw reis iets speciaals te maken.  

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Ervaringen van anderen

Vriendelijke en gedreven mensen

" Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast. "

Persoonlijke service & gedrevenheid!

" goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend. "

Top en tot ieders tevredenheid

" Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden. "

Wij werken voor

Onze professionals

Rob Jansen

Managing Director

Anita goMICE

Anita van Maanen

Managing Director

Diewertje-goMICE

Diewertje Reekers

Manager Eventmarketing

Elsbeth Groenevelt

Manager Operations

Lotte-goMICE

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Rosa Romero

Projectmanager MICE

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.