Header
Header

Incentive reis Londen

Uw incentive reis naar Londen organiseert u met goMICE! Uniek, overweldigend mooi en authentiek!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive Reis Londen

Incentive reis Londen

Londen, politiek, cultureel en economisch centrum van Groot-Brittannië

Een incentive reis naar Londen mag niet op uw wensenlijst ontbreken. Tal van iconische bouwwerken, de unieke wijken met ieder hun eigen authentieke karakter en een veelzijdigheid zoals u die zelden in een stad tegenkomt. Londen biedt voor iedereen een onvergetelijke ervaring. Londen is met recht een wereldstad en heeft meerdere gebouwen vertegenwoordigd op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Bij goMICE stellen wij unieke programma’s samen waarbij u de stad te zien krijgt zoals u dat wilt!

Wanneer we aan Londen denken, dan komen The Big Ben, Tower Bridge en Buckingham Palace steevast voorbij. Ook Tower of London en Westminster Abbey mogen niet ontbreken tijdens een bezoek aan deze stad. Vanuit de London Eye heeft u een fantastisch zicht op de stad, maar wat dacht u van een compleet ander aanzicht tijdens een speedboottocht over de Theems? Ook als u even genoeg heeft van historische wijken en gebouwen verkennen, dan is er in deze Britse metropool voldoende te beleven. Zo staat Londen bekend om haar geweldige dinnershows, die moet u eigenlijk een keer bijgewoond hebben. Londen heeft veel te bieden, té veel eigenlijk om het allemaal zelf uit te stippelen. Bij goMICE vertalen wij uw wensen naar een uniek en afwisselend programma, zodat uw incentive reis naar Londen exact datgene biedt wat u wilt zien!

Natuurlijk wilt u dat uw incentive reis naar Londen voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit LIVE-moment. Wat uw wensen of ideeën ook zijn: onze kennis, creativiteit en expertise staan volledig tot uw beschikking. Creatie, realisatie, of het volledige traject: goMICE is uw partner voor het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen!

Een incentive reis naar Londen organiseert u met goMICE! Wij hebben het netwerk, de ervaring, de tools én het enthousiasme om u alles te laten ervaren wat de Britse hoofdstad te bieden heeft.

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.