Header
Header

Incentive reis Milaan

Een incentive reis naar het bruisende Milaan verzorgt u tot in de puntjes met goMICE!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive Reis Milaan

Incentive reis Milaan

Milaan, veel meer dan een modestad

Een incentive reis naar Milaan betekent een bezoek aan een bruisende stad. Bijgenaamd “La grande cittá” oftewel de grote stad is een metropool in het noorden van Italië die vooral bekend staat als modestad. Daar is natuurlijk geen woord van gelogen, met het beroemde “Gouden Vierkant” als absolute hoogtepunt. De beste Italiaanse modeontwerpers vindt u hier terug. Milaan is tevens ook de thuisstad van de voetbalclubs AC Milan en Internazionale. Beiden werken hun thuiswedstrijden af in het San Siro, officiële naam Stadio Giuseppe Meazza. Dit stadion is een imposant bouwwerk op zichzelf en eigenlijk verplichte kost voor de sportliefhebber. Ook voor de autosportfanaten is een incentive reis naar Milaan de moeite waard: de stad leent zich perfect voor een bezoek aan de Grand Prix van Italië op het nabijgelegen circuit van Monza.

De Duomo Santa Maria Nascente, in de volksmond “de Dom van Milaan” genoemd, is een van de grootste rooms-katholieke kathedralen ter wereld en bevindt zich in het hart van de stad. Een meesterwerk in de gotische kunst. Ook het Teatro alla Scala is absoluut een bezoek waard, een van de mooiste operagebouwen ter wereld. Ook op het gebied van musea is het goed toeven in Milaan; in Castello Sforzesco vindt u o.a. een archeologisch museum en verschillende meesterwerken van beroemde schilders. Santa Maria della Grazie is een kerk uit 1492 en is vooral belangrijk vanwege een van beroemdste fresco’s ter wereld welke hier op afspraak te bezichtigen is: Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci. Naast alle cultuur kunt u ook heerlijk genieten van het la vita e bella gevoel van Italië, met de lekkerste gerechten en wijnen op unieke locaties in of nabij deze bijzondere stad.

Natuurlijk wilt u dat uw incentive reis naar Milaan voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit LIVE-moment. Wat uw wensen of ideeën ook zijn: onze kennis, creativiteit en expertise staan volledig tot uw beschikking. Creatie, realisatie, of het volledige traject: goMICE is uw partner voor het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen!

Een incentive reis naar Milaan organiseert u met goMICE! Wij combineren onze jarenlange ervaring met een uitgebreid netwerk en een uniek programma voor een onvergetelijke ervaring!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.