Header
Header

Incentive reis naar Mallorca

Incentive reis naar Mallorca

U zou misschien niet zo snel denken aan Mallorca wanneer u denkt aan uw volgende incentive reis, event bestemming. Toch is dat niet helemaal terecht. Wij van goMICE brengen vele groepen naar Mallorca. De redenen van de reis zijn divers:

  • soms is er iets te vieren binnen het bedrijf zoals een beloning van een teamprestatie;
  • trainen van medewerkers;
  • een combinatie van incentive & training.

Een combinatie van een incentive & training komt ook regelmatig voor. Dit soort deelreizen, zijn vaak inschrijfreizen van acadamys die opleidingen verzorgen binnen een betreffende branche. Zo mogen wij bijvoorbeeld al jaren de reizen organiseren van een acadamy binnen de tandartsenbranche. Tandartsen zijn hun klanten en die tandartsen laten hun assistentes (bij)scholen. Onze opdrachtgever neemt 1 keer per jaar een aantal assitentes op reis.

Een incentive reis naar Mallorca, goed geregeld door goMICE

Hoe paden elkaar kruisen 

Leuk om te vermelden is hoe het contact met deze opdrachtgever is ontstaan. Ik was zelf 5 jaar geleden, samen met een andere projectmanager met een groep op Ibiza. Onderweg naar Ibiza zaten we met de betreffende opdrachtgever en dus de deelnemers in het vliegtuig. Toen nog niet wetende dat zij ooit hun reis bij ons onder zouden brengen, was er wel even contact. Ook op het eiland zelf kwamen we de deelnemers een aantal keer tegen en spraken we over hun en ons programma.

Bij toeval zat ik op de vlucht terug naast een deelnemer en we kwamen aan de praat. Het klikte enorm. We hadden een erg leuk gesprek en vooral ook veel lol. We spraken over al onze belevenissen. Aan het einde van het gesprek (voor we het wisten stonden we weer aan de grond in Amsterdam), werden visitekaartjes uitgewisseld. Ze gaf aan dat ze onze contactgegevens aan de organiserende partij zou geven en zou aandringen op een afspraak. De reden was gelegen in het feit dat ik enerzijds zo enthousiast had verteld waar wij als goMICE voor staan en anderzijds was ze blijkbaar onder de indruk geraakt over wat wij allemaal hadden gedaan op Ibiza. Dat vond ze inspirerend.

En zo geschiedde! Vrij snel kwamen we in contact met de opdrachtgever en zo organiseren we dus al vijf jaar hun groepsreizen. Mooi hoe dat toch kan lopen!

Terug uit Mallorca

Mallorca is al jaren een populaire Spaanse incentivebestemming. Dit grootste eiland van de Balearen zit vol met verassingen. Kilometers lange zandstranden, kleine beekjes, groene natuur, de Tramuntana bergketen en de gezellige hoofdstad Palma de Mallorca zorgen voor een gevarieerde bestemming op Spaanse bodem. Palma de Mallorca is het ‘kleine Barcelona’ met haar eigen Ramblas, een grote jachthaven en een mix van hippe hotels en trendy restaurants. De kathedraal La Seu uit de 13e eeuw behoort tot één van de mooiste kerken uit Spanje. En het Middellandse Zeeklimaat zorgt ook nog eens aangename temperaturen!

Een incentive reis naar Mallorca, goed geregeld door goMICE

Incentive programma op Mallorca

Wat hebben we allemaal geregeld voor de incentive reis naar Mallorca voor deze opdrachtgever?

  • Een hotel waar ze een training konden verzorgen (niet alle hotels zijn daarvoor geschikt, maar ze zijn er zeker);
  • Een aantal hele leuke activiteiten;
  • Een bezoek aan een club;
  • Een actieve workshop.

Al met al is dit een opdrachtgever die nu inmiddels 5 jaar lang met een gerust hart haar reizen bij ons onderbrengt en blijkbaar niet zonder reden. De samenwerking verloopt prettig en we kijken alweer uit naar het organiseren van hun volgende trip. Bekijk ook eens ons filmpje waar we een impressie geven van Mallorca als bestemming. Misschien wel uw volgende bestemming?

 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!