Header
Header

Een incentive reis naar Sardinië

Een incentive reis naar Sardinië

Een incentive reis naar Sardinië kom steeds meer in trek als bestemming. Het is weliswaar een wat duurdere bestemming dan eilanden als bijvoorbeeld Mallorca, Malta of Ibiza maar zeker niet onmogelijk! Die hogere kosten worden voornamelijk veroorzaakt door de groepsvliegtickets naar Sardinië. Die vallen meestal duurder uit, omdat er relatief minder vluchten die kant op gaan. Maar als de wens voor Sardinië er is, kunnen wij ook die bestemming passend krijgen in het budget!

Een incentive reis naar Sardinie, goed verzorgd door goMICE

Een incentive reis naar Sardinië

Sardinië is een prachtig eiland. Vorige maand kwam er ook weer een hele enthousiaste groep terug. Deze reis stond vol met leuke en originele activiteiten, waardoor de deelnemers erg enthousiast terugkwamen. En dat is ook wat goMICE doet, deelnemers een onvergetelijke belevenis bezorgen!

Hoe wij deze reis hebben voorbereid

De groep die ik nu mee mocht nemen was al wat gewend op het gebied van incentive reizen. We moesten dus flink gaan uitpakken om de vorige reizen te overtreffen! Ook die reizen hebben wij van goMICE voor deze opdrachtgever mogen verzorgen.

Een incentive reis naar Sardinie, goed verzorgd door goMICE

Het budget voor deze reis

Het budget was ruim toereikend om er een hele bijzondere reis van te kunnen maken. Maar hoe je het budget optimaal benut is altijd de kunst. Wij voeren onderhandelingen met diverse partijen op het scherpst van de snede, zonder op kwaliteit in te boeten. Dat is altijd ons doel en daar zijn we goed in. We brengen veel groepen naar diverse bestemmingen, zodat we een goede onderhandelingspositie hebben.

Een incentive reis naar Sardinie, goed verzorgd door goMICE

Het resultaat van de voorbereidingen

Het resultaat mocht er dit keer weer zijn! We hebben de groep een aantal keren weten te verrassen met unieke activiteiten en bijzondere restaurants. Zo hadden we bijvoorbeeld op de openingsavond midden op het sfeervolle dorpsplein in San Pantaleo een diner geregeld.

Een incentive reis naar Sardinie, goed verzorgd door goMICE

Een inspectiereis gaat bijna altijd vooraf

Toen we op onze inspectiereis waren, een paar maanden voor deze reis, hebben we deze uitzonderlijke locatie met de gemeente ‘uitonderhandeld’ (als u weet wat ik bedoel). Toen dat eenmaal geregeld was kon onze vaste plaatselijke cateraar zich helemaal uit gaan leven!

De deelnemers konden hun ogen niet geloven toen we aankwamen op het plein. Uit het niets doemde het tijdelijke ‘restaurant’ op! De sfeer die we wilden creëren was ook magisch en verbijsterend mooi zo onder de sterrenhemel. Wat een geweldige reacties kregen we en dit was pas het openingsdiner! Buiten dit diner hebben we nog diverse andere mooie en verrassende activiteiten gepland!

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op één van de Italiaanse eilanden? Ik brainstorm gerust met u verder over uw volgende incentive reis! goMICE staat voor u klaar!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!