Een wonderbaarlijke incentive reis naar Sri Lanka

Een wonderbaarlijke incentive reis naar Sri Lanka

Onze opdrachtgever, die al jaren met ons samenwerkt op het gebied van incentive reizen en inspiratiereizen, wil ook dit jaar op reis met het team. Zij hebben namelijk wederom alle targets gehaald! Voor ons een mooie uitdaging om een prachtige incentive reis te mogen organiseren. Het wordt een incentive reis naar Sri Lanka.

Een nieuwe en wonderbaarlijke incentive reis organiseren is de doelstelling die wij voor ogen hebben. Naast een goede balans tussen activiteiten en ontspanning is ook het leren van een nieuwe cultuur een wens van de opdrachtgever. Wij kwamen uiteindelijk uit op Sri Lanka, een originele en wonderbaarlijke bestemming. Nadat de opdrachtgever helemaal enthousiast was over deze bestemming, is Nadia van goMICE op inspectiereis gegaan naar Sri Lanka.

De Parel van de Indische Oceaan

Sri Lanka is een relatief onbekende, maar zo prachtige bestemming. Het wordt niet voor niks de Parel van de Indische Oceaan genoemd. In de hoofdstad Colombo is er een bijzondere mix tussen drukte en chaos waar te nemen.

Een incentive reis naar Sri Lanka - Goed geregeld door goMICE

U vindt er kleurrijke markten vol fruit, prachtige tempels en indrukwekkende stranden.

Een incentive reis naar Sri Lanka - Goed geregeld door goMICE

Incentive reis naar Sri Lanka

Nadia bracht ook een bezoek aan de stad Polonnaruwa waar je de plaats Sigiriya vindt. Ze reisde hier naar toe met de trein, door de prachtige groene natuur.

Een incentive reis naar Sri Lanka - Goed geregeld door goMICE

Deze plek staat bekend om de Leeuwenrots. Dit is een grote rots met bovenop de ruïnes van een oud paleis. Na een eerste klim kom je uit bij de vroegere Leeuwenpoort. Tegenwoordig zijn alleen de leeuwenpoten nog zichtbaar maar deze poort is zeker een hoogtepunt om te zien. In ongeveer een half uur bereik je de top met een prachtig 360 graden uitzicht. Als je daarna nog tijd (en energie) hebt, is de nabijgelegen Pidurangala Rock ook een aanrader.

Een incentive reis naar Sri Lanka - Goed geregeld door goMICE

Vanaf hier heb je een fantastisch uitzicht over de Leeuwenrots en de rest van de omgeving.

Verder naar het oosten van Sri Lanka

Verder ten oosten van de hoofdstad Colombo bracht Nadia ook een bezoek aan Nuwara Eliya. Daar was het tijd om even af te koelen, letterlijk. In deze omgeving daalt de temperatuur van zo’n 36 graden ineens naar 25 graden. Er werd een bezoek gebracht aan de indrukwekkende thee fabriek.

Een incentive reis naar Sri Lanka - Goed geregeld door goMICE

Inspectiereis Sri Lanka

Nadia heeft nog meer verrassende activiteiten ontdekt wat de incentive reis naar Sri Lanka zeker tot een succes zal gaan maken. Wij kunnen na de ervaringen van Nadia in ieder geval aan de slag met het opstellen van een verrassend programma, waarbij activiteiten en ontspanning in een goede balans zullen staan.

Ook een verrassende incentive reis laten organiseren? Na het behalen van de targets bijvoorbeeld? Wij kennen de leukste bestemmingen en zullen u verrassen met een geweldige reis!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!