Incentive reis Pisa

Een onvergetelijke incentive reis naar Pisa, de stad van de “scheve toren”, goMICE regelt het voor u!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive Reis Pisa

Incentive reis Pisa

Pisa, meer dan “de scheve toren”

Wanneer u een incentive reis naar Pisa organiseert, dan reist u af naar de mooie regio Toscane in Italië. Vrijwel iedereen kent Pisa vanwege haar beroemde scheve toren, behorende bij de Dom van Pisa. Nee, een bezoek aan deze beroemde klokkentoren mag absoluut niet ontbreken, maar Pisa heeft nog veel meer te bieden! Van schilderachtige straatjes waar u van de heerlijke Italiaanse keuken geniet, tot een van de oudste botanische tuinen ter wereld.

Het Campo dei Miracoli is het oudste en meest toeristische gedeelte van de stad. Natuurlijk vindt u hier de Duomo Santa Maria Assunta di Pisa met haar beroemde Campanille. Achter de Dom bevindt zich het Baptisterium, de grootste doopkapel van Italië. Op het complex is ook het Camposanto terug te vinden, deze ommuurde begraafplaats biedt met haar imposante graven en Romeinse sarcofagen een bijzondere ervaring. Het is heel goed mogelijk om Pisa te voet te verkennen, nog leuker is het om de stad per fiets te doorkruisen. Fiets of wandel langs de rivier de Arno of shop erop los in de Corso Italia – van bekende winkelketens tot authentieke Italiaanse boetiekjes. Een incentive reis naar Pisa is gegarandeerd een bijzondere ervaring, die bol staat van historie en genieten van het Toscaanse leven! Pisa is goed te combineren met een bezoek aan andere bekende Toscaanse steden zoals Lucca, Siene en San Gimignano. In deze fantastische wijnregio beleeft u gegarandeerd het la vita e bella gevoel!

Natuurlijk wilt u dat uw incentive reis naar Pisa voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit LIVE-moment. Wat uw wensen of ideeën ook zijn: onze kennis, creativiteit en expertise staan volledig tot uw beschikking. Creatie, realisatie, of het volledige traject: goMICE is uw partner voor het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen!

Een incentive reis naar Pisa organiseert u met goMICE! Wij combineren onze jarenlange ervaring met een uitgebreid netwerk en een uniek programma voor een onvergetelijke ervaring!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.