Header
Header

Inspiratie voor een unieke groepsreis naar Malta!

Inspiratie voor een unieke groepsreis naar Malta!

Aan Malta als incentive bestemming wordt, net als aan Venetië, niet altijd direct gedacht. Toch is Malta zeer verrassend en veelzijdig te noemen! Begin april reisde ik, Managing Director Anita, af naar Malta om een groepsreis van ongeveer 80 personen voor te bereiden. We kennen Malta al goed, echter wilden we ook weer wat nieuwe locaties ontdekken. In dit blog deel ik een aantal van de unieke (nieuwe) plekken waar we tegenaan zijn gelopen en neem ik u mee in verschillende Maltese groepsreismogelijkheden!

The Westin Dragonara Resort

We verbleven wederom in het (naar mijn mening) één van de beste hotels van Malta, namelijk het Westin Dragonara Resort. Dit recent gerenoveerde hotel is gelegen aan een prachtige baai van St. Julians en tegenover het Corinthia St. George Bay Hotel. Wat overigens ook een prima (wat meer toeristisch) hotel is.

Het Westin is geschikt voor zowel de meer zakelijke gast alsook toeristen. En daarnaast uitermate geschikt voor de wat luxere incentivereizen! Het hotel is zeer ruim opgezet en beschikt onder andere over een hippe bar, bekroond restaurant en een prachtig buitenzwembad en 2 privéstranden waar het heerlijk vertoeven is op de warme dagen.

The Westin Dragonara Malta Photos by: The Westin Dragonara Resort Malta

Verrassend reisprogramma

Voor deze groep, waarvoor we inmiddels al 15 jaar de reizen mogen organiseren, wilden we een zeer verrassend programma in elkaar zetten. Daarom hadden we een aantal bijzondere locaties in gedachten die net even anders zijn dan anders. Daarnaast wilden we het vervoer van en naar het hotel en de restaurants zo veel mogelijk via het water of middels ander vervoer dan per bus organiseren. Dit om “saaie” busritten zo veel mogelijk te beperken. Zo kunnen we bijvoorbeeld oldtimers inzetten; een mooie en stoere manier van vervoer!

Een traditionele Gullet valt ook onder de mogelijkheden om bijvoorbeeld naar de eilanden Gozo en Comino te varen. Hierbij kan tevens een heerlijke lunch aan boord geserveerd worden. Of steek de zee over vanaf het hotel naar Valletta per gondola’s. Net als in Venetië 😉

Uiteenlopende dinerlocaties in diverse sferen

Ook op het gebied van restaurants hadden we een aantal bijzondere locaties geselecteerd, zoals de Upper Barraka Gardens. Hier kunnen we de deelnemers verrassen met een top diner, uitzicht op de Three Cities en het afschieten van de oude kanonnen (die vroeger de stad verdedigden) gepaard gaand met vuurwerk. Omdat dit een wat sjiekere dineroptie is, zetten we daartegenover  restaurant “On the stairs” in Valletta. Eén van mijn favoriete restaurants op Malta en een locatie waarover meestal lang wordt nagepraat door de deelnemers. U zit namelijk aan tafels op één van de vele straattrappen die Valletta rijk is. Met een grotere groep creëert een diner op deze locatie een magische en informele sfeer.

Voor de slotavond hebben we twee locaties in gedachten; beiden met een verschillende uitstraling. Namelijk een paleis met prachtige tuinen of een mooie beachclub! Ik moet zeggen, op beide locaties zie ik het slotdiner helemaal voor me. Het bestuur van de betreffende opdrachtgever gaat ook nog eens met ons mee op inspectie, waarbij we de keuze aan hen laten welke locatie zij het meest passend vinden.

Inspiratie voor een unieke groepsreis naar Malta!

Middeleeuws Mdina en Maltese wijnen!

De prachtige voormalige hoofdstad Mdina mag nooit in het programma ontbreken en daarom hebben we ook daar nog een aantal locaties bezocht. Op de route naar Mdina hebben we nog snel de hand geschut met de manager van een wine estate. Ook een prachtige locatie om een event te organiseren!

Al met al was het weer een nuttige en mooie inspectiereis en zijn we benieuwd naar de keuzes die opdrachtgever uiteindelijk zal maken.

Inspiratie voor een unieke groepsreis naar Malta!

Ook uw toekomstige groeps- of incentivereis naar Malta of een andere mooie bestemming laten organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!