Header
Header

Internationale groepsreis naar het zonovergoten Sevilla

Internationale groepsreis naar het zonovergoten Sevilla

Voor het 20-jarige jubileum van een van onze klanten uit de IT-branche organiseerden wij een geheel verzorgde groepsreis naar de zonnige stad Sevilla. De voornaamste wens vanuit het bedrijf was om alle medewerkers vanuit de hele wereld op één plek samen te brengen, zodat zij het jubileum met z’n allen konden vieren. Het was zeker een logistieke uitdaging, maar uiteindelijk met groot succes! Ik, Projectmanager Chiara, neem u graag mee op deze 3-daagse jubileumreis welke ik samen met mijn collega Nadia begeleidde.

Dag 1: logistieke puzzel, top hotel en cocktail diner

Veelal op tijd, vertrokken alle vliegtuigen en treinen vanuit 30 verschillende locaties richting Sevilla. Het was best spannend, zoveel verschillende vertrekken, maar iedereen is goed en tijdig geland in Spanje! Eenmaal aangekomen op de airport van Sevilla stond voor iedereen afhankelijk van zijn/haar aankomsttijd een transfer richting het hotel klaar. Voor deze jubileumreis is gekozen voor het luxe Eurostars Torre Sevilla hotel. Deze 180-meter hoge ronde toren is de hoogste skyscraper van Andalusië en biedt een adembenemend uitzicht over de stad.

De eerste avond werd afgetrapt met een gezamenlijk welkomst cocktail diner. Het restaurant van deze avond beschikt over een prachtige binnentuin waar typisch Spaanse hapjes werden geserveerd. Het was een ‘walking dinner’ dus ideaal om een elkaar (beter) te leren kennen in een wat informelere setting. De geslaagde avond werd door sommigen tot in de late uurtjes vervolgd in het levendige Sevilliaanse nachtleven.

Internationale groepsreis naar het zonovergoten Sevilla

Dag 2: business meetings en informele middag

Na een heerlijk uitgebreid ontbijt werd iedereen verwacht in de ‘Alameda’ meeting room op de 19e verdieping van het hotel. Verschillende sprekers kwamen voorbij, waaronder Sirous Kavehercy. Hij werd speciaal ingevlogen om iedereen op een interessante manier, met veel persoonlijke anekdotes, mee te nemen op een reis door de wereld van techniek, cultuur en communicatie. Natuurlijk werden er ook interessante statistieken en het toekomstperspectief van het bedrijf gedeeld. Ondertussen waren Nadia en ik onderweg naar de lunchlocatie voor een final check.

Na een interessante ochtend was het voor iedereen tijd om een casual outfit aan te trekken, want er stond een sportieve middag op het programma. Voor vertrek werd de groep bij elkaar gebracht om een groepsfoto te maken. Capturing moment together! Vervolgens werd er gezamenlijk gewandeld naar restaurant RICO Rinconete y Cortadillo voor een heerlijke sharing lunch. Tijdens de lunch checkten Nadia en ik of alle fietsen gereed stonden en of de zes gidsen vol enthousiasme stonden te popelen om te beginnen. Na de lunch stond een twee uur durende fietstocht op het programma. Iedereen werd verdeeld in kleinere groepen met allemaal een eigen gids. Zo werden de highlights van de stad bewonderd met interessante achtergrondinformatie erbij, met onderweg een gezamenlijk verfrissend drankje. Na de fietstour was er nog even tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen, voordat het fantastische avondprogramma van start zou gaan.

Internationale groepsreis naar het zonovergoten Sevilla

Special Evening bij Metropol Parasol

Er werd verzameld in de lobby en iedereen zag er prachtig feestelijk gekleed uit. Twee touringcars brachten de groep in circa 10 minuten  naar de diner- en feestlocatie, namelijk: het alom bekende ‘Metropol Parasol’. De tafels waren prachtig gedekt en het logo van het bedrijf was op diverse manieren terug te zien. Middels een numerieke tafelindeling zat iedereen van verschillende afdelingen uit verschillende landen gemixt door elkaar. Na een heerlijk 3-gangendiner was het tijd voor de spectaculaire lichtshow. Eenmaal terug van de lichtshow was het tijd voor een daverend feest onder het genot van drankjes, hapjes en een DJ die de leukste hits draaide. Op twee tijdstippen gingen de bussen terug, massaal werd gekozen voor de latere bus. 😉 Een klein groepje heeft de avond nog voortgezet in het centrum van de stad.

Internationale groepsreis naar het zonovergoten Sevilla

Dag 3: veelzijdige keuze-activeiten

Aangezien er vele verschillende vluchten en treinen geboekt waren, op verschillende tijden gedurende de dag, kon niet iedereen deelnemen aan het gehele reisprogramma. De ochtend stond daarom in het teken van drie verschillende activiteiten, waar iedereen zich van tevoren voor kon opgegeven. De eerste keuze-activiteit was ‘Roofs of the Cathedral’. Een unieke ervaring waarbij alle ins en outs van de daken van deze kathedraal werden getoond. Zo werd er een wandeling gemaakt over de daken en kon er als extra’tje genoten worden van het panoramische uitzicht over Sevilla: adembenemend!

De tweede keuze-activiteit was een bezoek aan ‘The Real Alcazar de Seville’. Een prachtig inzicht in de gebouwen en tuinen, een perfecte combinatie tussen geschiedenis, architectuur, kunst en cultuur.

De laatste keuze-activiteit was een sportieve SUP tour. In drie kleinere groepen werd er volop genoten van het zonnige weer op het water. De kunst is hierbij om je balans goed te bewaren op het ‘paddle board’. Met de nog aanwezige deelnemers werd er afgesloten met een heerlijke traditionele Spaanse tapas lunch in de gezellige wijk Triana, aan de Guidalquivir rivier. Hier bestond het menu uit onder andere Jamon Iberico, Salmorejo tonijn tartaar en vis croquetas.

Zo kwam er een einde aan deze onvergetelijke jubileumreis met een fantastische internationale groep. Zowel de deelnemers als wijzelf hebben enorm genoten en kijken met een grote glimlach terug op deze reis. Zo ontvingen we achteraf deze mooie woorden van onze contactpersoon:

Ook uw toekomstige groeps- of jubileumreis naar de Spaanse stad Sevilla of een andere veelzijdige Spaanse bestemming, zoals Madrid, Marbella of Valencia laten organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!