Header
Header

Met UNIGLOBE naar New Delhi

Met UNIGBLOBE naar New Delhi

Wij van goMICE zijn onderdeel van UNIGLOBE. Dit is een wereldwijde zakenreisorganisatie, vertegenwoordigd in 80 landen met maar liefst 1000 kantoren! Jaarlijks worden de top-50 UNIGLOBE kantoren wereldwijd, uitgenodigd voor een congres ergens op de wereld.

Dit jaar werd het congres georganiseerd in New Delhi, India. In India zijn zo’n 50 UNIGLOBE kantoren actief in een zeer dynamische markt. India is altijd een erg spannende bestemming. Je houdt er van, of juist niet…

India is een enorm land met meer dan een miljard mensen in dicht opeengepakte steden, zo ook New Delhi. Het congres werd gehouden in het luxe The Leela Palace Hotel waar we 4 nachten verbleven.

UNIGLOBE naar New Delhi - Congres in New Delhi goMICE

New Delhi is enorm druk, er is in bepaalde periodes veel smog en er leven circa 21 miljoen mensen die allemaal op zoek zijn naar een beter leven. Deze cocktail maakt New Delhi tot een snelkookpan waarin je je snel verwondert over hetgeen je allemaal ziet, ruikt en proeft.

De koe is heilig in New Delhi

In New Delhi is de koe heilig. Je ziet de koe dan ook veel plaatsen in de stad ‘gewoon’ rondlopen.

UNIGLOBE naar New Delhi - Congres in New Delhi goMICE

New Delhi verkennen

Tussen de presentaties door was er ook ruimte om de stad te verkennen. Op de tweede dag van mijn verblijf hebben we een fietstour door oude delen van de stad georganiseerd.

UNIGLOBE naar New Delhi - Congres in New Delhi goMICE

Een jaar geleden was ik in Bangkok en daar heb ik op de fiets toen ook al heel veel gezien. Maar wat we in New Delhi zagen overtrof eigenlijk iedere verwachting.

UNIGLOBE naar New Delhi - Congres in New Delhi goMICE

Krioelen door de vele straatjes en veel kinderen op straat. Eten en drinken werd aangeboden in de vele stalletjes waar ook vis en vlees in de brandende zon lag.

UNIGLOBE naar New Delhi - Congres in New Delhi goMICE

Maar het was ook wel apart om te zien dat er hanenpoten werden verkocht en hersentjes van dieren. Van welke dieren, kon ik niet afleiden.

Bezoek aan het Rode Fort in New Delhi

Op de derde dag was er wat ruimte voor cultuur met een bezoek aan het Rode Fort (UNESCO), de Jama Mashid moskee en de Qutub Minar minaret.

UNIGLOBE naar New Delhi - Congres in New Delhi goMICE

Veel van onze zakelijke reizigers vliegen naar India en kennen daar al redelijk de weg. Ze weten wat ze kunnen verwachten. India is dan ook een typische bestemming voor een studiereis of inspiratiereis en een stuk minder geschikt als incentive bestemming.  We hebben al diverse bedrijven en organisaties uit de bancaire- en overheidssector naar India gebracht.

Deze mensen komen dan met een nieuwe kijk op de wereld terug en om die reden bevelen we India, al dan niet in combinatie met Mumbai aan om je blik te verbreden en je te realiseren dat we in Nederland een mooie en stabiele samenleving hebben waar we soms best wat trotser op mogen zijn!

Ga op inspiratiereis met goMICE!

Wil je eens brainstormen over een inspiratiereis? Mail me dan gerust op hellogoMICE.nl!

 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!