Header
Header

Het organiseren van een event, hoe doen wij dat?

Het organiseren van een event, hoe doen wij dat?

Het organiseren van een event, hoe doen wij dat? Op het moment van schrijven zijn we bezig met het organiseren van meerdere op elkaar lijkende events. We organiseren voor diverse opdrachtgevers verschillende events. Denk aan gala’s, productlanceringen, award uitreikingen en corporate events. Wij zijn hierin gespecialiseerd en weten precies waar we op moeten letten.

Ook bij het organiseren van dit soort grote en belangrijke events trekken wij alles uit de kast. We zetten, in samenwerking met de locaties, een topevent neer voor onze opdrachtgever!

Het uitzoeken van een locatie bij het organiseren van een event

De locatie is een belangrijke factor bij het organiseren van een event. We vragen eerst aan onze contactpersonen in welk teken het event komt te staan en dan maken we een top-down lijst van locaties die we geschikt achten.

Organiseren van een event - goMICE | Don't go without us!

goMICE, experts in het organiseren van een event

Waarin zijn we uniek en onderscheidend? In 6 punten leg ik uit waarom ik van mening ben, dat goMICE uw partner is bij het organiseren van een event!

  1. Al onze projectmanagers en ik ook maken altijd een afspraak met de locatie (ook al kennen we de locatie al door en door) voordat we tot het versturen van een offerte over gaan. Het kan immers niet zo zijn dat we aan tafel zitten met een opdrachtgever om onze offerte toe te lichten en we er zelf nog nooit geweest zijn. Dit in  tegenstelling tot vele andere bureau’s. Dit valt onze relaties gelukkig ook op en onlangs werd dat nog eens bevestigd.
  2. We nemen het gehele proces uit handen, van teaser-, tot uitnodigings traject. Overigens gebeurt alles digitaal en geautomatiseerd. Nauwkeurig en foutloos. Meer informatie over bijvoorbeeld onze speciaal ontwikkelde Digital Event Manager vindt u hier.
  3. Wanneer we een drietal locaties hebben geselecteerd gaan we een offerte maken. Dit is nooit een één op één vertaling van de offerte van de locatie. Dat is onze ogen niet creatief genoeg, maar dit komen we wel veel tegen in de markt.

Wij voegen zaken toe, of laten zaken weg. We gaan op zoek naar ingredienten die bij de avond of thema passen.

  1. We bezoeken de locaties meerdere malen, met en zonder de opdrachtgever om alle details tot in de puntjes vast te leggen.
  2. We organiseren altijd een proeverij, zodat we precies weten of de keuze aansluit op de wensen.
  3. We gaan op zoek naar diverse toevoegingen, voor een spectaculair event, zoals bijvoorbeeld een magic mirror, bijzondere awards, de beste DJ, artiesten, Make-up artists, robots, simulatoren, gadgets en meer.

Hier kunnen we onze creativiteit helemaal in kwijt. We weten onze opdrachtgevers zo keer op keer te verrassen!

Op dit moment zijn we met 5 hele grote events bezig waar we vol passie aan werken. Zo zijn we bezig met het organiseren van een kick-off, een award winning-, een lanceringsevent. Deze events zullen allemaal tussen nu en maart plaatsvinden. Variërend zijn de events voor 100 tot 650 personen.

Het organiseren van een event, goMICE is uw partner!

We vinden het heerlijk om onze klanten te ontzorgen en reacties te krijgen dat we hen steeds “een paar stappen voor zijn”. Daar doen we het voor! Uiteraard zal ik in volgende blogs meer schrijven over de door ons georganiseerde events!

Wilt u eens brainstormen over het organiseren van uw event? Neem dan gerust contact met ons op!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!