Een salesmeeting naar Wenen

Salesmeeting en activiteiten in Wenen

Enkele maanden geleden ontvingen we een nieuwe aanvraag van een van onze vaste klanten uit de logistieke dienstverlening. Wij van goMICE organiseren voor deze klant jaarlijks een salesmeeting in het buitenland, gecombineerd met een leuke activiteit. Dit jaar mochten wij de reis naar Wenen organiseren. Mede dankzij onze lokale contacten op deze bestemming hebben wij hier een passend en verrassend programma samengesteld waar we business en leisure samenbrengen.

Organiseren van een salesmeeting

Bij het organiseren van een meeting in het buitenland is op de eerste plaats de keuze van het hotel erg belangrijk. Het hotel dient naast voldoende kamers ook over de juiste vergaderfaciliteiten te beschikken. Door ons expertise in het organiseren van meetings & congressen kennen wij de beste locaties inmiddels uit ons hoofd! In overleg met onze opdrachtgever kozen wij voor het Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien. Een prachtig vier-sterrenhotel op 15 minuten lopen van het historische centrum van Wenen.

GoMICE is expert in het organiseren van meetings, incentive reizen, congressen en events. Ontdek in dit artikel alles over een salesmeeting in Wenen!

Op de eerste dag in Wenen: tijd voor de meeting!

Na een vlucht van zo’n twee uur, arriveerde de groep in het keizerlijke en kleurrijke Wenen. Na een reis plannen wij vaak een rustig moment in, zodat iedereen even bij kan komen en kan genieten van een hapje en een drankje. Bij aankomst in het hotel stond er dan ook een heerlijke 3-gangenlunch klaar. Hierna zou de salesmeeting van start gaan. De meeting-zaal was natuurlijk voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals een beamer, een flipchart, een scherm en koffie, thee, vruchtensap en water.

Na afloop van de meeting stond er een bus klaar om de groep naar een zusterdepot in Wenen te brengen. In Wenen vind je een groot aantal fantastische restaurants, maar wij wilden een van de beste plekjes in Wenen voor deze groep regelen. ’s Avonds dineerde de groep dan ook in dé SKY bar van Wenen. Hier genoten ze van een prachtig uitzicht over de stad en dit allemaal onder het genot van een 3-gangenmenu uit de Oostenrijkse keuken, gemixt met internationale specialiteiten. Uiteraard houden we vooraf rekening met ieders dieetwensen.

GoMICE is expert in het organiseren van meetings, incentive reizen, congressen en events. Ontdek in dit artikel alles over een salesmeeting in Wenen!

De tweede dag in Wenen: tijd voor ontspanning en leuke activiteiten!

Na een uitgebreid ontbijt was het tijd voor een leuke activiteit. In de ochtend werd de groep opgehaald bij het hotel door twee lokale gidsen. Zij vertellen hun alle ins- en outs over deze prachtige stad. Leuk weetje: Wenen is met de vele parken en goede infrastructuur uitgeroepen tot ’s werelds meest leefbare stad.

Wenen is de stad van uitersten: van klassiek tot modern, van chique tot street en van keizerlijk tot volks. Daarnaast vind je er diverse Westerse- en Oosterse invloeden. Aan de ene kant kenmerkt deze stad zich door het klassieke beeld van Sissi met de paardenkoetsen, maar de trendy wijken en de hippe restaurants zijn nog minder ontdekt.

GoMICE is expert in het organiseren van meetings, incentive reizen, congressen en events. Ontdek in dit artikel alles over een salesmeeting in Wenen!

De gids bracht de groep langs de meest charmante plekjes, vooraf geselecteerd in samenwerking met ons. En om de dag spectaculair af te sluiten, hadden we nog één geweldige activiteit in petto. De tour met de gids eindigde namelijk bij het startpunt voor een ware Hotrod tour!

Deze tour is geweldig om de elegante Oostenrijkse hoofdstad op een bijzondere manier verder te verkennen. Dit gaat onder begeleiding van een radiogids, zodat niemand iets mist op de route. Een spannende groepsactiviteit als afsluiter van deze geslaagde salesmeeting!

Meer weten over onze reizen?

Bent u geïnteresseerd in een reis naar deze (of andere) prachtige stad? Vraag vrijblijvend informatie of een offerte op!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!