Header
Header

Een ski incentive reis naar Gerlos

Een ski incentive reis naar Gerlos

Het team van goMICE heeft de afgelopen periode weer diverse groepen op wintersport incentive gestuurd. Skiën kan meestal nog tot de pasen maar door de beruchte “Fohnwind” in de Alpen lijkt het er op dat het seizoen begin april vrijwel overal al ten einde is. Afgelopen week was ik toch met een groep in Oostenrijk en wel in de Zillertal Arena (Gerlos / Konigsleiten en Zell am Ziller). Eind maart is wel een top week qua weer, al moet je wel een beetje geluk hebben. Wij hadden in ieder geval een strak blauwe lucht, weinig wind en dus veel zon!

Een Ski Incentive Reis georganiseerd door goMICE. Wintersport incentives en Ski Incentives goed geregeld door goMICE!

Met een groep van 40 man op Ski Incentive Reis

We waren met een groep van ongeveer 40 mensen van een grote zakenbank in Nederland afgereisd naar Oostenrijk. Het doel van de reis was om na het behalen van de targets een paar dagen met elkaar te gaan skiën om het succes te vieren. De deelnemers zelf deden nog wel een kleine eigen bijdrage.

Op Ski Incentive Reis via Rotterdam Airport naar Gerlos

De aankomst was op zondag en het vertrek stond gepland op woensdagochtend. De vlucht met Transavia vanaf Rotterdam was ideaal! We vertrokken om 12:30 uur en de hele groep stond al om 15:00 uur bij de skiverhuur in Gerlos. We hebben gekozen voor Gerlos omdat het enerzijds een gebied is dat zeer sneeuwzeker is, maar ook omdat de grootte van het gebied perfect is om 2 volle dagen te kunnen skiën. Daarnaast heeft Gerlos ook een heel leuk uitgaansleven!

Een Ski Incentive Reis georganiseerd door goMICE. Wintersport incentives en Ski Incentives goed geregeld door goMICE!

Het programma van de ski incentive

Op maandagochtend stonden we direct om 08:30 uur bij de lift om de vers geprepareerde pistes te betreden. Iedereen was voorzien van een goede kaart van het gebied en het bijbehorende programma  van die dag. Vroeg opstaan tijdens zo’n een reis is soms een uitdaging, maar eenmaal in de frisse berglucht met bijna niemand op de pistes, is iedereen de (te) gezellige avond ervoor snel weer vergeten.

Een Ski Incentive Reis georganiseerd door goMICE. Wintersport incentives en Ski Incentives goed geregeld door goMICE!
Het blijft altijd geweldig om zulke groepen te mogen begeleiden!

Apres skiën in Gerlos  

We hadden voor maandagochtend een programma met een ski-leraar georganiseerd zodat iedereen het gebied met de leraar kan gaan verkennen. Dit was optioneel en sommige deelnemers kozen om zonder het programma van de ski-leraar het prachtige gebied te gaan verkennen. Om 15:00 uur die dag verzamelde de hele groep zich bij de bekende Apres-Ski Bar “Seppies” waar de DJ de sfeer er goed in bracht bij de hele groep!

Rond 17:00 uur hadden we de laatste dalafdaling gepland. Als dan iedereen weer heelhuids beneden is, hebben we daar altijd nog de Turbo Bar waar de laatste biertjes, wijntjes, Flugeltjes en Jagermeistertjes voor het diner genuttigd kunnen worden!

Een Ski Incentive Reis georganiseerd door goMICE. Wintersport incentives en Ski Incentives goed geregeld door goMICE!

Het hotel tijdens de ski incentive reis

We verbleven in Hotel Schonruh dat direct aan de piste ligt. Een prachtig 4-sterren hotel met een mooie sauna en zwembad, gastvrij personeel, prima service en ook een goed diner!

Activiteiten tijdens de ski incentive reis

Op de laatste dag hadden wij in de vroege ochtend een parcours uitgezet op de pistes, waarbij in viertallen opdrachten moesten worden uitgevoerd met de Smartphone. Er moesten ook items verzameld worden die we hier en daar verstopt hadden. De grappige beelden en opdrachten werden door goMICE verzameld en snel in een leuke video compilatie gezet, die we tijdens de borrel voor het diner aan de groep hebben kunnen laten zien. Daar werden dan ook de winnaars bekend gemaakt! We werken ook weleens met een Facebook pagina of een WhatsApp groep waarin we dan veel leuke en hilarische momenten verzamelen en compileren tot een herinnering voor de groep.

Een bezoek aan de wereldberoemde CinCin bar!

Op de laatste dag kon een bezoek aan de wereldberoemde CinCin bar niet ontbreken en daar sloten we dan ook de laatste dag skiën af op de skischoenen!

Een Ski Incentive Reis georganiseerd door goMICE. Wintersport incentives en Ski Incentives goed geregeld door goMICE!

Waarom een Ski Incentive Reis?

Een ski incentive reis is altijd erg goed voor de teambuilding. Dit omdat plezier, spanning en fun altijd hand in hand gaan. Daarnaast merken we dat iedereen zich toch altijd weer verwonderd over de prachtige natuur in de bergen. Na een paar dagen zijn de meesten de fysieke energie wel kwijtgeraakt maar juist mentaal kan iedereen zich altijd 100% opladen.

goMICE heeft ruime ervaring met het verzorgen van ski incentive reizen naar diverse gebieden en creëren hier altijd een geweldig, origineel programma omheen. Met onze Digital Event Manager registreert elke deelnemer zich eenvoudig en worden alle gegevens perfect geadministreerd. Voor deze ski incentive reis moesten de deelnemers een kleine eigen bijdrage betalen. Dit ging ook gemakkelijk via deze speciaal door goMICE ontwikkelde tool. Wel zo gemakkelijk voor de opdrachtgever!

Ook eens brainstormen over een (ski) incentive reis naar Gerlos of een ander geweldig ski gebied, zoals Winterberg of Zuid-Tirol? Neem dan contact op met het team van goMICE.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!