Header
Header

Spectaculaire eventlocaties in Nederland

Spectaculaire eventlocaties in Nederland

Elk evenement dat u organiseert, dient uiteraard perfect te verlopen en tot in de puntjes geregeld te zijn. Maar dat niet alleen, het moet ook zeker een gedenkwaardig evenement worden, gasten moeten erover napraten en anderen erover vertellen. Dit kan natuurlijk op vele manieren worden bewerkstelligd, denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een thema aan het evenement, het inhuren van een bekende artiest of spreker, maar ook zeker door een bijzondere locatie uit te kiezen. In dit blog stellen we graag een aantal bijzondere eventlocaties in Nederland aan u voor, ter inspiratie voor uw toekomstige evenementen!

Op het water

Maak van uw evenement een varend succes! Nadat alle gasten zijn opgestapt op de beginlocatie worden zij verwelkomd met een welkomstdrankje en kan het programma beginnen. Aan boord is van alles mogelijk, van galadiners en presentaties tot optredens van bekende artiesten. De schepen zijn van alle luxe en gemakken voorzien, hierop hoeft u dus ook zeker niet in te leveren. Inspiratie opdoen voor mogelijke schepen die zich lenen als geschikte eventlocaties in Nederland? Denk dan bijvoorbeeld aan de Oceandiva, de Blue Rhapsody of de Grace Kelly.

Tip: liever geen echt varend schip, maar wel hetzelfde gevoel? Denk dan eens aan de SS Rotterdam. Een bijzondere locatie met een sprekende historie!

Spectaculaire eventlocaties in Nederland
SS Rotterdam.

The Royals

Verras uw gasten en nodig hen uit voor een evenement in een stijlvol kasteel vol uitstraling en klasse. Meer dan welk ander gebouw dan ook zorgt een kasteel ervoor dat de gasten wegdromen in een sprookjesachtige omgeving, waarbij zij zich in een andere tijd wanen. Combineer een kasteellocatie met bijvoorbeeld een luxe galadiner of een passend thema zoals de Middeleeuwen, om de dag volledig in stijl door te brengen. Spreekt een kasteellocatie u aan en is dit wellicht passend voor uw volgende evenement? Doe alvast wat locatie inspiratie op in een van onze kasteellocatie blogs: 5 prachtige Nederlandse kastelen voor uw meetings en events of 5 unieke kastelen voor uw meetings & events in Europa.

Spectaculaire eventlocaties in Nederland
Kasteel de Haar – Utrecht.

Op grote hoogte!

Letterlijk en figuurlijk samenkomen op grote hoogte! Het kan op diverse locaties in Nederland. Niet alleen het evenement zelf maar ook de prachtige uitzichten waar de gasten van kunnen genieten tijdens de bijeenkomst maken deze dag onvergetelijk.

  • Vanaf de 42e verdieping uitkijken over de stad Den Haag;
  • Op 100 meter hoogte de iconische gebouwen van Rotterdam bewonderen;
  • Vanuit een glazen kas genieten van het uitzicht over ’t IJ en Amsterdam Noord.

Kortom, vele mogelijkheden met allen hun eigen charme en faciliteiten. Meer inspiratie over mogelijkheden voor een event op hoogte? Neem dan een kijkje bij de volgende locaties: The Penthouse, de Euromast en de Glazen Kas.

Spectaculaire eventlocaties in Nederland
De Euromast Rotterdam – The Penthouse Den Haag – De Glazen Kas Amsterdam

Luxe strand paradijs

Een relaxte vibe, een hagelwit strand, een trendy restaurant en tientallen luxe villa’s op een privé eiland… dit klinkt als een heerlijke locatie in het buitenland, toch? Maar niets is minder waar! Dit luxe eilandresort ‘Oesterdam’, is prachtig gelegen op de langste dam van de Deltawerken: centraal tussen Zuid-Holland, Brabant, Zeeland en België. De gehele locatie biedt plek aan zo’n 900 mensen, exclusief het cabanastrand en beide terrassen met buitenbar. Naast meetings & events in een stijlvolle setting leent het enorme buitenterrein van 5000m2 zich ook uitstekend voor actieve (teambuilding) activiteiten op het land en op het water. Denk aan buggy rijden, paintball of RIB-boot varen.

TIP: kies voor een meerdaagse meeting of event en laat uw gasten overnachten op het luxe resort! De luxe van alles op één locatie!

Spectaculaire eventlocaties in Nederland
Oesterdam Resort.

Duurzaam naar de toekomst

Duurzaamheid is dé trend van dit moment en ook vanuit goMICE dragen we hierin graag ons steentje bij. We werken dan ook graag samen met locaties die vooruitstrevend zijn op het gebied van duurzaamheid. Er zijn een aantal locaties in Nederland die één en al duurzaamheid zijn én dit ook uitstralen. Dit doen zij door bijvoorbeeld het samenwerken met lokale leveranciers die duurzame goederen leveren, gebruik te maken van alleen groene energie, het plaatsen van zonnepanelen en het werken met natuurlijke verpakkingen. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst, neem dan eens een kijkje bij één van de volgende locaties; Spant!, Johan Cruijff ArenA en Circl.

Spectaculaire eventlocaties in Nederland
CIRCL Amsterdam.

Maak de beleving nog intenser! 

Bij goMICE hebben wij als doel om uw meeting, event of incentive reis naar een hoger niveau te tillen. De impact van een reis of event kan op vele manieren worden vergroot. Wij denken desgewenst mee over het complete communicatietraject rondom uw LIVE moment:

  • Hoe kunnen we de deelnemers langer en effectiever betrekken en informeren?
  • Hoe kunnen we zorgen dat de doelstellingen worden behaald?
  • Hoe kunnen we de ervaring NOG completer maken?

Hiervoor creëren we een maatwerk concept met een uitgewerkt communicatieplan dat we tot in de puntjes doorvoeren in alle facetten voorafgaand, tijdens en na uw meeting, event of groepsreis. Wij zetten hiervoor onze unieke goMICE Stretch-methode in. Op deze wijze blijft uw organisatie of boodschap langer top of mind bij uw doelgroep en zorgen we voor nog meer impact!

Uw volgende event op een van deze spectaculaire locaties organiseren? Of op een van de andere vele bijzondere eventlocaties die Nederland rijk is? Wij helpen u graag verder met de organisatie van uw event op een locatie van uw voorkeur!

Update: Dit blog verscheen voor het eerst op 24 juni 2021 en werd op 07 maart 2022 geactualiseerd met nieuwe informatie.

Bronnen:

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!