Tweedaagse studiereis naar Chantilly

Tweedaagse studiereis naar Chantilly

Zoals vaak in de blogs van goMICE te lezen is, gaan we regelmatig op studiereis naar populaire bestemmingen om een inspectie te doen in de regio. Zo bezoeken we leveranciers uit de regio zoals hotels, restaurants en aanbieders van incentive activiteiten. En we hopen ook weer nieuwe locaties te ontdekken zodat we onze opdrachtgevers weer kunnen verrassen met een uniek, op maat gemaakt, aanbod. In dit blog vertel ik graag meer over een korte studiereis van twee dagen die ik maakte naar Chantilly.

chantilly-2

De regio Hauts-de-France

Chantilly ligt in de regio Hauts-de-France en is goed bereikbaar vanaf de Europese hoofdsteden. Mede dankzij de ligging vlak bij Parijs. Hauts-de-France is een groot gebied met zo’n 6 miljoen inwoners. In deze regio liggen naast Chantilly ook de bestemmingen: Amiens, Grand Arras, Duinkerken, Le Touquet-Paris-Plage, Lille, Saint Quentin en Valenciennes. Erfgoed en cultuur staan hoog in het vaandel en bij een bezoek proef je hier dan ook het ‘echte’ authentieke Frankrijk.

chantilly-2

Incentive activiteiten in- en rondom Chantilly

In de regio zijn er verschillende verrassende (incentive) activiteiten mogelijk. Denk hierbij aan:

  • Paarden race wedstrijd bezoeken
  • Paard rijden
  • één or meerdaagse city trip Parijs
  • Wijn en Franse kazen proeverij
  • Event of congres organiseren in het prachtige kasteel van Chantilly
  • Cultuur snuiven in het bijzondere Louvre-Lens museum

Met een groep naar Chantilly

De eenvoudigste manier om op dit bijzondere plekje te komen is met de Thalys. Opstappen op Amsterdam of Rotterdam en je bent binnen no-time in Frankrijk. Reizen met de Thalys is heel comfortabel en voor een grote groep kunnen diverse coupés gereserveerd worden. Vanaf de nieuwe stop van de Thalys op Charles de Gaulle kun je met een touringcar in zo’n 25 minuten doorrijden naar Chantilly. Het leukste is om een incentive reis naar Chantilly te combineren met een city trip van een dag. Denk bijvoorbeeld aan het houden van een evenement of meeting in Chantilly en de organisatie van een city trip de dag erna.

Wij zitten na deze studiereis weer boordevol ideeën over deze locatie, dus als u interesse heeft in de organisatie van een meeting, event of incentive reis naar Chantilly, neem dan contact op met mij of één van mijn collega’s!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!