Veiligheid altijd voorop bij goMICE!

Veiligheid altijd voorop bij goMICE!

Bij het organiseren van MICE staat veiligheid bij goMICE altijd voorop! Wij sturen bijna dagelijks groepen naar diverse locaties over de gehele wereld. Wij zien het daarom als onze verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van de actuele veiligheidssituatie in diverse landen. Dit doen wij door contacten met andere UNIGLOBE-kantoren (wij zijn aangesloten bij meer dan 1.000 kantoren, verspreid over 80 landen) maar ook door up-to-date te blijven via websites van bijvoorbeeld overheidsinstanties.

Altijd op de hoogte van de veiligheidssituatie

Aan alle deelnemers van een incentive reis geven wij dan ook altijd deze praktische website door, die ontwikkeld is door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zij ontwikkelden een website waar je gemakkelijk en snel op de hoogte kan blijven van de actuele veiligheidssituatie van andere landen.

Bij het organiseren van MICE staat veiligheid bij goMICE altijd voorop! Wij sturen bijna dagelijks groepen naar diverse locaties binnen- maar ook buiten Europa en wij zien het daarom als onze verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van de actuele veiligheidssituatie in het buitenland.

U wordt na aanmelding geïnformeerd als de veiligheidssituatie van een land verandert. Er kan een keuze gemaakt worden uit een basis-of een uitgebreide registratie.

Basis registratie
Voor de basis-registratie hebben zij enkel de volgende gegevens nodig:

– E-mailadres
– Mobiel telefoonnummer
– Landen waarvan u meldingen wilt ontvangen

Uitgebreide registratie
U kunt ook kiezen om meer informatie achter te laten, zoals een aankomstdatum, vertrekdatum en de plek van het verblijf in het buitenland. Zo kan er in uitzonderlijke situaties nog beter en sneller contact met u worden opgenomen.

Deze website kan ook gebruikt worden als u zich voor langere tijd in het buitenland gaat vestigen of als u woont in het buitenland. Ook is er een app beschikbaar voor op uw smartphone. Zo kunt u direct push notificaties ontvangen.

Gaat u binnenkort op (incentive) reis? Registreert u zich dan eenvoudig en snel binnen een minuut op deze website.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!