Header
Header

Vernieuwde branding, website en introductie Stretch-methode

goMICE: vernieuwde branding, website en introductie Stretch-methode

Dinsdag 1 december 2020

2020 begon als het jaar van de oneindige kansen. Waar de mooiste incentive reizen en evenementen in onze agenda’s stonden, bleek het een jaar vol maatregelen en uitdagingen. Vooral binnen onze normaliter zo dynamische evenementen- en zakenreisbranche. Maar bij goMICE zit stilzitten en afwachten niet in ons DNA. Wij hebben veel contact gehad met onze relaties en veel marktonderzoek gedaan om een manier te vinden waarop wij ook in deze tijden online van waarde kunnen zijn voor onze relaties.

goMICE Managing Director, Rob Jansen, neemt jullie in onderstaande video kort mee in onze vernieuwde positionering en onze meerwaarde hierin voor uw organisatie. Juist nu!

goMICE nieuwe branding!

Misschien was het u al opgevallen! Wij hebben een nieuw logo met een nieuwe payoff. Stretch your LIVE Moments. Wij geloven namelijk in de kracht van LIVE (ook online) maar ook in het langdurig verbinden van uw medewerkers of relaties om uw doelen te bereiken. Kijk snel op onze nieuwe website en laat u verrassen met onze nieuwe stijl en uitgebreide pakket aan mogelijkheden voor uw organisatie!

Uw volgende meeting online?

Ook voor uw online of hybride meetings & events bent u bij goMICE aan het juiste adres! Net als voor onze groeps- en incentivereizen en events kennen wij ook de digitale wegen en zorgen wij met onze creativiteit ervoor dat uw volgende ontmoeting een onvergetelijk moment wordt. Of het nu gaat om uw eindejaarsborrel, nieuwjaarsevent, kick-off, productlancering, teambuilding of strategiesessie. Vanuit uw doelen en wensen stellen wij een maatwerk voorstel voor u samen passend bij uw doelgroep en budget! Kijk hier voor meer informatie en daag ons uit met uw vraagstuk!

Stretch your LIVE moments

Onze nieuw ontwikkelde Stretch-methode zorgt voor een creatief, overzichtelijk en doordacht traject waarin gedurende een langere tijd meerdere “touch moments” worden ingezet om uw relaties of medewerkers te informeren, prikkelen, enthousiasmeren of te activeren. Niet alleen voorafgaand aan uw LIVE moment, maar ook na uw LIVE moment (meeting, incentive reis of event) houdt u hen hierdoor betrokken en verbonden. Het stretchen van uw traject draagt daarnaast bij in het verhogen en in kaart brengen van uw ROI.

In onze animatievideo leggen wij in 1 minuut uit hoe wij, naast het realiseren van uw meetings, reizen of events (online, offline of hybride), uw LIVE moment kunt stretchen voor nog meer impact en resultaat.

Gratis online sparring-sessie?

Meer dan ooit is het verbonden houden van uw relaties en medewerkers van groot belang, maar ook uitdagend wanneer u elkaar niet fysiek kunt ontmoeten. Boek hier uw gratis online sparringsessie met een van onze professionals en laat u verrassen door de mogelijkheden met onze stretch-methode in combinatie met uw volgende meeting, reis of event!

goMICE blogs

Laat u inspireren met tips, verhalen en ervaringen over (online) meetings & events, groeps- en incentivereizen, unieke bestemmingen en meer op onze goMICE blogpagina! Mis geen updates meer door ons te volgen via LinkedIn, Facebook en Instagram. Hier posten wij wekelijks nieuwe blogs en nieuwsberichten die u inspireren, verrassen en informeren.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!