Header
Header

Voorinspectie Lissabon: Hoe gaan wij te werk?

Voorinspectie Lissabon: Hoe gaan wij te werk?

Voor het vierde jaar mochten we weer 2 groepsreizen organiseren voor een opdrachtgever uit de Oil & Gas Industry.

Na, Ibiza, Napels, Valencia, was nu Lissabon aan de beurt. We kennen Lissabon erg goed, maar toch gaan we altijd zelf op inspectie om ter plaatse alles goed in te regelen, maar ook om eventuele nieuwe restaurants en activiteiten te ontdekken. Bovendien besparen we geld voor de klant omdat we er geen agent ter plaatse tussen zetten.

Voorinspectie Lissabon – Hotel Tivoli Lisboa

Tijdens de voorinspectie verbleven mijn collega en ik ook in het hotel waar we de groep wilden onderbrengen, namelijk Hotel Tivoli Lisboa. Het enige, naar mijn mening, geschikte 5 sterren hotel middenin het centrum, gelegen aan de prachtige Avenida Liberdade.

Voorinspectie Lissabon - ga met goMICE

Hotel Tivoli is niet alleen een prachtig hotel op een super locatie, maar heeft ook een zeer populaire rooftopbar/lounge, met een prachtig uitzicht over de stad.

Voorinspectie Lissabon – Een foto met Cristiano Ronaldo!

Het is een zeer populaire plek, ook voor locals en celebrities. Ook Cristiano Ronaldo verblijft vaak in het hotel of is op de rooftop te vinden.

Samen met de eventmanager van het hotel nuttigden we een drankje op de rooftop terwijl we dit event voor de twee groepen bespraken. En ineens viel mijn oog op een groepje mannen in het hoekje en direct herkende ik hem….Cristiano Ronaldo! Mijn jongens van 14 en 12 zouden zijn flauwgevallen! Ik rechtte mijn rug en zij tegen mijn collega, hier moeten we een foto van maken!

Voorinspectie Lissabon - ga met goMICE

Toch leuk om te laten zien dat dit hotel populair is, ook bij de sterren! En zo geschiedde! Overigens is Cristiano zeer sympathiek en zeer vriendelijk. Hij poseerde zo lang we wilden!

Terug naar de werkelijkheid, verder met ons werk! De twee dagen die we er voor uittrekken om het programma in elkaar te zetten staat altijd bol van afspraken. We bezoeken in 2 dagen meestal 2 tot 3 hotels, minimaal 10 restaurants en beoordelen een vijftal activiteiten. Dit vergt veel van ons, maar het is het aan het einde altijd waard geweest. We keren dan terug boordevol inspiratie en kunnen de klant het nieuwste van het nieuwste bieden. Zoals ook dit keer liepen we tegen 2 nieuwe activiteiten op. De GoCars en de Ecocars. Hierover later meer.

Nieuwe restaurants ontdekt

Het was tijd om een aantal nieuwe pareltjes te ontdekken, zo brachten we een bezoek aan diverse “ nieuwe “ restaurants, waaronder Le Petit Palais, Zambeze en restaurant Central in Sintra, 20 minuten buiten Lissabon. Namelijk Sintra en Cascais zouden we als dagexcursie in gaan passen in het programma.

We waren zeer onder de indruk van alle drie de restaurants en besloten ter plekke dat deze drie in ieder geval, naast onze vaste restaurants, opgenomen zouden gaan worden in het programma.

Zambeze

Voorinspectie Lissabon - ga met goMICE

Petit Palais

Voorinspectie Lissabon - ga met goMICE Voorinspectie Lissabon - ga met goMICE

Central in Sintra

Voorinspectie Lissabon - ga met goMICE

Wat betreft de activiteiten zijn we dus altijd op zoek naar iets nieuws. In Lissabon moet een rit met de tram er altijd ingepast worden, maar we wilden ook graag iets vernieuwends vinden.

Voorinspectie Lissabon - ga met goMICE

En zo vonden we de GoCars en de Ecocars. Beiden zeer geschikt om de stad te verkennen, de Gocars iets hilarischer en spannender.

Voor de Gocars hebben we uiteindelijk gekozen!

Voorinspectie Lissabon - ga met goMICE

En in mijn blog over de werkelijke reis naar Lissabon lezen en zien jullie meer hierover!

Voorinspectie Lissabon – Wij laten niets aan het toeval over!

Na zo’n inspectie leggen we het programma voor aan de klant en bij een go op inhoud en budget gaan we de diepte in, waarbij we nog altijd minimaal 1 keer een bezoek brengen aan de betreffende stad. Dan om vooral te finetunen, reserveringen vast te leggen en om alles door te proeven, want ook als het gaat om de menu’s en de wijn, wij laten niets aan het toeval over! Benieuwd naar nog meer redenen waarom Lissabon de perfecte incentive bestemming is? Lees dan vooral ook ons blog ‘4x waarom Lissabon een perfecte incentive bestemming is‘!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!