Header
Header

Waanzinnige rondreis naar Zuid-Afrika en Mauritius – deel 1

Waanzinnige rondreis naar Zuid-Afrika en Mauritius – deel 1

Ook al hebben we de afgelopen twee gekke jaren nog wel wat mooie reizen kunnen maken tussen de opheffingen van lockdowns en reisbeperkingen door, maar verder dan Dubai ben ik – Managing Director Anita, niet meer gekomen. Niet op inspectie, niet met een groep, noch privé. Deze zomer was het dan eindelijk weer zo ver… We konden en we mochten weer. En eerlijk is eerlijk, ik vind niets lekkerder dan weer op een verre reis te mogen gaan. Met dit keer een rondreis naar Zuid-Afrika en Mauritius!

Reisgezelschap en bestemmingskeuze

Ook dit keer hebben we diverse inspecties gecombineerd met een privé vakantie. Omdat we vaak mooie en soms verre reizen kunnen maken, gaan onze twee zoons nog steeds graag mee. Niet alleen om de mooie reizen, maar ook omdat ze beide steeds meer interesse krijgen in onze business. Onze oudste zoon werkt inmiddels ook binnen het bedrijf, weliswaar als bijbaantje naast zijn studie, maar toch. Hij heeft de afdeling Sales Support versterkt en doet allerhande “klussen” om de account- en salesmanager te ontlasten. Zo maakt hij voor onze opdrachtgevers analyses, richt UBI in (de online booking tool van onze zakenreisafdeling) en in de toekomst treft u hem mogelijk ook eens aan de telefoon of tijdens een live gesprek.

Dit jaar zou de reis naar Mauritius gaan. Echter, hebben we Zuid-Afrika aan onze reis toegevoegd (heel vervelend ?), omdat er momenteel een paar mooie opdrachten van opdrachtgevers liggen. Mauritius hebben we gekozen doordat het natuurlijk allereerst een paradijs is, maar ook om het daar verder te verkennen voor mogelijke komende incentivereizen, al dan niet in combinatie met een Afrikaans land.

Waanzinnige rondreis naar Zuid-Afrika en Mauritius

Ultiem comfort in de businessclass van KLM

We zijn natuurlijk erg bevoorrecht in deze branche en we vlogen dan ook maar weer eens in de businessclass van KLM. KLM is onze grootste leverancier en dan is het goed om af en toe de producten weer eens onder de loep te nemen. Ik kan niet anders concluderen dan dat KLM het goed voor elkaar heeft. Het is een feestje om een reis van ongeveer 12 uur in de Businessclass door te mogen brengen. Het ontbreekt je werkelijk aan niets en de stewardessen maken het plaatje compleet. Wat een topservice en gastvrijheid stralen zij toch keer op keer uit. Overigens hebben we ook nog een kijkje genomen in de economy- en overige classes en ook daar ontbreekt het u aan niets.

Zonder moe te zijn, stapten we hierdoor uit. Daarnaast is er in de zomer ook geen tijdsverschil met Nederland, wat het natuurlijk ook minder vermoeiend maakt. Nu konden we echt aan onze fantastische reis beginnen!

Verblijf in Kaapstad

We verbleven drie dagen in het fantastische POD boutique hotel in Camp Bay (net aan de andere kant van de Tafelberg). De vorige keer verbleven we aan de V&A waterfront. Vandaar dat onze voorkeur dit keer naar de andere kant uitging. Bovendien hadden we in Camps Bay ook wat targets om te inspecteren. Twee vliegen in één klap dus!

Waanzinnige rondreis naar Zuid-Afrika en Mauritius: overnachten in POD Boutique Hotel.
Photo source: POD boutique hotel Cape Town.

Naast een mooi privé programma hadden we ook een mooi inspectieprogramma van kantoor meegekregen. Druk, maar goed te doen! We hadden twee volle dagen om alles af te tikken, daarna stond de doorreis naar ons geliefd wijngebied op de planning… Franschhoek, dichtbij Stellenbosch.

Benieuwd naar het verdere reisprogramma? In de hieropvolgende delen vertel ik u meer over mijn fantastische rondreis en deel ik tips & inspiratie voor uw incentivereis of event op deze bestemmingen!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!