Header
Header

Wintersport groepsreis

Een wintersport groepsreis bij goMICE – bijzonder en onvergetelijk! Hier praat uw team nog lang over na.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Wintersport-groepsreis

Wintersport groepsreis

Wintersport groepsreis – alles perfect geregeld

Een wintersport groepsreis als incentive is een bijzondere ervaring. Tijdens de reis bouwt u, vaak ongemerkt, aan het teamgevoel. Bij goMICE zorgen we voor een perfecte mix van zon, plezier, afwisselende pistes en natuurlijk lekker eten en drinken.

Het maakt bij ons niet uit welke wintersportgebied de voorkeur geniet: wij kennen ze allemaal! Met onze lokale contacten bent u ervan verzekerd dat wij al uw wensen vertalen naar een passend programma voor uw wintersport groepsreis. Naast een goede mix van actief en ontspanning, kunnen wij desgewenst ook een maatwerk programma samenstellen van activiteiten welke de regio die u bezoekt nog beter tot haar recht laat komen! Daarnaast zorgen wij altijd voor een aantrekkelijk programma en activiteiten voor niet-wintersporters zodat niemand zich hoeft te vervelen. Van rodelen, snow hiking, teambuilding in de sneeuw tot huskey tours. En uiteraard mag de après ski of een spetterend feest in een berghut niet ontbreken.

Natuurlijk moet een wintersport groepsreis een ervaring worden waar later met plezier op teruggekeken wordt. Met onze Stretch-methode zorgen we voor een optimale beleving van de reis in de aanloop ernaartoe, tijdens de reis zelf en kunnen de deelnemers ook wanneer ze weer thuis zijn na blijven genieten van alle mooie ervaringen.

Uw wintersport groepsreis laat u met een gerust hart organiseren door goMICE. We hebben de kennis, het netwerk en de expertise om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.