5x spetterende event en incentive groepsmogelijkheden op het water

5 x spetterende event en incentive groepsmogelijkheden op het water

Bij het samenstellen van het programma voor een verrassende incentivereis of impactvol evenement zijn er vaak tal van mogelijkheden. Wij kijken allereerst goed naar de uitgangspunten, de onderliggende doelstelling(en) en wat past bij de doelgroep. Uiteraard willen we er vooral voor zorgen dat de gasten of deelnemers positief verrast worden. Toch zijn er bepaalde elementen die eigenlijk altijd wel in de smaak vallen bij deelnemers, waaronder een activiteit of programma-element op het water! Graag delen wij in dit blog onze top 5 groepsmogelijkheden op het water.

Nummer 1: catamaran varen op Ibiza

Ibiza leent zich bij uitstek voor een heerlijke middag op het water! Stap aan boord van uw eigen indrukwekkende privé-catamaran en geniet samen met uw gezelschap van een boottocht langs de kust van Ibiza of een overvaart naar het prachtige eilandje Formentera. Al genietend van de azuurblauwe zee en de witte stranden bereidt de kapitein ondertussen een heerlijke BBQ met verse producten. Neem een verfrissende duik in de zee en geniet van een BBQ diner en drankje onder de Spaanse zon. Maak de Ibiza ervaring compleet door een DJ mee te laten varen… gegarandeerd feest!

Water groepsmogelijkheid: uw eigen indrukwekkende privé-catamaran in Ibiza!

Nummer 2: speedboot tour in Kroatië

Deze exclusieve tour met speedboten naar de schilderachtig mooie Paklinski eilanden is voor velen dé highlight tijdens een bezoek aan het mooie Split en Hvar. De Paklinski eilanden zijn namelijk ware parels om te zien met haar witte stranden en turkoois gekleurde zee. Onderweg is er voldoende gelegenheid om te zwemmen en zal er een smakelijke lunch worden geserveerd. Op de terugweg wordt de “Blue Cave” van Biševo aangedaan, een onmisbaar bijzonder plek in Kroatië!

Nummer 3: RIB-boot varen in New York 

Op zoek naar een adrenaline-kick en tegelijkertijd een manier om de indrukwekkende stad New York vanaf een ander perspectief te ontdekken? Dan is een RIB-boot experience zeker een aanrader! De boten worden geheel privé voor uw bedrijf gereserveerd, waarbij de boten zelfs volledig gepersonaliseerd kunnen worden met uw logo. Een waar hoogtepunt is het moment dat u op korte afstand langs het Vrijheidsbeeld vaart: een gegarandeerd mooi fotomoment en een beleving om nooit meer te vergeten! Bijzonder feitje: deze RIB-boten worden ook regelmatig ingezet door journalisten wanneer er op rivier de Hudson of in de directe omgeving van de rivier groot nieuws te presenteren is.

Water groepsmogelijkheid: een RIB-boot experience in New York City!

Nummer 4: zeilen in Griekenland

Ga onderling de strijd aan in verschillende teams tijdens een zeilregatta op de Ionische zee! Een perfecte teambuilding-activiteit die bij alle deelnemers het beste naar boven haalt. Na een korte uitleg worden de deelnemers verdeeld over verschillende boten en begint de race onder begeleiding van ervaren zeilers. Wie komt er als eerste over de finish?! Sluit de race af met een bezoek aan één van de prachtige Griekse eilanden in de Argo Saronische Golf.

Water groepsmogelijkheid: een zeilregatta op de Ionische zee!

Nummer 5: galadiner met feestavond op een luxe schip in Nederland, België of Duitsland

Een evenement of incentive dichter bij huis? goMICE kan dit uiteraard ook binnen Nederland, België of Duitsland op een spectaculaire manier organiseren! Denk bijvoorbeeld eens aan een exclusief galadiner met afsluitende feestavond op een luxe schip. In overleg kunnen wij de gehele avond inclusief decoratie, hapjes en entertainment inrichten aan de hand van een gekozen thema. “Las Vegas” stijl of een “White Edition”, niets is ons te gek!

Kunt u ook niet wachten om later dit jaar of in 2022 een event of incentivereis te organiseren? En bent u ook zo enthousiast over de groepsmogelijkheden op het water? Begin dan nu met een prikkelend communicatietraject en houd uw doelgroep voor én na uw LIVE moment betrokken en verbonden met de goMICE Stretch-methode!
Wij helpen u graag verder bij de realisatie van uw spetterende event of incentive!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!