Ontdek de Belgische Ardennen in stijl

High-end beleven in de Belgische Ardennen

Wil je:

  • jouw volgende event laten plaatsvinden in een kasteel?
  • teambuildingsactiviteiten organiseren in de natuur?
  • een “groene” locatie voor jouw duurzame bijeenkomst?
  • een luxe reis naar het buitenland en toch lekker dichtbij?

Dan is de Belgische Ardennen jouw volgende bestemming! Deze prachtige bosregio ligt in het zuidoosten van België. Op een paar uur rijden van Nederland bevindt zich een verrassende mix van enerzijds hippe en chique steden vol cultureel erfgoed met anderzijds schitterende natuurgebieden met bossen, heuvels en rivieren met veel sportieve mogelijkheden.

Spa, Luik, Namen en Durbuy

Spa, de toegangspoort tot de Belgische Ardennen. De stad heeft meerdere belangrijke troeven zoals het befaamde F1 circuit, de thermen die van Spa dé Europese thermenstad bij uitstek maken, het oudste casino ter wereld en de talrijke mogelijkheden voor evenementen!

De stad Luik is een hippe stad met allure die zich razendsnel ontwikkelt en zeer geschikt is voor meetings, events en incentive reizen in stijl.

Namen is de hoofdstad van Wallonië en staat bekend om de schitterende Citadel en natuurlijk de Maas. Het stadscentrum staat vol met historische gebouwen die de grandeur van vroeger uitstralen. Daarnaast zijn er chique winkels en boetieks te vinden.

Durbuy is de kleinste stad van de Belgische Ardennen en kreeg al in 1331 stadsrechten, maar tot een echte stad groeide het nooit uit. Totdat het zichzelf tot ‘Kleinste stad van de Wereld’ uitriep en vele bezoekers aantrok. Vandaag de dag is Durbuy nog steeds één van de belangrijkste plaatsen in de Belgische Ardennen en is er van alles te zien en te doen.

High-end beleven in de Belgische Ardennen.

goMICE stelt graag een exclusief programma voor je samen zodat jouw relaties, klanten of collega’s kunnen genieten van de Bourgondische gastvrijheid en het gevoel ervaren van ‘samen er even helemaal uit zijn’. Verblijf in een kasteel of chique hotel, dineer in een sterrenrestaurant, zweef rond tijdens een astronauten-workshop of doe een teambuildingactiviteit in het bos na een inhoudelijke sessie.

Inspirerende tips in de vijf provincies van Wallonië

Hieronder zetten we een aantal inspireerde tips in de vijf provincies van Wallonië voor je op rij:

Accommodatie tip

Op zoek naar een luxe verblijf? Wij raden je aan om in het chique kasteel Martin’s Château Du Lac te verblijven. Dit hotel is ideaal gelegen, midden in de natuur op amper 20 minuten rijden van Brussel. Dit exclusieve vijfsterrenhotel is gevestigd in een eeuwenoud kasteel vol geschiedenis. Terwijl de buitenkant intact is gebleven is het interieur, zowel in de gemeenschappelijk ruimtes als in de hotelkamers, smaakvol ingericht en van alle luxe voorzien. Tevens zijn er in de omgeving talloze culturele, sportieve en gastronomische activiteiten mogelijk.

High-end beleven in de Belgische Ardennen.
Martin’s Château Du Lac. – Photo source: yourgolftravel.

Meeting tip

Succesvol zakendoen, een brainstormsessie of vergaderen op een golfbaan in ontspannen sfeer. In totaal telt Wallonië maar liefst 35 golfbanen. Door het heuvelachtige landschap van de Ardennen liggen de holes er schitterend bij! Echt genieten voor de ervaren en minder ervaren golfers. Een aanrader is Golf du Château de la Tournette, een van de meeste gewaardeerde clubs in België. Het clubhuis is gevestigd in een prachtig luxueus kasteel, daterend uit de 16e eeuw. Deze unieke locatie biedt diverse mogelijkheden om een zakelijke bijeenkomst in stijl te organiseren. Het zakelijk aspect kan worden afgesloten met een ontspannen golf clinic en na afloop kan er worden genoten van een hapje en een drankje in het uitstekende restaurant of op het terras met adembenemend uitzicht.

Locatie tip

Jouw team als F1 Coureur! Stap in de schoenen van Max Verstappen op het circuit van Spa-Francorchamps. Deze unieke locatie is zeer geschikt voor onder andere teambuildingactiviteiten, productpresentaties of natuurlijk een rondje racen op het circuit.

Teambuilding tip

Volg een leerzame astronautenworkshop in het EuroSpace Center! Hier ga je in teamverband complexe oplossingen bedenken voor problemen. Alles staat in het teken van uitmuntendheid, doorzettingsvermogen, behulpzaamheid, snelle besluitvorming en stressbeheersing. Een super leerzame ervaring die een ieder lang zal heugen!

Outdoor tip

Abseilen in een spectaculaire steengroeve. Stevig gezekerd maak je een spectaculaire afdaling en heb je een fantastisch uitzicht over de Ourthevallei.

High-end beleven in de Belgische Ardennen

Zoals je ziet is de Belgische Ardennen een ideale bestemming om een high-end LIVE moment te organiseren.

Maak de beleving nog intenser! 

Bij goMICE hebben wij als doel om jouw meeting, event of incentive reis naar een hoger niveau te tillen. De impact van een reis of event kan op vele manieren worden vergroot. Wij denken desgewenst mee over het complete communicatietraject rondom jouw LIVE moment:

  • hoe kunnen we de deelnemers langer en effectiever betrekken en informeren?
  • hoe kunnen we zorgen dat de doelstellingen worden behaald?
  • hoe kunnen we de ervaring NOG completer maken?

Hiervoor creëren we een maatwerk concept met een uitgewerkt communicatieplan dat we tot in de puntjes doorvoeren in alle facetten voorafgaand, tijdens en na jouw meeting, event of groepsreis. Wij zetten hiervoor onze unieke goMICE Stretch-methode in. Op deze wijze blijft jouw organisatie of boodschap langer top of mind bij jouw doelgroep en zorgen we voor nog meer impact!

Na het lezen van dit blog benieuwd naar meer high-end incentive mogelijkheden? Lees dan ook onze blogs Uw high-end beleving in Rotterdamen High-end ontmoeten en beleven in Amsterdam. Of vraag ons direct naar de mogelijkheden voor jouw exclusieve Ardennen meeting, event, groeps- of incentivereis, desgewenst uitgewerkt met een compleet concept en communicatieplan. Wij staan voor u klaar!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!