Header
Header

Een onvergetelijke jubileumreis naar Malta

Een onvergetelijke jubileumreis naar Malta

Onze klant uit de retailbranche koos dit jaar voor een jubileumreis naar Malta, een verrassende keuze gezien het eiland nog relatief onbekend is bij veel organisaties. Ondanks de beperkte vliegverbindingen tussen Amsterdam en Malta, besloot de klant dit charmante eiland te verkennen, en wij van goMICE hadden de eer om deze bijzondere reis te organiseren! Hierover lees je meer in dit eerdere inspectieblog van Managing Director Anita meer terug. Inclusief hotel insights en hoe het reisprogramma tot stand is gekomen.

Voorbereiding en vertrek 

Met een groep van 70 enthousiaste reizigers begonnen we aan de zorgvuldige voorbereiding van de jubileumreis naar Malta. De deelnemers hadden diverse opties om hun reis te personaliseren: eerder aankomen, later vertrekken, en keuze uit vertrekken vanuit Amsterdam, Brussel of Düsseldorf. Om alles tot in de puntjes af te stemmen, ondernam het bestuur van onze klant een inspectiereis naar Malta, ondanks de ongunstige weersomstandigheden die Malta op dat moment in z’n greep hadden. Zij waren vastberaden om alle locaties te verkennen om de best mogelijke ervaring voor de groep te garanderen. Dat is zeker gelukt!

Een onvergetelijke jubileumreis naar Malta

Aankomst in Malta

Eind september was het zover: de reizigers vertrokken naar het zonnige Malta. Bij aankomst wachtte hen een warm welkom met temperaturen rond de 30 graden. Onze uitvalsbasis was het luxueuze Westin Hotel in St. Julians, ideaal gelegen aan een prachtige baai.

De jubileumreis naar Malta startte met een boottocht in kleurrijke Luzzu boten, gevolgd door een bezoek aan Valletta waar we werden getrakteerd op een welkomstborrel. De activiteiten die volgden waren onder meer een buggy tour en een overtocht naar Gozo.

Culturele avonden en unieke ervaringen

Eén van de hoogtepunten was het avondbezoek aan Mdina, de ‘stille stad’, die betoverend was met een speciaal georganiseerd concert binnen de kathedraalmuren. We zetten de avond voort in een verborgen paleis met livemuziek, wat de ervaring nog magischer maakte.

De jubileumreis eindigde in een groots feest op een Gullet-boot, waarbij iedereen genoot van muziek, watersporten en een uitgebreid lunchbuffet. Deze dag werd extra speciaal gemaakt door de enthousiaste DJ, die de sfeer er goed in bracht.

Een onvergetelijke jubileumreis naar Malta

Reflectie op de jubileumreis naar Malta

Dankzij de avontuurlijke keuze van onze klant om Malta te verkennen, ontdekten zij samen een verborgen parel binnen Europa, ideaal voor unieke en memorabele reizen. Malta mag dan misschien een onbekende bestemming zijn, het bleek de perfecte locatie voor een onvergetelijke jubileumreis. Tot volgend jaar!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!