Header
Header

Incentivereis naar de parel van het Midden-Oosten: Jordanië!

Incentivereis naar de parel van het Midden-Oosten: Jordanië!

Wilt u uw team of relaties een droomreis bieden naar een verrassende bestemming, waar het merendeel van de deelnemers waarschijnlijk nog nooit geweest is? Kies dan voor een incentivereis naar het avontuurlijke Jordanië in het warme Midden-Oosten! Om u een idee te geven van de groepsmogelijkheden nemen wij u in dit blog mee naar deze unieke bestemming!

Waarom Jordanië als incentivereisbestemming?

Jordanië is een bijzondere bestemming in het Midden-Oosten, a 4,5 uur vliegen van Nederland. Het koninkrijk ligt in een roerige regio, maar heeft door de neutrale positie geen enkel conflict met omringende landen. Het land is open voor toeristen en laat hen ontzettend welkom voelen. Doordat Jordanië een compact land is (ongeveer twee keer zo groot als Nederland) kunt u binnen zeer korte tijd van waanzinnig mooie landschappen genieten een volop avontuur beleven. Denk aan de woestijn, de azuurblauwe zee, Grieks-Romeinse-Byzantijnse steden en toffe activiteiten. Dit maakt Jordanië een unieke en verrassende incentivebestemming.

De beste maanden voor een bezoek aan Jordanië zijn april, mei, oktober en het begin van november. Het is dan vaak aangenaam weer en de kans op neerslag is nihil.

Tips voor een onvergetelijke incentivereis naar Jordanië

Where to stay?

In Jordanië vind je uitermate luxe accommodatie in zowel de hoofdstad Amman, als omliggende plaatsen als Wadi Rum en Aqaba. Onderstaand vindt u drie verblijfsmogelijkheden die gegarandeerd voor een WOW-beleving zullen zorgen bij uw collega’s of relaties:

Memories Aicha Luxury Camp*****

Gesproken over luxe belevingen… dit is er pas één! Memories Aicha is een luxueuze ‘camping’ in het hart van Wadi Rum met geweldige transparante koepels om in te overnachten. Verwacht bij dit verblijf faciliteiten als in een topklasse hotel. Zo is iedere koepel voorzien van een mooie inrichting zoals je bij een hotelkamer verwacht, maar dan met de mogelijkheid om vanuit je kamer de duizenden sterren die in de hemel schitteren te bekijken. Als dat niet uniek is?!

Incentivereis naar Jordanië: overnacht in het Memories Aicha Luxury Group camp!Source: Memories Aicha Luxury Group.

Al Manara, a Luxury Collection Hotel, Aqaba *****

Gelegen aan het strand van Aqaba, elegante kamers en een echte royal treatment… Dat is wat u kunt verwachten in het Al Manara, a Luxury Collection Hotel, Aqaba! Met een ligging op 1 uur rijden naar de Wadi Rum woestijn biedt dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor een high-end incentivereis. De onderstaande foto’s spreken voor zich, toch?!

Incentivereis naar Jordanië: overnacht in het Al Manara, a Luxury Collection Hotel, Aqaba!Source: Al Manara, a Luxury Collection Hotel, Aqaba.

The St. Regis Amman *****

Verblijf in het hart van de hoofdstad Amman in het wereldberoemde luxehotel St. Regis! Het interieur van het hotel kenmerkt zich door werken van lokale kunstenaars, de azuurblauwe wateren van de Rode Zee en de gebeeldhouwde stenen van Petra. Alle kamers bieden groot comfort en een rustige inrichting. Daarnaast heeft het hotel uitstekende eetgelegenheden, een heerlijk buitenzwembad en mooi terras.

Incentivereis naar Jordanië: overnacht in het The St. Regis Amman!Source: The St. Regis Amman.

What to do?

  • Een echte bucketlist ervaring die u in Jordanië kunt afstrepen is: zwemmen in de Dode Zee! Dit meer (gelegen op het laagste punt op aarde) bevat een zeer hoog zoutgehalte waardoor u gemakkelijk blijft drijven. Een super coole ervaring die u gegarandeerd zal bijblijven! Ga daarnaast voor een beauty treatment, door de zwarte modder van de bodem op uw huid te smeren. Deze modder wordt namelijk gebruikt in therapeutische en cosmetische behandelingen. Fun fact: door het zoutgehalte leeft er helemaal niets in dit meer. Geen planten en geen dieren. Hier heeft de Dode Zee dan ook zijn naam aan te danken.
  • Bezoek de verborgen stad Petra, is een magische verschijning: een eeuwenoude rode rotsenstad middenin de woestijn.  De stad staat op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst en is uitgeroepen tot één van de nieuwe zeven wereld wonderen. Een absolute highlight die echt niet mag ontbreken tijdens uw incentivereis! Tijdens een wandeling door deze mysterieuze stad val je van de ene verbazing in de ander; van de smalle toegangspoort Siq en koninklijke tombes, tot aan gigantisch grote bouwwerken en mooie uitzichten over het rode gesteente. Dit is een once in a lifetime expierence!
  • De Wadi Rum woestijn: In deze woestijn zijn vele films zijn opgenomen, zoals Indiana Jones and the Last Crusade, Lawrence of Arabia en Mission to Mars. Daarnaast zijn er in deze woesstijn talloze avontuurlijke activiteiten te ondernemen! Denk aan het maken van een magische balonvaart, een kameeltocht door de woestijn, dineren in een bedoeïenenkamp en een 4×4 jeepsafari.
  • Ervaar Aqaba! Deze stad gelegen in Zuidwest-Jordanië is de enige havenstad van het land. Absoluut aan te raden activiteiten in Aqaba zijn een cruise inclusief BBQ lunch, snorkelen tussen de felgekleurde vissen of duiken in de Rode Zee!

Incentivereis naar de parel van het Midden-Oosten: Jordanië!

Maak uw reis naar Jordanië nog magischer!

Natuurlijk wilt u dat uw groeps- of incentive reis naar Jordanië voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit onvergetelijke LIVE-moment.

Wij kennen Jordanië goed en kunnen u, uw medewerkers en relaties verrassen met een veelzijdig en avontuurlijk maatwerk programma. Uiteraard met uw doelen, doelgroep en wensen als uitgangspunt! Wenst u meer informatie over de groeps- en incentivereismogelijkheden naar Jordanië? Of reist u liever af naar een bestemming dichterbij huis, zoals BilbaoParijsAtheneMilaan? Neemt dan contact met ons via goMICE en vraag gerust naar de mogelijkheden

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!