Header
Header

Inspectiereis naar bruisend Singapore & bounty eiland Koh Samui – deel 2

Inspectiereis naar bruisend Singapore & bounty eiland Koh Samui – deel 2

Na de drukke inspectie van Singapore stond nu de inspectie van Koh Samui op het programma. Met Bangkok Air vlogen we naar Koh Samui. Een zeer goede airline die bekend staat om hun warme hospitality en lekkere eten aan boord. Binnen 2 uur stonden we op Thaise bodem en konden we onze ontdekkingsreis voortzetten. Koh Samui wordt niet vaak opgenomen in een incentivereis en dus was het voor ons een hele mooie gelegenheid om dit eiland zelf te ontdekken. Ik neem u mee!

Droomverblijf op Koh Samui

Op het vliegveld werden we verwelkomt door een representative van het eerste hotel dat we zouden bezoeken. Dit was ook meteen niet het minste hotel en stiekem één van mijn favoriete ketens: het Fours Seasons. Bij het Four Seasons maken ze dromen graag waar en alles wat een gast vraagt zal zo veel mogelijk aan voldaan worden. Zo heb ik deze keten al op diverse bestemmingen mogen bezoeken, zoals in Mauritius en Dubai.

Op Koh Samui is het Four Seasons wederom fantastisch gelegen, bestaande uit luxe villa’s gelegen tegen een heuvel met allen een eigen infinity pool! Dezelfde dag brachten we ook een bezoek aan hotel Six Senses, Intercontinental, Hyatt en het Sheraton.

Inspectiereis naar bruisend Singapore & bounty eiland Koh Samui - deel 2Source: Four Seasons Hotel Koh Samui.

Voor ieder budget is er een hotel te vinden en restaurants zijn er te kust en te keur. De Thaise keuken is echt één van mijn favoriete keukens en wat kun je lekker eten op dit eiland. Zo aten we bij Pla Pla aan het strand en bij Nikki Beach. Dit laatste omdat de betreffende groep ook een dagje bij een beachclub wilde gaan feesten en dan is Nikki Beach een zeer goede keuze. Het is een mooie club, gelegen aan een azuurblauwe baai. Succes van feesten in zomerse sferen is hier verzekerd!

Op avontuur in Ang Thong National Park

En als kers op de taart gingen we ook nog met een speedboot naar het Ang Thong National Park, dit is een activiteit die bij iedereen in de smaak valt. Het natuurpark valt onder het beheer van de overheid en is daarmee beschermd. Tijdens zo’n dag wordt dan een bezoek gebracht aan een uitzichtspunt, waar je de 42 eilanden kunt aanschouwen. Het park was eeuwenlang een toevluchtsoord voor piraten, omdat de dichte oerwouden en de weggestopte grotten een perfecte verstopplek vormden.

TIP: Zoekt uw groep meer avontuur? Dan is een overnachting tussen de apen in een tent of bungalow een bijzondere ervaring om toe te voegen aan het reisprogramma! 

Wij bezochten de twee belangrijkste eilanden, namelijk Koh Mae en Koh Wua Talap. Op Koh Mae bevindt zich dus een trap en die gaat steil omhoog. Maar het is het zeker waard. Bovenaan de trap heb je namelijk een prachtig uitzicht of de Blue Lagoon. Deze lagune is de inspiratie geweest voor de schrijver van het boek “The Beach”, dat verfilmd is met Leonardo DiCaprio.

Inspectiereis naar bruisend Singapore & bounty eiland Koh Samui - deel 2

Na een geweldige lunch aan boord en nog wat zwem- en snorkelplezier was het tijd om terug te gaan naar Koh Samui en ’s avonds te genieten van een barbecue aan het strand. Zo’n avond zetten we graag in als slotdiner! Een ervaring die iedereen zich nog lang zal herinneren. We kijken nu al uit naar de uiteindelijke uitvoering van deze jubileumreis! Het belooft een jubileumreis met een gouden randje te worden!

Het eerste deel van de inspectiereis gemist en benieuwd naar Singapore als bestemming voor een next-level groeps- of incentivereis? U leest het hier!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!