Winter incentive reisbestemming: Dubai uitgelicht! – deel 2

Winter incentive reisbestemming: Dubai uitgelicht!

Deel 2: In mijn vorige blog nam ik u mee in de zeer comfortabele vlucht met Emirates en de aankomst in het innovatieve Dubai. In dit blog neem ik – Managing Director, Anita van Maanen – u mee in mijn nieuwe ontdekken ter plaatse voor te gekke (winter) incentive reisprogramma’s! Op mijn lijstje stonden een aantal hotels om te bezoeken, zoals het high-end Four Seasons Hotel, maar dan heb je ook wat. Overigens rondom dit hotel liggen fantastische restaurants, waarover later meer… Gaat u weer digitaal mee naar Dazzling Dubai?

Unieke hotels en WK voetbal!

Naast het Four Seasons Hotel hebben we Jumeirah Al Nassen, Jumeira Zabeel Saray Palm en The Ritz bezocht. Daarnaast hebben we een klein primeur gehad met een bezoekje aan het Marsa al Arab hotel dat in aanbouw is. Stuk voor stuk pareltjes.

Zelf verbleven we in het Dar al Masyaf; nog altijd mijn favoriete hotel om allerlei redenen! Ook dit keer mochten we in één van de mooie villa’s overnachten en hebben we er ook een stukje vakantie aan vast geplakt met het gezin. Leuk om te vertellen is dat we er precies in één van de WK weken waren en de keten Jumeirah had dit voetbalevent dan ook in het kwadraat opgetuigd. Overal waar het maar kon stonden zo’n 15 meter hoge en 20 meter brede schermen met heerlijke loungestoelen en banken, zodat elke nationalteit z’n land kon volgen en aanmoedigen. Rondom deze plek was overal aan gedacht. Standjes met hotdogs, pizza, burgers en popcorn en uiteraard verscheidenen bars. Geweldige bediening zorgde ook daar voor een geweldige ervaring (als er gewonnen werd tenminste) ;). Onze jongens hadden speciaal voor deze wedstrijden de traditionele kleding van Dubai aangeschaft, maar dan uiteraard in het ORANJE!

Winter incentive reisbestemming: Dubai uitgelicht!

Maar goed, terug naar de zakelijke kant van deze trip. Wanneer je minder highend uit wilt pakken met een groep dan kan dat ook hoor. Bijvoorbeeld het Sofitel, Hilton en het Raffles zijn dan, ook afhankelijk van het programma, uitstekende keuzes.

Dubai TOP restaurants

Ook heb ik weer een aantal fantastische restaurants met een bezoekje vereerd. Wanneer je je deelnemers echt wil verrassen, kies dan voor restaurant COYA gelegen in het Four Seasons Hotel, Sushisamba met een spectaculair uitzicht hoog in de toren op de Palm, of Summersalt, een beachclub met spectaculaire view op de Burj al Arab, geweldige service en bovenal GEWELDIG eten. Nu ga ik volgende week wederom naar Dubai om de puntjes op de i te zetten voor de komende groepsreizen (wat een straf ?) en staan er weer een paar hele mooie pareltjes op het programma. Dit keer zet ik restaurant COYA in de spotlight:

Must experience restaurant: COYA

Alleen de aankomst op het plein bij het Four Seasons hotel, waar COYA zich bevindt, is al spectaculair. Je waant je meer nog, dan ik tot nu toe in Dubai gezien heb, in een wereld van luxe, glamour en aanzien. En toch is het niet zo dat je je ongemakkelijk voelt. Dat is ook de kracht van Dubai: overal waar je ook gaat heb je het gevoel dat je in een andere wereld bent, zonder je opgelaten te voelen. Maar op dit plein is er dan toch weer de overtreffende trap. Ik keek werkelijk mijn ogen uit. En dan ben je nog niet eens in het restaurant…

COYA is naar mijn mening meer dan alleen een restaurant, het is een meeslepende ervaring en beleving geïnspireerd door de levendige Latijns-Amerikaanse cultuur. Van de kunst aan de muren tot de heerlijk beats van COYA Music, word je meegenomen op een multi-zintuiglijke reis vanaf het moment dat je binnenkomt. Zowel je ogen, oren en uiteraard je smaakpapillen zullen een overweldigende ervaring ondergaan. Hier ontsnap je in de overtreffende trap aan “het gewone”.
Maak kennis met de spannendste smaken in de authentieke hedendaagse keuken via een grenzeloos aanbod. Geïnspireerd door het originele fusion eten van Peru, natuurlijk lichte, gezonde en kleurrijke gerechten uit de ceviche counter en open keuken. Alles om van te genieten in een decor van handgesneden meubilair, Peruaanse snuisterijen en hedendaagse kunst.

Kortgezegd, ik breng deze maand nog een keer heen een bezoek aan COYA om wat details voor de groepen te bespreken, maar ik weet zeker dat mijn contactpersoon mij niet laat vertrekken zonder ook nog even wat te hebben gegeten. En daar verheug ik me alweer enorm op!

Must experience restaurant: COYA Dubai

In de volgende delen neem ik je onder andere mee naar een fijne beachclub om overdag door te brengen en ’s avonds te party’en en licht ik een andere topper van een restaurant uit!

Na het lezen van dit blog interesse in een (high-end) groeps- of incentivereis naar dazzling Dubai? Een onvergetelijke ervaring met uw collega’s of zakenrelaties of meer dan onvergetelijke bestemming! Plan dan een gratis sparringsessie in met één van onze collega’s! Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden, waar ’the sky’ letterlijk ’the limit’ is.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!