Header
Header

Winter incentive reisbestemming: Dubai uitgelicht! – deel 1

Winter incentive reisbestemming: Dubai uitgelicht!

Deel 1: Momenteel zijn onze MICE-afdelingen vooral bezig met het voorbereiden en begeleiden van verschillende mooie winterreizen. Nu denk je misschien meteen aan wintersportreizen en ja die zijn nog steeds heel populair. Wintersporten met je organisatie levert veel teamgeest, sportiviteit, gezelligheid en het verbindt ook weer op een andere manier dan een zomerincentive. Immers samen op de latten of snowboard, geeft toch een andere dimensie dan samen op een catamaran in het zonnetje. Maar naast wintersportreizen hebben we ook weer een groot aantal andere (winter)bestemmingen op de rol staan. Denk aan Lapland en IJsland, maar ook verder weg zoals, Zuid-Afrika en Azië. Maar laten we ook vooral Dubai niet vergeten! In dit blog licht ik – Managing Director, Anita van Maanen – Dubai als winter incentive reisbestemming uit!

Dubai als wereld aan innovatie

Dubai is altijd in beweging en wij bewegen mee! Dus we willen en moeten daar altijd in sneltreinvaart de ontwikkelingen op de voet volgen. Zoals mooie nieuwe restaurants, activiteiten en hotels. Daarnaast hebben we weer meerdere aanvragen staan voor deze top bestemming. Ik was in de gelukkige omstandigheid om zowel in november 2022, als in januari 2023 af te reizen naar mijn zeer geliefde bestemming op slechts 6.5 uur vliegen. Iedere keer als ik hier kom voelt het alsof je in een totaal andere wereld stapt; een bijna buitenaards gevoel zeg ik altijd. Dubai verandert maandelijks, dus ook ik kijk mijn ogen altijd weer uit!

Winter incentive reisbestemmingen: Dubai uitgelicht!

Feiten en fabels over Dubai

Soms bestaat nog het idee dat Dubai nog steeds zeer conservatief is en alle dames daar in sluiers lopen. Niets is minder waar. Je waant je in een volledig westerse wereld! Uiteraard dragen nog vele dames en heren de traditionele kleding, maar iedereen kan gekleed gaan zoals de persoon zelf wil. Daarnaast hoort Dubai tot één van de veiligste bestemmingen ter wereld. Hier hoef je je geen zorgen te maken over criminaliteit, ’s avonds de straat op gaan etc. Dubai is (ook door hoge straffen bij overtredingen) super, super veilig!

Vliegen vanaf Düsseldorf in de luxe businessclass van Emirates 

In november reisde ik met Emirates en was weer bevoorrecht om in de businessclass van de A380 te mogen vliegen. Keer op keer een feestje! Dit keer vanaf Düsseldorf, een bewuste keuze, want ook airports checken we graag regelmatig zelf. Bovendien zijn de tarieven vanaf Düsseldorf vaak net iets aantrekkelijker, ook voor groepen! Voor een groep vanaf zo’n 50 personen scheelt dat vaak een groot bedrag. De airport is goed aan te reizen en is zeer compact en overzichtelijk. Ook de afhandeling, incheck, security en douane verlopen vlekkeloos.

Goed te benoemen: ook voor groepen is een groeps- of incentivereis naar Dubai nu nog aantrekkelijker. Daar waar de alcoholrekening vaak een barrière kon zijn, doordat de taks op alcohol was 30% was (dan kan het hard gaan met de drankfactuur bij grotere groepen), is de taks nu afgeschaft!

Bron: Belgisch Nieuwsblad

In de volgende delen neem ik je onder andere mee naar de WK voetbalbeleving vanuit Dubai en licht ik de geweldige restaurants COYA en Sushisamba uit!

Na het lezen van dit blog interesse in een (high-end) groeps- of incentivereis naar dazzling Dubai? Een onvergetelijke ervaring met uw collega’s of zakenrelaties of meer dan onvergetelijke bestemming! Plan dan een gratis sparringsessie in met één van onze collega’s! Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden, waar ’the sky’ letterlijk ’the limit’ is.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!