Winter incentive reisbestemming: Dubai uitgelicht! – deel 3

Winter incentive reisbestemming: Dubai uitgelicht!

Lees ook de andere blogs uit deze blogreeks:

Deel 3: Na u in mijn twee voorgaande blogs mee te hebben genomen in de verwonderende Dubai wereld, vlogen we zoals deel 1 van mijn blog afgelopen week opnieuw met Emirates naar mijn favoriete bestemming. Dit keer om de puntjes op de i te zetten voor komende groepen, maar ook omdat we toch ook weer een paar mogelijke nieuwe pareltjes wilden ontdekken. We wisten namelijk dat er in december en januari weer hele mooie nieuwe locaties geopend zouden worden. Waaronder Beachclub Verde! Aangezien deze beachclub op het terrein van de Jumeirah keten gelegen is, wilden we deze club in ieder geval op ons lijstje zetten. Daarnaast stond ook een bezoek aan restaurant Verde (gelegen bij het Four Seasons) op het programma en dan wel op de woensdag, wanneer het restaurant in een ware club verandert. En dat hebben we geweten… hierover later in dit blog meer…

Van alle gemakken voorzien tijdens een vlucht met Emirates

Dit keer kozen we ervoor om vanaf Amsterdam te vliegen, in plaats van Düsseldorf. Ook vanaf onze Nederlandse luchthaven vliegt Emirates met de A380. Terug vlogen we met een Triple 7 toestel. Dit zijn wat oudere toestellen, maar ook hierin bent u van alle gemakken voorzien.

Exclusive Dubai Desert Camp

De agenda stond weer bol van de afspraken en hebben weer vele hotels en restaurants bezocht. Daarnaast zijn we ook de woestijn in getrokken om daar te praten over een exclusief tentenkamp in combinatie met een jeepsafari en duinsurfen. Verblijven in zo’n exclusief tentenkamp is echt waanzinnig, voor één nachtje beland je in een Sprookje van duizend en één nacht..! Ik zal er niet te veel over verklappen, maar laat u vooral door ons verrassen om één nacht in de woestijn door te brengen en de overige nachten in een hotel. Ik zie onze groepen hier al helemaal voor me de aankomende maanden! De deelnemers zullen er nog heel lang over napraten.

Winter incentive reisbestemming: Dubai uitgelicht!

Beachclub Bla Bla Dubai

Verder zijn we ook altijd on the hunt naar mooie restaurants en/of beachclubs om tot in de nachtelijke uurtjes te feesten. Zo hadden we aan “de Walk” een afspraak met beachclub Bla Bla: een 21+ club in de avond en super gezellig. Toen wij er waren was het leeg, omdat het enerzijds nog vroeg in de ochtend was en anderzijds januari laagseizoen was. In ieder geval is de Bla Bla club overdag al een heel toffe beachclub!

Winter incentive reisbestemming: Beachclub Bla Bla Dubai uitgelicht

Must experience restaurant: Verde

Mocht u op zoek zijn naar een echt next-level club en tevens fantastisch willen dineren voordat de late uurtjes aanbreken, ga dan naar Verde bij het Four Seasons hotel! Deze bekende club uit St. Tropez bevindt zich ook in Dubai. Op woensdag is het dubbelfeest, want dan wordt er tijdens het diner ook al gefeest en gedanst. De obers dansen op de bars en danseressen jagen de fijne beats van de DJ op. En dan het eten… goddelijk te noemen en de service is GEWELDIG. Wat een onvergetelijke avond hebben we hier gehad. Dit zijn de geneugten des levens, toch?! Gaat u naar Dubai met een groep? Gun de deelnemers een avond als deze! Ze zullen deze avond werkelijk nooit meer vergeten.
Overigens heeft Verde Beachclub ook net in december 2022 haar deuren geopened en is zeker de moeite waard!

In het volgende deel neem ik je mee naar het hoogste restaurant op het Palmeiland, een Toscaans toprestaurant in de schildpaddenlagune in Jumeirah Al Naseem en een Italiaanse bodega in Dubai!

Na het lezen van dit blog interesse in een (high-end) groeps- of incentivereis naar dazzling Dubai? Een onvergetelijke ervaring met uw collega’s of zakenrelaties of meer dan onvergetelijke bestemming! Plan dan een gratis sparringsessie in met één van onze collega’s! Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden, waar ’the sky’ letterlijk ’the limit’ is.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!