Header
Header

E-news: Ontdek Zuid-Europa: zonovergoten bestemmingen voor jullie groeps- of incentive reis!

Ontdek Zuid-Europa: zonovergoten bestemmingen voor jullie groeps- of incentive reis!

E-news juni 2021

Het vooruitzicht dat de wereld (snel) weer aan onze voeten zal liggen, brengt bij iedereen een grote glimlach op het gezicht. Wat we eerst voor lief namen, waarderen we nu extra: écht samen zijn en met elkaar nieuwe dingen beleven. Want de mooiste momenten beleef je samen!

Wilt u na deze bewogen periode uw medewerkers of relaties op een unieke wijze bedanken, belonen of stimuleren? Kies dan voor een groeps- of incentive reis! Bezorg uw doelgroep een reiservaring waar ze, nu naar snakken, en nog jarenlang aan terug zullen denken. Denk eens aan de binding die uw medewerkers met uw bedrijf zullen voelen en de onderlinge band die sterker wordt. Zaken die in uw voordeel werken en blijven werken.

Laat u middels deze E-news inspireren door een aantal van onze favoriete Zuid-Europese bestemmingen voor uw volgende groeps- of incentive reis. Zo hoeft u straks alleen nog maar uw koffer in te pakken!

Madrid, een fantastische bestemming voor een groepsreis!

Bij goMICE gaan we (normaliter) regelmatig op inspectie in zowel het binnen- en buitenland om inspiratie op te doen, nieuwe contacten te leggen en met onze vaste leveranciers af te spreken. In ons blog nemen wij u mee op inspectie naar de wereldstad Madrid. Van de bruisende Gran Via en prachtige eventlocaties, tot een waanzinnige rooftop tour door de stad met verfrissende cocktails en Spaanse tapas!

4x Waarom Lissabon de perfecte incentive bestemming is!

Lissabon is een bestemming die we bij goMICE door en door kennen. Zo bracht Projectmanager Rosa een bezoek aan deze prachtige Portugeese bestemming en deelt onze favorieten plekken met u. Droom weg naar de warme Portugese zon en kleurrijke straatjes en proef de smaak van de zoete Pasteis de Nata en de lokale wijn! Droomt u mee? 

Ontdek het noorden van Spanje: Bilbao, San Sebastian & La Rioja!

Spanje is voor velen een bekende (jaarlijkse) bestemming voor zakenreizen, incentives of privéreizen. Het noorden van Spanje is echter bij velen een stuk minder bekend. Desalniettemin is deze regio met een veelzijdigheid zeker een bezoek waard.

Ontdek het Guggenheim museum en de kleurrijke straten van Bilbao, leer surfen en ga op culinaire reis bij een Michelinrestaurant in San Sebastian of bezoek een van de prachtige wijnhuizen en proef de rijke smaken van de La Rioja regio. Wij nemen u mee! 

Op incentive reis naar het betoverende Malta!

Het eiland Malta is gelegen in de Middellandse Zee en kenmerkt zich aan haar mix van Arabische, Italiaanse en Engelse invloeden. De combinatie van de interessante cultuur, prachtige natuur en waanzinnige groepsactiviteiten maken dat Malta een uitermate geschikte bestemming is voor een onvergetelijke groeps- of incentive reis!

Breng bijvoorbeeld tijdens een stadstour een bezoek aan de UNESCO werelderfgoed hoofdstad Valletta, beleef het kleurrijke vissersdorp Marsaxlokk, ervaar het eiland per jeepsafari of ontdek de wondere onderwaterwereld. Benieuwd naar dit betoverende eiland? Klik dan hier om digitaal met ons mee te reizen naar Malta.

5x Duurzame bestemmingen in Europa

Vandaag de dag bestaat ons continent uit de meeste uiteenlopende, prachtige bestemmingen, welke ieder over zijn eigen unieke historie, klimaat, landschappen en cultuur beschikt. Om ervoor te zorgen dat ook toekomstige generaties van deze bestemmingen kunnen blijven genieten, is het belangrijk om in de toekomst duurzamer te reizen of bewust te kiezen voor duurzame bestemmingen.

Maar wat is nu precies een duurzame bestemming? En welke Europese bestemmingen zijn geschikt voor uw duurzame groeps- of incentive reis? U leest het hier.

goMICE blogs

Laat u inspireren met tips, verhalen en ervaringen over (online) meetings & events, groeps- en incentivereizen, unieke bestemmingen en meer op onze goMICE blogpagina! Mis geen updates meer door ons te volgen via LinkedIn, Facebook en Instagram. Hier posten wij wekelijks nieuwe blogs en nieuwsberichten die u inspireren, verrassen en informeren.

Wilt u voortaan ook inspiratie, tips en mooie incentive- en eventvoorbeelden ontvangen per mail? Schrijf u dan gratis in voor onze E-news via http://eepurl.com/hkGXAz

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!