Header
Header

Barcelona baby: een incentivereis met 200 personen naar Barcelona!

Barcelona baby: een incentivereis met 200 personen naar Barcelona!

Na een trip richting Kroatië in 2022 werd dit jaar door onze vaste opdrachtgever gekozen voor een driedaagse incentivereis naar Barcelona! Zo vertrokken Lotte, Nadia, Chiara en Anita met ruim 200 deelnemers in juni naar de bruisende Spaanse metropool aan de Middellandse Zee. Barcelona + 211 enthousiaste internationale deelnemers + feestweekend San Juan + het allerlekkerste Spaanse eten = een gegarandeerde combinatie voor een succesvolle incentive! Wij nemen je mee in het reisprogramma!

We are going to…..

Op de dag van vertrek verzamelden alle deelnemers ’s ochtends vroeg bij het hoofdkantoor in Utrecht, nog niet wetend waarnaartoe zij zouden vertrekken. De afgelopen maanden ontvingen zij van het interne projectteam al allerlei hints maar bleef de bestemming tot het allerlaatste moment geheim en onontdekt. Tijdens een gezamenlijk ontbijt werd een video afgespeeld waarin de bestemming werd onthuld: Off to Barcelona baby!

Barcelona baby: een incentivereis met 200 personen naar Barcelona!

Verspreid over twee vluchten

De maximale capaciteit van een regulier chartertoestel bedraagt gemiddeld 189 personen. Vorig jaar vertrok de groep nog per private charter richting het mooie Split, maar dit jaar was de groep te groot voor één toestel en werd ervoor gekozen om te spreiden over twee lijndienstvluchten: één vanuit Brussel en één vanuit Amsterdam.

Het feest van San Juan

Een reis naar Barcelona is altijd een feest maar dit weekend was extra speciaal omdat het feest van San Juan werd gevierd: de kortste nacht van het jaar en het begin van de zomer! Het strand is the place to be waarbij vuurwerk, kampvuren, cava en coca (Catalaans gebak) de belangrijkste ingrediënten zijn. Hoe bijzonder is het om zo’n feest samen te vieren en wát een energie kwam er tijdens dit weekend in de stad los!

Voor ons was het organiseren van een incentive in dit speciale weekend een extra grote uitdaging, omdat dit één van de drukste weekenden van het jaar is in Barcelona. Het gevolg is dat er allerlei speciale regels gelden, wegen worden afgesloten etc. Uiteraad was dit een uitdaging waar wij graag mee aan de slag gingen.

Beach, boats & bikes

Barcelona baby: een incentivereis met 200 personen naar Barcelona!Natuurlijk werd er niet alleen maar gefeest maar werden ook de Spaanse cultuur, de omgeving en het heerlijke Spaanse eten ontdekt. Zo genoot de groep van een heerlijke paella lunch bij een exclusief afgehuurde beachclub in Barceloneta, werd de mooie kustlijn bewonderd vanaf het water tijdens een catamaran cruise en werd de stad per fiets ontdekt. Daarnaast ontstond er een spontane pool party op de rooftop van het hotel, inclusief DJ en een betoverend uitzicht over de stad en de Sagrada Familia.

Verrassende venue voor 200+ personen!

Voor grotere groepen is het vaak een uitdaging om passende locaties te vinden die groot genoeg en daarnaast ook nog eens sfeervol zijn. Het is nu eenmaal makkelijker om unieke lokale pareltjes te vinden die ruimte bieden aan 50 personen, dan locaties die geschikt zijn voor 200+ personen. Ook deze reis is het weer gelukt om verrassende venues aan te kunnen bieden. Zo genoot de groep van een tapasdiner op een fantastische sfeervolle plek in het hart van Barcelona, de Gotische wijk.

Barcelona baby: een incentivereis met 200 personen naar Barcelona!

Wederom een succesvolle incentive!

Al met al, was het een fantastische reis waar zowel deelnemers als onze contactpersonen met een positief gevoel op terugkijken. Zo ontvingen we na de reis onderstaande berichten:

“Thank you so much! I loved working with you. You made everything so simple for us, super thanks for everything”

“Team goMICE, thank you for organizing. Listening to all the stories, I reckon everyone had a great time, impressive!”

“Many thanks for the smooth cooperation, dear goMICE. It’s a bless working together with you!”

“Amazing work as always. It was a walk in the park, so thank you for that”

Fantastisch om te lezen hoe er op deze reis wordt teruggekeken en we kijken er naar uit om ook volgend jaar weer een mooie incentive te mogen organiseren. Welke bestemming zal het worden? Stiekem zitten wij alweer vol met nieuwe ideeën en we kunnen niet wachten om deze uit te werken.

Ook interesse in een unieke Spaanse reisbeleving samen met uw collega’s of zakenrelaties? Of een reis naar een andere mooie Europese metropool zoals LondenRome, Athene of Lissabon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wilt u voortaan ook inspiratie, tips en mooie incentive- en eventvoorbeelden ontvangen per mail? Schrijf je dan gratis in voor onze E-news.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!