Header
Header

Op indrukwekkende inspectiereis naar het luxe Dubai

Op indrukwekkende inspectiereis naar het luxe Dubai

Na de inspectiereizen naar Parijs, Madrid en Sevilla, stonden ook Dubai en Rome nog op de lijst voor het laatste kwartaal. We genieten er weer onwijs van om weer veel on the move te zijn bij goMICE.

Zo ben ik, goMICE Managing Director Anita, begin december terug gekomen van een trip naar Dubai en vertrek ik de laatste week van 2021 nog op een inspectietrip naar Rome. Het is heerlijk om alle leveranciers weer te zien en reizen voor te bereiden die gepland staan. Het is weer topdrukte bij goMICE, vaste klanten weten ons weer te vinden en vele nieuwe klanten melden zich. Dat iedereen na een kleine twee jaar weer op reis wil, is wel duidelijk!

Deluxe Dubai

Ik bezocht Dubai onder andere voor de populaire World Expo: het wereldwijde evenement dat (duurzame) innovatie, technologie, kunst & cultuur met elkaar verbindt. Verschillende delen van de wereld zijn aanwezig en delen nieuwe ideeën. Een ongekend geweldige ervaring kan ik u vertellen! Naast de Expo was het van belang dat ik verschillende leveranciers ter plaatse bezocht om de Dubai groepsreizen die begin 2022 gepland staan voor te bereiden.

Bij goMICE verzorgen wij uw incentive reis naar Dubai tot in de puntjes. Origineel, verrassend en onvergetelijk, succes gegarandeerd!

Year of the 50th

De Verenigde Arabische Emiraten viert dit jaar hun 50-jarig bestaan en dat lieten ze blijken ook… Overal in de stad hingen vlaggen en prachtig vuurwerk sierde zo nu en dan de lucht. Ook bij Burj Al Arab pakten ze uitbundig uit. Zo kwamen er straaljagers in formatie overvliegen die de kleuren van de vlag uitstootten. Om u de beleving deels mee te geven heb ik hieronder een korte video van deze unieke ervaring toegevoegd.

Top-notch hotels in Dubai

Dit keer verbleef ik op uitnodiging van de Jumeirah keten in Dar al Masyaf. Dit is zo’n beetje de meest luxe accommodatie die er aan deze kant te vinden is. Het zijn prachtige villa’s aan zee met, u raadt het al, uitzicht op zee. Geen straf om deze unieke locatie te mogen testen voor onze toekomstige groepen.

Met een druk programma op zak bezocht ik ook hier weer verschillende restaurants, waaronder het fantastische Armani Amal met uitzicht op de fonteinenshow. Ook bezocht ik diverse hotels, zoals alle hotels binnen de Jumeirah keten, deze liggen allemaal bij elkaar aan het mooiste strand van Dubai, en een aantal hotels aan the Walk. Dit is een 1,7 kilometer lange boulevard, gelegen aan de linkervoet van het palmeiland. Aan the Walk liggen diverse soorten hotels, variërend van het Hilton tot de Ritz. Hotel the Ritz ligt onder andere samen met hotel the One and Only direct aan het strand, terwijl het Hilton aan de boulevard ligt en dus niet direct aan het strand. Dat zorgt er ook voor dat het Hilton dan ook een goedkopere optie is.

Het fantastische Armani Amal in Dubai met uitzicht op de fonteinenshow!
Source: Armani Amal Dubai.

Duur Dubai?

In Dubai is er voor ieder wat wils te vinden en zo ook voor iedere portemonnee. Eten en non-alcoholische drankjes zijn er van low-budget tot ultra high-end. Alleen alcoholische drankjes zijn daarentegen wel duurder dan u gewend bent in Nederland én enkel verkrijgbaar in restaurants van hotels.

De laatste dag van mijn trip heb ik nog wat nieuwe activiteiten uitgeprobeerd. Dit keer ben ik onder andere gaan quad rijden in de woestijn. Wat een ontzettend toffe activiteit blijkt te zijn. Avontuur en spanning verzekerd en eindigen met een waanzinnige woestijn barbecue in een prachtig gedecoreerd tentenkamp. Wat een magisch gevoel was dat zeg… en een grote aanrader voor groepen.

Voor de World Expo heb ik uiteindelijk veel te weinig tijd ingepland en heb ik lang niet alles kunnen zien. Een extra reden om in het nieuwe jaar nog een keer te gaan! ?

Maak uw reis naar Dubai nog exclusiever!

Natuurlijk wilt u dat uw groeps- of incentive reis naar Dubai voor maximale impact zorgt bij de deelnemers. Met onze Stretch-methode zorgen we ervoor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit onvergetelijke LIVE-moment.

Heeft u ook interesse in een luxe beleving samen met uw collega’s of zakenrelaties in Dubai? Of een groepsbeleving naar een andere toffe bestemming, zoals New York, Lapland, IJsland of Malta? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee in de oneindige mogelijkheden!

Dan rest mij dit jaar alleen nog een reisje naar Rome en dan zit 2021 er alweer op. Ik wil alle lezers van dit blog hele mooie feestdagen toewensen. Hopelijk wordt volgend jaar een jaar zonder al te veel beperkingen en kan iedereen weer volop genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Stay save everybody!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!