Header
Header

Deel 3: Een rondje om de wereld met Anita | Oahu

Deel 3: Een rondje om de wereld met Anita | Oahu

In mijn vorige blogs liet ik jullie al kennismaken met ons ‘rondje om de wereld’ waar we opeenvolgend Japan, Hawaii en Vancouver bezochten. In dit blog vertel ik meer over Hawaii en specifiek over Oahu. Eerst mijn vorige blogs lezen die aan deze bestemming vooraf gingen? Klik dan op een van onderstaande links. Die al gelezen? Lees dan snel verder!

Van Japan naar Hawaii

Na een fantastische impressie van Japan, begonnen we nu aan het ‘echte’ werk, namelijk de rondreis Hawaii. Iedereen keer er enorm naar uit!

In 16 dagen 4 eilanden van Hawaii ontdekken!

We hadden in totaal 16 dagen uitgetrokken om 4 eilanden te ontdekken. We vlogen van Tokyo naar Honolulu. Dit keer in de Businessclass van Delta Airways. Na de vlucht in de Businessclass van KLM van Amsterdam naar Osaka was de service van Delta Airways ook erg aangenaam. De Businessclass-service van KLM, Singapore Airlines, Emirates en Etihad zijn wel van een iets hoger niveau als die van Delta. Met weer een lange vlucht voor de boeg settelden we ons en we waren enorm nieuwsgierig naar wat Hawaii ons brengen zou.

Rondje-om-de-wereld-Oahu-2

Aankomst in Honolulu

Eenmaal aangekomen op Honolulu werden we warm onthaald met sfeervolle muziek om zo gelijk in de sfeer te komen!

Rondje-om-de-wereld-Oahu-2

Alles verliep op de airport verder erg vlot en al snel zaten we in de taxi. Ook al is Hawaii een staat van de VS, de procedure ging snel. Dit komt mede doordat wij allemaal al eerder in de Verenigde Staten zijn geweest. De systemen ‘herkennen’ je dan en dat levert al gauw minimaal een uur versnelling op. Als je nog nooit in de Verenigde Staten bent geweest, reken dan wel op minimaal 1- tot 3 uur procedure tijd.

Rondje-om-de-wereld-Oahu-2

En vergeet natuurlijk vooral niet waarom het zo lang duurt. Alles om ons als reizigers te beschermen. Dus sta je in de rij en duurt het voor je gevoel onnodig lang, erger je niet en houd hier vooraf rekening mee.

Waikiki Beach

Al snel zaten we in de taxi op weg naar ons hotel. We verbleven in het fijne Hotel Halekulani, pal aan Waikiki Beach. Nu was ik zelf wel ooit eerder in die omgeving geweest, toen ik nog de wereld rond reisde met groepen uit de VS, maar ik was vergeten welke sfeer er hangt rondom Waikiki Beach. De vibe is enorm relaxed.

Rondje-om-de-wereld-Oahu-2

Het Hotel Halekulani was niet alleen fantastisch, maar met uitzicht op die hoge golven, de mensen in zee, maar vooral de vele surfdudes, kon ik niet anders dan concluderen dat dit het begin zou zijn van een fantastische rondreis op Hawaii.

Rondje-om-de-wereld-Oahu-2

Programma op Oahu

Ons programma zou eerst bestaan uit het bijkomen van de twee lange vluchten en de vijf geweldige dagen in Japan. Maar al gauw maakten we nieuwe plannen. We hadden op zakelijk gebied al het een en ander voorbereid. Maar we hebben zakelijk en privé ook hier weer prettig gecombineerd. We hebben diverse hotels en restaurants bezocht die geschikt zijn voor (grote) groepen, zoals bijvoorbeeld voor conventies, maar ook voor feestelijke aangelegenheden.

Verder hebben we in de golven gelegen met onze bodyboards, geshopt (want dat kun je hier zeker), heerlijk gegeten en genoten van alles wat ons resort te bieden had.

Rondje-om-de-wereld-Oahu-2

Waikiki, je moet er gewoon induiken en de drukte over je heen laten komen. Heerlijk vonden wij het! In mijn volgende blog neem ik jullie mee naar Kauai, Big Island en Maui.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!