Header
Header

Deel 6: Een rondje om de wereld met Anita | Maui

Deel 6: Een rondje om de wereld met Anita | Maui

In mijn vorige blogs liet ik jullie al kennismaken met ons ‘rondje om de wereld’ waar we opeenvolgend Japan, Hawaii en Vancouver bezochten. In dit blog vertel ik meer over Hawaii en dit keer specifiek over Maui. Eerst mijn vorige blogs lezen die aan deze bestemming vooraf gingen? Klik dan op een van onderstaande links. Die al gelezen? Lees dan snel verder!

Het grootste eiland van de archipel: Maui

Rondje-om-de-wereld-Maui-10

Na al dat moois in Japan en de drie eilanden Oahu, Kauai en Big Island, waren we erg benieuwd naar Maui! Ook de hotels en resorts waren tot nu toe allemaal fantastisch geweest, maar met het Four Seasons hotel in het verschiet kon het op Maui in ieder geval niet misgaan. Het Four Seasons is nu eenmaal van wereldklasse en stiekem toch wel één van mijn meest favoriete hotelketens, in de high-end klasse althans. Want uiteraard biedt goMICE voor alle soorten reizen bijpassende hotels aan.

Zes nachten genieten op Maui

Met een verblijf van zes nachten hadden we ons voorgenomen om ook heerlijk van het hotel te genieten en niet alleen maar op pad te gaan. En dat hebben we ook gedaan.

Rondje-om-de-wereld-Maui

De jongens van ons vonden het heerlijk in het hotel, ook omdat ze in het hotel veel jongeren ontmoetten uit allerlei verschillende werelddelen. Na twee dagen was het een groep jongeren van ongeveer dertig personen geworden en genoten ze van de enorme golven het heerlijke eten en elkaar.

Rondje-om-de-wereld-Maui

De hoogtepunten van Maui

We hebben natuurlijk ook enkele hoogtepunten van Maui bezocht. Hieronder de hoogtepunten van onze uitstapjes.

Top van Haleakala, een prachtige vulkaan.

Rondje-om-de-wereld-Maui

Road to Hana, een prachtige route om te rijden op het eiland.

Rondje-om-de-wereld-Maui-8

Een waanzinnige boottocht naar de Molokini krater om daar te snorkelen.

Rondje-om-de-wereld-Maui

De Molokini krater is een sikkelvormige krater in de oceaan waarbij je zo’n 40 meter naar beneden kunt kijken. Het water is er zo fantastisch helder en je kunt daar perfect de prachtige onderwaterwereld ontdekken.

Eten op Maui

We hebben ook fantastisch gegeten op Maui. Er is zo ontzettend veel aanbod, met als hoogtepunt het Italiaanse restaurant op het resort zelf. Ook hebben we nog een aantal andere hotels bezocht en hebben we onze lijst van restaurants opnieuw uitgebreid, zodat we nieuwe aanvragen weer kunnen verrassen met nieuwe hoogtepunten.

Rondje-om-de-wereld-Maui-10

Nog één stop verwijderd van ons rondje om de wereld

Op Maui eindigt onze reis bijna, met nog één stop te gaan, Vancouver. Wat een fantastische reis was het. Met nog één stop in het verschiet nemen we afscheid van Hawaii en haar zeer bijzondere eilandengroep.

Rondje-om-de-wereld-Maui

Met Canadian Airways vlogen we naar Vancouver, voor een stop-over. We zouden verblijven in het Fairmont Waterfront en al vroeg in de ochtend aankomen dus met 1,5 dag in het verschiet keken we weer uit naar onze laatste bestemming!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!